Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)

Mesaj gönderen JouRney »

"Çemberlitaş" ın Girişinin Eminönü'nde olacağı kesinleşti.. Şimdi Eminönü üzerine yoğunlaşalım..
Eminönü'nde bazı ihtimal giriş yerleri ;
8-9 Seviye Fare Adamların olduğu yer (Uçak) onun arkasındaki kapalı yoL olabilir..
Kızgın Kum'un arka tarafı olabilir..
Kırmızı Örümcekler'de de kapalı bir yol var orası olabilir..
Çöl'ün devamı olabilir..

Ama Data'lardaki girişe göre Lağım şeklinde olacağı için ona göre de tahmin yapmamız doğru olur.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Ben meteor ve eminönü haritalarını birleştirdim. Haritaya göre (yanılmıyorsam) şahın ordaki giriş tam olarak emindeki uçağa denk geliyor. Ama gerçek haritada çemberlitaş yerlerine oturtunca yön olarak kızgın kum gibi(oranın olacağını sanmıyorum). Çöl bile olabilir. Ama bu tünellerden de ulaşılabilir. Meteordan da olabilir.Açıkçası kafam karıştı benimde. Çemberli taş yön olarak denizden uzakta yani denize yakın bir yerden olması zor. He denilebilir ki direk çemberliden mi gireceğiz. Açıkçası herşeyi zamnı gelince öğreneceğiz. Olasılıklar çok fazla.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

"Çemberlitaş" a giriş için 3 Adet ihtimal..

Uçağın olduğu yer arka taraftaki kapalı yol ;
Resim

Kırmızı Örümcekler'de ki kapalı yol ;
Resim

Çöl'ün ilerisi ;
Resim

Data'lara göre giriş Lağım gibi bir şeyden olacak ama Çemberlitaş Videosuna baktığımızda yeraltı benzeri bir şey göremiyoruz.. Açık hava da bir yere kurulmuş. Ama lağım takdir edersiniz ki yerin altında.. Pek sanmıyorum ama , Acaba şaşırtmak için mi koydular Data'lara onu :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
SymanTec
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SymanTec »

jouRney son resimde çölün arkasında boş bi arazi gözüküyo.. oralar belki olabilir.. geniş bi alana yayılıyo orası..

Ama ddiğin gibi ,

JouRney yazdı:Data'lara göre giriş Lağım gibi bir şeyden olacak ama Çemberlitaş Videosuna baktığımızda yeraltı benzeri bir şey göremiyoruz.. Açık hava da bir yere kurulmuş. Ama lağım takdir edersiniz ki yerin altında.. Pek sanmıyorum ama , Acaba şaşırtmak için mi koydular Data'lara onu
Burda sana katılıyorm. yani açık bi aalana kurulmuş bulutlar flan da vardı ee ozman bu lağım ne alakaymış anlamadım :?
Resim
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Şöyle bir durum var. Forumda bir arkadaşın çemberlitaş ile ilgili araştırması vardı. Orada bazı rahiplerin çemberlitaşın altında bulunan hazinelere ulaşmak için yakınlarda bulunan bir evden çemberlitaşa bir tünel kazdıklarından bahsediyor. ???
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Sanatkarr yazdı:Şöyle bir durum var. Forumda bir arkadaşın çemberlitaş ile ilgili araştırması vardı. Orada bazı rahiplerin çemberlitaşın altında bulunan hazinelere ulaşmak için yakınlarda bulunan bir evden çemberlitaşa bir tünel kazdıklarından bahsediyor. ???
İlginç :) Ama video'da gördüğümüz gibi Çemberlitaş yerin altında bir yere hiç benzemiyor..
Veya belki de ilk önce yerin altından gireceğiz, orada lağımda fareleri keserek ilerleyeceğiz sonra yukarı çıkıp, GB Makine, Gaffar vs. onlarla karşılaşabiliriz.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Sığınaktaki bu jeneratörler normalde çalışmıyor ama Video'da çalışıyor..
Resim

Tarihçe'de mi yazıyordu tam hatırlamıyorum da şöyle yazıyordu Jeneratöler ile ilgili ;
"Acil durumlarda teşkilatın kullanacağı Jeneratöler" gibi bir şeydi. Normal de sığınaklarda jeneratöler çalışmıyor sanırım ? Ama video da jeneratörler hızlı hızlı dönüyordu. Demek ki acil bir durum olmuş ?
Bir de lağım gibi bir girişi var demiştik , sığınaklar tam lağım alanı gibi, acaba sığınaklardan olabilir mi giriş ?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Bir grup bölgesi sığınaklar. Yönetimin dediği yeni bölgeye bireysel girilebilecek, meran gibi. O sebeple girişin Sığınak yada midgrattan olacağını sanmıyorum. Gökyüzüne takıldık hepimiz, ama bariz bir günlük güneşlik hava yok videolarda. Meteorvari gri bir gökyüzüne sahip. bakalım artık neler olacak :)
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Sanatkarr yazdı:Bir grup bölgesi sığınaklar. Yönetimin dediği yeni bölgeye bireysel girilebilecek, meran gibi. O sebeple girişin Sığınak yada midgrattan olacağını sanmıyorum. Gökyüzüne takıldık hepimiz, ama bariz bir günlük güneşlik hava yok videolarda. Meteorvari gri bir gökyüzüne sahip. bakalım artık neler olacak :)
Nasıl yanii ? Bireysel mi girilecek ?? Ben böyle bir yazı görmemiştim Yönetimden :?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Benim dediklerim fuardan birerebir soru-cvplardan alıntıdır. Bu soru üzerine yönetimden birin verdiği cvp diyebilirim. Bu yorumdan sonra Dev bir grup bölgesiyle kasıt ta şu olabilir yorumuna vardım . Bölgedeki yaratıkların grupsuz tek başına kesilemeyeceği. Ama aynı anda birden çok grubu barındırabilecek olması. Tabi bunlar yorumdur. Gerçekleri görmek için beklememiz gerekecek.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön