eseslisemi yazdı:Tank savaşçı için
15 defansif
5 sakınma [ 15 puan ile aynı etkiyi görüyor..yetenekteki yazıyı okursanız anlarsınız..]
15 durdurma
15 sarsılmaz
15 nara
15 kışkırtma
15 hedef saptırma
3 zihin bozma
Üzerinize 2 solucan item alın.. zırh %70 oluyor .. diğer itemler maximum enerji ( farabi ) olsun ...
gerisi sizin oynamanıza kalmış ..
güzel fakat 5 sakınmayla 2 parca solucan giyersen imkansız 70 olmaz zırhın.. azönce denedim 1 parca truncu 1 parça mor ve bir parça normal solucan giydiğim halde zırh 65.8 oldu..lütfen deneyip öyle yapın yorumlarınızı!!!!!
ayrıca junonda can basmasını önlemek için kanatmaya en az 1 vermek şart..junonun can basmasını siliyor..sakın demeyin kenan için sormuşlar diye..kenan için ayrı junon için ayrı tank yetenek dizilmiyeceğine göre burada belirmekte sakınca yok..
Tank savaşçı kullanımı epey zordur. Yetenek dağılımı ise iteme göre değişiyor.
Misal en sakınma 5 puan da Enerji efsunu veren eşyaları 2 kat etki etmesini sağlarken. Normal düzeyde itemlerle zırh ı %70 e çıkarmak epey zor oluyor.
Kenan dan verilen Farabi solucan eldiven + Evocati 1 takı ve Cent den düşecek Farabi solucan pant var ise sakınma ya 5 puan yeter. Fakat ilk girişlerde itemlerinizi giyip sakınmayı deneyerek %70 zırh a ulaşmayı sağlayabilirsiniz.
Grup bölgelerine yeni başlayacak Savaşçı için yetenekler... Defansif dövüş 15 olmak zorunda.
Savaş narası 15
Sakınma 15
Saptırma 15
Kışkırtma 15
Hedef Saptırma 15
Zihin Toplama 1
Kanatma 1
Durdurma 5
Sarsılmaz 1
Bu yetenek tablosu Üzerinde farabi solucan itemi yeteri miktarda olmayanlar için.
Tek efsun Solucan item giymektense Tek item farabi item giyip üstteki yetenek tablosunu kullanmak daha avantajlı olur.
İlerleyen dönemlerde Farabi Solucan veya Evocati takı durumunuza göre Sakınma daki puanları 5 puan a kadar düşürüp
Dikkat dağıtma veya Durdurmaya veya farklı kombinasyonlara puan ayırabilirsiniz.
Yok ben kenan a ayrı yetenek dizecem junon a ayrı dizeceğim derseniz de Kanatma ve Zihin toplamaya puan vermezsiniz Kenan için.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
15 sakınma 15 defansifle zaten yüzde 70 olur zırhın. Mühim olan 15 olan sakınmayı 5 e düşürmek başka türlü yetenek puanlarından kısamıyorsun.
5 puan sakınma ile max enerji itemler gerekli işlevi göstermez tankın fazla yeteneğe ihtiyacı yoktur bir çarda ne kadar çok skıl kullanılırsa o kadar kullanımı zorlaşır.
15 sakınma 15 defansifle zaten yüzde 70 olur zırhın. Mühim olan 15 olan sakınmayı 5 e düşürmek başka türlü yetenek puanlarından kısamıyorsun.
5 puan sakınma ile max enerji itemler gerekli işlevi göstermez tankın fazla yeteneğe ihtiyacı yoktur bir çarda ne kadar çok skıl kullanılırsa o kadar kullanımı zorlaşır.
İyi oyunlar
Gayet rahat kullanılır 5 puan sakınma ile max enerji itemler girekli işlevi görür nasıl diye sorucak olursan. Solucan itemlerle zırhı 70 leyip 10 puanı diğer yeteneklere daha fazla puan vererek kullanmak her zaman daha iyidir Havadan gelen 10 yetenek puanı gibi düşün her puan işe yarar
Bende tankım yetenekleri şöyle verdim hiç bir sıkıntı çekmiyorum kolay kolay da yatıramaz oyun karakterleri / hatta klandaysam karşı klandakiler bile ...
15 defansif dövüşme
15 sakınma
15 savaş narası
15 kışkırtma
15 durdurma
15 hedef saptırma
5 sarsılmaz
1 süpürme ( alan tutmak için )
1 zihin toplama ( cent için )
Farabi solucan yüzük
Farabi solucan kolye
( Ecel Getiren ^^ ) - Farabi osmiridyum kafa koparan -
Farabi solucan eldiven ( mor )
Solucan ceket
Farabi plevne ayak
23000 enerji ve %70 zırh değerlerine ulaşıyorum
Tabiki benden daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır fakat ben de deneyimlerimi paylaşayım istedim