sen mec isen imzanda neden rowların kullandığı bir image var :?: yok lakin row isen niçin mecx ile başlayan bir isimi imzanda taşıyorsun [/quote]
sen kimsinki ??? takıldıgın şeye bak imageymiş rowlarda benim arkadaşalarım ok işine bak ayrıca row ayrıca row lara herzaman destegim var ve sonuna kadar oyunda oldugun sürece desteklerim [/quote][/quote][/quote] yok sadece kişiliğini ölçmek için sordum anlaşıldı kişiliğin cvp yok oldu sorun yok
loncanız hayırlı olsun bu arada Ayyıldızlar[/quote
mecx diye canın yandı sanırım yorumuna dikkat et
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Snipers yazdı:haklısın bircok kişi o maddeye karşı cıktı o maddeyi yok sayın siz:)
O MADDEYİ ÇIKARDIN DEMEK OYUNDADA SORUM CIKTI SANIRIM .. NO PROBLEM BİLGİDİN GİBİ İSTEYENİ KESER SAVAŞIRSINIZ
sen mec isen imzanda neden rowların kullandığı bir image var :?: yok lakin row isen niçin mecx ile başlayan bir isimi imzanda taşıyorsun
sen kimsinki ??? takıldıgın şeye bak imageymiş rowlarda benim arkadaşalarım ok işine bak ayrıca row ayrıca row lara herzaman destegim var ve sonuna kadar oyunda oldugun sürece desteklerim
yok sadece kişiliğini ölçmek için sordum anlaşıldı kişiliğin cvp yok oldu sorun yok
loncanız hayırlı olsun bu arada Ayyıldızlar
Sen Kimsinki Kişilik Testi Yapıyorsun Millete. ? Zoruna Giden Ne Anlamış da değilim Karakteri Mecx imzası rowx ? Problem ne, ayrıca Sana Giren çıkan ? Lonca Sayfasında Zırvalama.
-Lonca üyeleri Herzaman dayanışma içinde olucaktır.
-Lonca üyeleri sorunları tek basına çözmeye çalışmıyacaktır.
-Lonca Baskanı ve Yetkilileri sorunlarınızı dinleyip cözüm arayışında bulunacaktır.
-Lonca üyesine yapılmış bir yanlış loncamıza yapılmış sayılacaktır.(Eğer haklı taraf ise)
-Loncaya üye alımı davet üzerine yapılacaktır.(49 level + isim deiştirme + şaheser)
-Lonca kadromuz yukarıda mevcuttur .Diğer Ayyıldızx**** adında acılmış karakterlerden Loncamız Sorumlu değildir.
-Lonca toplantılarına tüm online üyelerin katılması mecburdur.
-Loncamız Arz Klanına mensuptur.