Sonxluck hakkında ****

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
reel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Sonxluck hakkında ****

Mesaj gönderen reel »

Bu konuya bu kadar yorum yeter sonxlaz foruma koy dedıdıye koydum yoksa forumla ısım olmaz uyelıgı de foto yu koymak ıcın actım .. yukarda ıcınde bulundugu loncayı savunmussunuz benım loncala bı ısım yok loncaya bı lafta demedım ama bakıyom da sonxluck tan farkı yoq cogunun ..
sonxlaz da dese tamam bole bı hata yapmıs olabılır dese foto foruma da gelmıcektı.

bır kısıde delıkanlı olup luck un yaptıgı yannıs dıyememıs ..

KoNu KİLİT ..

ReeL **
Vardık, varız, varolacağız.
Kullanıcı avatarı
SoNxLuPuS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SoNxLuPuS »

Arkadaş işte sorunda burda neden gidip lazz söylüyosun eğer bu durumdan hoşlanmadıysan sana söyleyen kişiye dersin ben hoşlanmıyom böyle şeylerden diyip onu uyarırsın ama sen bukadar küçük bir konuyu Lonca başkanına kadar taşıyosun oda tabiki inanmaz sana. Kim loncasında olan birnin hakkında bişi denmesini ister veya kabul ederki
Fitne konusuna gelince sen foruma attın bu fotoyu şimdi o kesilen arkadaş fotoyu görse luck laf dalaşına girse iyi bişimi

Lütfen bukadar basit şeylerle ne siz meşkul olun nede bizi edin rica ediyom...
Saygılarımla...
ŞãFãKTã DoĞãN YéNi ßiR GüNéSiM..!
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

SoNxLuPuS yazdı:Arkadaş işte sorunda burda neden gidip lazz söylüyosun eğer bu durumdan hoşlanmadıysan sana söyleyen kişiye dersin ben hoşlanmıyom böyle şeylerden diyip onu uyarırsın ama sen bukadar küçük bir konuyu Lonca başkanına kadar taşıyosun oda tabiki inanmaz sana. Kim loncasında olan birnin hakkında bişi denmesini ister veya kabul ederki
Fitne konusuna gelince sen foruma attın bu fotoyu şimdi o kesilen arkadaş fotoyu görse luck laf dalaşına girse iyi bişimi

Saygılarımla...
kardeşim iki kişiyle vs attı diye 2 puan koyupto ordan burdan bilmemne deyip loncadan ihraç işlemi yapan bir lonca olarak büyütmek kelimesinden uzaklığınız mümkün değil.!
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Sonxvakit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sonxvakit »

Canceazi yazdı:
aNaRcHy yazdı:Mıllet işini gücünü bırakmış SoNx lerle uğraşıyor. Derin bi iz bırakmışız belli. ;)
haklısın ünal bende okulu bırakıp yakında günde 9 saatimi sizinle uğraşmaya geçirmeye başlıcam.

Demek ki sende bizden ağır darbeyi yemişsin , bekleriz uğraş bakalım nereye kadar :)
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1332254229_45457_316_0_468_60_8_1_115" type="text/javascript"></script>
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

Canceazi yazdı:
SoNxLuPuS yazdı:Arkadaş işte sorunda burda neden gidip lazz söylüyosun eğer bu durumdan hoşlanmadıysan sana söyleyen kişiye dersin ben hoşlanmıyom böyle şeylerden diyip onu uyarırsın ama sen bukadar küçük bir konuyu Lonca başkanına kadar taşıyosun oda tabiki inanmaz sana. Kim loncasında olan birnin hakkında bişi denmesini ister veya kabul ederki

Saygılarımla...
kardeşim iki kişiyle vs attı diye 2 puan koyupto ordan burdan bilmemne deyip loncadan ihraç işlemi yapan bir lonca olarak büyütmek kelimesinden uzaklığınız mümkün değil.!

senin kuyuk acın ondanmıydıyaaa keşke söleseydin be kardeş o kuyruğu dikerdik
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Sonxvakit yazdı:
Canceazi yazdı:
aNaRcHy yazdı:Mıllet işini gücünü bırakmış SoNx lerle uğraşıyor. Derin bi iz bırakmışız belli. ;)
haklısın ünal bende okulu bırakıp yakında günde 9 saatimi sizinle uğraşmaya geçirmeye başlıcam.

Demek ki sende bizden ağır darbeyi yemişsin , bekleriz uğraş bakalım nereye kadar :)
darbe yediğimden değil orda espriydi ve ünalla karşılıklı şakalaştık geriyi takip etsen anlardın. iyi forumlar.
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kullanıcı avatarı
Sonxvakit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Sonxvakit »

Canceazi yazdı:
Sonxvakit yazdı:
Canceazi yazdı:

darbe yediğimden değil orda espriydi ve ünalla karşılıklı şakalaştık geriyi takip etsen anlardın. iyi forumlar.
Bende kelimenin sonuna gülücük atmıştım , Sanada iyi forumlar...:)
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1332254229_45457_316_0_468_60_8_1_115" type="text/javascript"></script>
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Sonxvakit yazdı:
Canceazi yazdı:
Sonxvakit yazdı:
Canceazi yazdı:

Bende kelimenin sonuna gülücük atmıştım , Sanada iyi forumlar...:)
ağır darbe deyince dellendim k. bakma :D
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön