Arkadaşlar Ben ANKARA'da Oturuyorum...Plus İhtiyacımı İnternet Cafelerdeki E-Pin Kartlarla Sağlıyordum.
Ancak MYNET E-Pin'leri Kaldırıldığından Beri ÜYELİKAL.COM Yetkili Bayii'leri PLUS KART SATMIYOR !
Ankara İnternet Cafeciler Odası - DİKK@T CAFE'de ARTIK PLUS KART GELMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ ...
Strazburg Caddesinde ki TROYA İnternet Cafe'den de Aynı Cevabı Aldım ???
Cafelerin Uyguladığı Bir AMBARGO mu BU ???
Mynet Kartları Satarız SOBEE TTnet Satmayız Gibisinden :|
Eğer Bu E-Pin'lerin Gönderilmesine İZİN VERMEYEN SOBEE FİRMASI İSE;
::::::::: KONTÖRLE PLUS SİSTEMİNİ GETİRMEK ZORUNDA :::::::::::::::::
Şuna Bak Adamlar HEM YENİLİK YAPMIYOR PARASIZLIKLARINI BAHANE EDİYORLAR...
Sonra da Bizim Plus ALMA ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ Engelliyorlar...
Yönetimden Biri Bu Konuyla İlgilenmeli :evil:
Kontörle E-Pin Sistemi Acil Gelmeli ! ! !
Re: Kontörle E-Pin Sistemi Acil Gelmeli ! ! !
Ptt ile al? Kafelerden daha ucuza mâl olur sanırım.
e-pin satışı kalktı ptt yl ede alınmıyor illa mynetten alacan onlarda e-pin vermiyor kendileri açıyorlar bildiğim kadarıyla oda 3-4 günü bulur açmaları galiba..Ceviz yazdı:Ptt ile al? Kafelerden daha ucuza mâl olur sanırım.

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
tüh yha deme.WalTRaN yazdı:e-pin satışı kalktı ptt yl ede alınmıyor illa mynetten alacan onlarda e-pin vermiyor kendileri açıyorlar bildiğim kadarıyla oda 3-4 günü bulur açmaları galiba..Ceviz yazdı:Ptt ile al? Kafelerden daha ucuza mâl olur sanırım.
Hırs
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşım merhaba sobee ve ttnet için plus paket satın almak istiyorsan uyelikal.com adresinden satın alabilirsin hem kredi kartı hemde hesap numarasına para yatırarak alabilirsin çok basit hemen kredi kartı ile alıyorsan hemen e.pin numarası ve şifresini veriyorlar eger hesap numaralarına yatırıyorsanda iletişimden telefon numaralarını alırsın arayarak sana e.posta veya site üzerinden verdiklerini biliyorum umarım aydınlatmışımdır.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

- yaylaliosman
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
kardeşlerim şimdi e pin kalktımı ben şimdi sobeye geçtim sobeden e pin ile plus alamıcammı??
ZaR AtMam ŞaNsA İNaNmAm OrTadA ŞaNs VaRsA OnUda BeN YaRaTıRım
E-Pin Kart Kalktı...
Ya Havale Ya da Kredi Kartına Kaldı İşimiz Bunlarla Uğraşmamak İçinde Kontör Sistemi Gelsin Diyorum Ya :|
Ya Havale Ya da Kredi Kartına Kaldı İşimiz Bunlarla Uğraşmamak İçinde Kontör Sistemi Gelsin Diyorum Ya :|
HE diyince olcak bir durum olmadığı kesinleşti bununda. 
- taylanblt
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
HAVALE İLE NASIL ALACAM 15 YAŞINDAYIM KREDİ KARTIM YOK HAVALE İLE NASIL ALACAĞIMI AÇIKLAYARAK NEREYE GİDECEĞİME VE NE SÖYLİYECEĞİMİ ALATIRMSINIZ

BÜYÜCÜNÜN GERÇEK YÜZÜ ZİHNİNDEDİR
Deathmage
Valla Kuzenimin Kredi Kartı Dolandırıcıları Nedeniyle Bir Ev Parası Çalınınca Haliyle Sülalecek Çekinmekteyiz...taylanblt yazdı:HAVALE İLE NASIL ALACAM 15 YAŞINDAYIM KREDİ KARTIM YOK HAVALE İLE NASIL ALACAĞIMI AÇIKLAYARAK NEREYE GİDECEĞİME VE NE SÖYLİYECEĞİMİ ALATIRMSINIZ
Eee Kredi Kartı Olmayınca Havale Kalıyor Onunla Üyelikal'a Girince E-Pin Bazen Yollanmıyor Sakat İş En SAĞLAMI E-Pin
Ama ARTIK E-Pin Yok Bare KONTÖRLE PLUS SİSTEMİ GELSİN
İstersen Anlatayım;
Üyelikal.com'daki Verilen Hesap No'suna PTT'den 12 Tl Yatırıyorsun Bu İşlemde Senden Bir Miktar (Fazla Değil) Havale Ücreti Alınacak.
Sende Bu Faturadaki Numarayı Üyelikal.com'da İstenen Yere Gireceksin.Adamlar Sana PLUS ŞİFRESİ Yollayacak.