Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz yeni konuda isim değiştirme e-pinlerinin satıldığı duyuruldu ve büyük yankı gördü.Fakat bu siteden nasıl alacağını bilmeyenler var.Ben bu konuya açıklık getireyim dedim.Zamanım olmadığından ekran görüntüsü olmadan anlatacağım.Öncelikle sitenin banka hesap numaralarını vereyim ;
ABDULLAH YAZICI
GARANTİ BANKASI: 765/6652439 SANAYİ MAHALLESİ
PTT: 5460584
AKBANK: 71100 OTO SANAYİ 258
YAPI KREDİ: 80927154 SANAYİ MAHALLESİ
ZİRAAT BANKASI: 48004490-5001 GAYRETTEPE
TÜRKİYE İŞ BANKASI : 1107 0752770 SANAYİ MAHALLESİ
INGBANK: 3337099 LEVENT ŞUBESİ ŞUBE KODU:178
Bu hesaplardan birine gerekli parayı yatırdıktan sonra www.uyelikal.com'dan bir üyelik temin edin.Ardından dekontunuzda yazan bilgileri canlı destekle iletişime geçip parayı yatırdığınıza dair dekont bilgilerini verin.Son olarakda 29.90 lira olan ürünü almak istediğinizi belirtin.Eğer uğraşmak istemiyorsanız direk e-pinleri istediğinizi söyleyin ve TTNET Platinium paket, isim değiştirme e-pin, ve İKV Plus Paket e-pinlerini size verir.Kalanını biliyorsunuz zaten.
Üyelikal'da nasıl Kutu Alınır?
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Üyelikal'da nasıl Kutu Alınır?
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Üyelikal'da nasıl Kutu Alınır?
Evet bence direk epinleri istemek .Kargo bedeli yaklaşık +10 bulabilıyor.
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer 
Re: Üyelikal'da nasıl Kutu Alınır?
Yaa mağzalara gelmeli bu Kutulardannnn hmen :!:
üyelikala Tc kimlik no + banka hesap no falan istiyo.. ben vermem yani Tc yi heryere, güvenli adres falan diyolar da yine de güvnemiyorum.. mağzalara glirse alırım 3 tane..
üyelikala Tc kimlik no + banka hesap no falan istiyo.. ben vermem yani Tc yi heryere, güvenli adres falan diyolar da yine de güvnemiyorum.. mağzalara glirse alırım 3 tane..

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.