Rahatsız edici davranış hakkında bilgi ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Rahatsız edici davranış hakkında bilgi ??

Mesaj gönderen BAKII »

Verilen Cezaların caydırıcı olmasını isteyen bu görüşte olan ikv oyuncuları bu kadarcık mı ??
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ferhatbey in Forum Hesabı kapanmalı nedeni ise Durmadan Sapık sapık msjlar atıyorsun. Alıntı yaparak benim yazdığımı silip ''YE BENİ OKŞA HADİ'' yazmış ahlaksız seni..Ve herkes senin ne kadar bencil ne kadar pislik olduğunu biliyor. Şimdi toz ol..
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Ferhatbey in Forum Hesabı kapanmalı nedeni ise Durmadan Sapık sapık msjlar atıyorsun. Alıntı yaparak benim yazdığımı silip ''YE BENİ OKŞA HADİ'' yazmış ahlaksız seni..Ve herkes senin ne kadar bencil ne kadar pislik olduğunu biliyor. Şimdi toz ol..

Meran'ın en rezil adamı boşver sen onu gelişirken darbeler almış ondan geri biraz =)
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Bukadarda Ahlaksızlık Olmaz Eminönünde Arkadaşımın Karakterine girip herkese sövüyordu BAKİİ olan arkadaşım.. Dünyanın Yüz karası pislik .. Töbe Töbe ya :S
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aaasd »

Yönetim bu konuda şahsıma göre adil davranmadığını düşünüyorum.

Oyundaki sıfatsız /sıfatsızlar yüzünden Elinde olmadan insan sövüyor veya sana zıt düşen birisi 1 lwl pluslu üyelikte çar aıp bölgeden ana avrat sövüyor sen ona asıl çarından bir lafında tak susturuluyorsun ama o adam çarını sildiği için hiç bir şey olmuyorr ve Susturma görevini yapan arkadaş kim haklı /kim önce söwmüş /adam neden söwmüş bakmadan anlaadan küfür etmişse tak susturmayı atıyor buda benim 90 günlük paketimden 3 günlük bir düşüş yapıyor . 10 kere haksız susturma alsam 30gün çık 60gün kaldı :shock: :shock: :shock:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Ben hiç susturulma almadım. 14 aydır oyundayım. Bu kimine göre gurusuz olmak kimine göre acizlik. Bana göre aciz olana uymamak. Küfürsüz lafımı söylerim bir de üstüne engellerim ne hali varsa görsün. Ayarı kaçmış biri için özgürlüğümü kısıtlayamam. Kimseyede ailesinin vermediği terbiye ahlak dersini veremem. Ben böyle mutluyum charım sürekli konuşmaya açık. 1 lwl den millete sayanların acizliği zaten ortada. Kendini savunamayanlar başvurduğu yoldur küfür. Ki "birine verilecek en büyüyük ceza, onu kala alınmadığı bir ortama bırakın" diye bir söz duymuştum. Bu gerçekten doğrudur. Eğer sen küfüre küfürle cvp verirsen onun seviyesine inersin, oda kendini birşey zandeder. Ama küfredeni engeller ve cvp vermezsen sende kimsin ki dersin. buda ona yeter. Diyeceksinizki ailemi annemi bacımı bütün oyuncular önünde sıraya diziyor. Emin olunuz ki lafla peynir gemisi yürümüyor. Sanal bir ortam olduğu için klavye erkekleri çok oluyor. Size tavsiyem o tiplerle hiç muattap olmayın engelleyin geçin.

Yönetimden talebimiz engelli listesinin genişletilmesi. Ayarı kaçmış oyuncu sayısına yetmiyor artık.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Sanatkarr yazdı:Ben hiç susturulma almadım. 14 aydır oyundayım. Bu kimine göre gurusuz olmak kimine göre acizlik. Bana göre aciz olana uymamak. Küfürsüz lafımı söylerim bir de üstüne engellerim ne hali varsa görsün. Ayarı kaçmış biri için özgürlüğümü kısıtlayamam. Kimseyede ailesinin vermediği terbiye ahlak dersini veremem. Ben böyle mutluyum charım sürekli konuşmaya açık. 1 lwl den millete sayanların acizliği zaten ortada. Kendini savunamayanlar başvurduğu yoldur küfür. Ki "birine verilecek en büyüyük ceza, onu kala alınmadığı bir ortama bırakın" diye bir söz duymuştum. Bu gerçekten doğrudur. Eğer sen küfüre küfürle cvp verirsen onun seviyesine inersin, oda kendini birşey zandeder. Ama küfredeni engeller ve cvp vermezsen sende kimsin ki dersin. buda ona yeter. Diyeceksinizki ailemi annemi bacımı bütün oyuncular önünde sıraya diziyor. Emin olunuz ki lafla peynir gemisi yürümüyor. Sanal bir ortam olduğu için klavye erkekleri çok oluyor. Size tavsiyem o tiplerle hiç muattap olmayın engelleyin geçin.
Yönetimden talebimiz engelli listesinin genişletilmesi. Ayarı kaçmış oyuncu sayısına yetmiyor artık.
İyi forumlar.
dediklerinde haklısın lakin burada tartışılması gereken verilen cezaların yetersiz kalmasıdır . eski sistemde ceza alan kişiler önce 1 hafta tekrarlanması halinde 2 , 3 ve banlanmaya kadar gidiyordu şuan ise verilen cezaların hiç bi etkinliği yok 3 gün sonra aynı pislik oyunda barınıyor .

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Valla bildiğim kadarıyla şuanda da katlanıyor. Ama ceza almış ve anladığım kadarıyla arada ceza alan biri olarak sen benden daha iyi bilirsin. Her küfürde hala 3 günmü ceza veriliyor. Eğer öyleyse çok kötü yazık günah. Bence katlanmalı katlanarakta artmalı. 3. aynı ceza da 3 gün ban 4. aynı cezada 10 gün 5. de 1 ay ban olmalı ki artık susmayı öğrensin :D

Bu konudaki sloganımız belli;

Dilini tut ki, hep açık kalsın.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Karakterlermin hiçbirisinde Ben oynarken ceza almadım şifremi paylaştıgım bi kaç arkdşım vardı Ip adresinden kim nerden oynarken ceza almış bakılabilr nyse konu bu değil ;) evet ne yazık ki verilen cezalar sadece 3 gün artarak devam eden bi durum söz konusu değil bunun üzerinde bence bütün ikv camisı olarak durmak gerekir cezaların ESKİ SİSTEMDEKİ gibi caydırıcı unsur olması gerekli .

Abdülhamid

EbuDüCaNe

“Genel Etkileşim” sayfasına dön