Sonxluck hakkında ****
Re: Sonxluck hakkında ****
Sonxluck bundan sonra benı cagırın ben onuda senıde keserım
boyle dusuncesı olan ınsanında aynı muameleyı gormesı gerek sonxlerın devamı kalan kısıler sızde arkadasınız ıyı #@!? yapmıs gıbı arkadasınızı kollayın dıkkat edın sızıde satmasın bırgun
gerısı yalan
hyr ndn yeni forum uyeligi aciyonuzki yemiyomu kendi uyeliginizle yazmak ?

* HAYATIM = KIZIM *
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Reelin tek forum üyeliği demeye çalıştıSonxquit yazdı:hyr ndn yeni forum uyeligi aciyonuzki yemiyomu kendi uyeliginizle yazmak ?

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Mıllet işini gücünü bırakmış SoNx lerle uğraşıyor. Derin bi iz bırakmışız belli. 
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

haklısın ünal bende okulu bırakıp yakında günde 9 saatimi sizinle uğraşmaya geçirmeye başlıcam.aNaRcHy yazdı:Mıllet işini gücünü bırakmış SoNx lerle uğraşıyor. Derin bi iz bırakmışız belli.

Başımızdakiler yetmıyo sende buyur. :lol:Canceazi yazdı:haklısın ünal bende okulu bırakıp yakında günde 9 saatimi sizinle uğraşmaya geçirmeye başlıcam.aNaRcHy yazdı:Mıllet işini gücünü bırakmış SoNx lerle uğraşıyor. Derin bi iz bırakmışız belli.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

evet iyi iş sigortalı falan.aNaRcHy yazdı:Başımızdakiler yetmıyo sende buyur. :lol:Canceazi yazdı:haklısın ünal bende okulu bırakıp yakında günde 9 saatimi sizinle uğraşmaya geçirmeye başlıcam.aNaRcHy yazdı:Mıllet işini gücünü bırakmış SoNx lerle uğraşıyor. Derin bi iz bırakmışız belli.

SSK + yol + yemek. İş basit biraz kıskan biraz çekememezlik yap 2 3 küfür et bi kaç vs teklıfı tamamdır bu iş.Canceazi yazdı:evet iyi iş sigortalı falan.aNaRcHy yazdı:Başımızdakiler yetmıyo sende buyur. :lol:Canceazi yazdı:haklısın ünal bende okulu bırakıp yakında günde 9 saatimi sizinle uğraşmaya geçirmeye başlıcam.aNaRcHy yazdı:Mıllet işini gücünü bırakmış SoNx lerle uğraşıyor. Derin bi iz bırakmışız belli.
Canceazi yazdı:Reelin tek forum üyeliği demeye çalıştıSonxquit yazdı:hyr ndn yeni forum uyeligi aciyonuzki yemiyomu kendi uyeliginizle yazmak ?
Teek Uyelıgı **Cankurtaran** &** Dewil** e aıttır orandan burandan elemnt uydurma
ReeL**
Vardık, varız, varolacağız.
aNaRcHy yazdı:SSK + yol + yemek. İş basit biraz kıskan biraz çekememezlik yap 2 3 küfür et bi kaç vs teklıfı tamamdır bu iş.Canceazi yazdı:evet iyi iş sigortalı falan.aNaRcHy yazdı:Başımızdakiler yetmıyo sende buyur. :lol:Canceazi yazdı:haklısın ünal bende okulu bırakıp yakında günde 9 saatimi sizinle uğraşmaya geçirmeye başlıcam.aNaRcHy yazdı:Mıllet işini gücünü bırakmış SoNx lerle uğraşıyor. Derin bi iz bırakmışız belli.
komık ınsanlar ..
Vardık, varız, varolacağız.