Yeni Sunucu

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DEVA

Yeni Sunucu

Mesaj gönderen Theoneibo »

Şimdi bilindiği gibi ben oyunu bırakmıştım ancak özlüyorum özlemek tabi yetmiyor. Geri dönecem ancak yazılan yorumlara baktığım zaman görüyorum ki geri dönsemde yeni baştan bir çar açmak kasmak sorun değil ancak onu geliştirmek çok sorun. 2. olarak da maden sorunu var bunun gibi benzeri çok olumsuzluk var tek olumlu yanı arkadaşlarımın çok olması daha doğrusu sevenimizin çok olması. Ancak yeni bir sunucu açılacak mı veya açılması planlaması varmı bunun cevabını öğrenmek isterim. İyi çalışmalar dilerim. Dostlara Bizden Selam olsun. Kalın sağlıcakla.
Kızılşaman
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Re: Yeni Sunucu

Mesaj gönderen asim3428 »

Aleyküm Selam Emmim

Kendi adıma vallah bende çok özledim seni ya önceden bi sohbetede olsa gelirdin bi bıraktın hiç girmez oldun yeni çarı aç sen yaw itemler kolay bölgelere girip dururuz bişier elbet düşer :) sağlıcakla kal Emmimm
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

Görüşelim birara abi ;)
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

asim3428 yazdı:Aleyküm Selam Emmim

Kendi adıma vallah bende çok özledim seni ya önceden bi sohbetede olsa gelirdin bi bıraktın hiç girmez oldun yeni çarı aç sen yaw itemler kolay bölgelere girip dururuz bişier elbet düşer :) sağlıcakla kal Emmimm
Eyvallah asım kardeşim ancak eskisi gibi olmaz hiçbir şey sadece yeni sunucu açılırsa girmeyi düşünürüm yoksa Tılsım artık bitti benim için bilirsin kimseye yük olmayı sevmem. Sadece istediğim yeni sunucu açılacak mı açılmayacak mı bir cevap alabilmek.
kFygFb yazdı:Görüşelim birara abi ;)
Eyvallah Hüseyin'im görüşelim kardeşim özel mesaj at ben sana dönerim yarın yolculuk var perşembe günü cevap yazarım sana.

Kalın sağlıcakla
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Theoneibo yazdı:Şimdi bilindiği gibi ben oyunu bırakmıştım ancak özlüyorum özlemek tabi yetmiyor. Geri dönecem ancak yazılan yorumlara baktığım zaman görüyorum ki geri dönsemde yeni baştan bir çar açmak kasmak sorun değil ancak onu geliştirmek çok sorun. 2. olarak da maden sorunu var bunun gibi benzeri çok olumsuzluk var tek olumlu yanı arkadaşlarımın çok olması daha doğrusu sevenimizin çok olması. Ancak yeni bir sunucu açılacak mı veya açılması planlaması varmı bunun cevabını öğrenmek isterim. İyi çalışmalar dilerim. Dostlara Bizden Selam olsun. Kalın sağlıcakla.
Kızılşaman
Selamün aleyküm , size bir önerim olucak , yeni bir sunucu açılmasını beklemenize gerek yok.
Anka sunucusu sizin aradığınız sunucu özelliklerini taşımakta.

Nasıl derseniz ki eğer .
Çar kasmak hiç zor değil , geliştirmek zor değil , maden ise hiç zor değil.
Bir kaç gün girip denemenizi öneririm.

Eğer kararınızı verirseniz başta ben her türlü yardımı yaparım.
Benim olmadığım zamanlar da , benim kardeşlerim size her türlü yardımı yapıcaktır.

Başka sormak istediğiniz bir şey varsa , zevkle cevaplarım.
Görüşmek üzre...
Kullanıcı avatarı
moment
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: SON

Mesaj gönderen moment »

Aleyküm Selam abi.. .! Hoş qeLdin Sefa getirdin ... Şunu beLirtmek İsterim ki Kızılşaman'ın Yeri benim yanımdır.. Benim yerim onun yanıdır. Şimdilik böyle özetliyim anlayan anlasın.. Kalın Salıcakla.
SaRıöLüMII
SaRıöLüM
SaRıöLüMI
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

Lathander yazdı:Merhabalar,

Bu konuda sunucularımızın yoğunluğunu takip ederek karar vereceğiz.

Kısa zaman içinde yeni bir sunucu olabilir. Duyurularımızı takip ediniz.

İyi forumlar.
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

AlpAykan yazdı:
Theoneibo yazdı:Şimdi bilindiği gibi ben oyunu bırakmıştım ancak özlüyorum özlemek tabi yetmiyor. Geri dönecem ancak yazılan yorumlara baktığım zaman görüyorum ki geri dönsemde yeni baştan bir çar açmak kasmak sorun değil ancak onu geliştirmek çok sorun. 2. olarak da maden sorunu var bunun gibi benzeri çok olumsuzluk var tek olumlu yanı arkadaşlarımın çok olması daha doğrusu sevenimizin çok olması. Ancak yeni bir sunucu açılacak mı veya açılması planlaması varmı bunun cevabını öğrenmek isterim. İyi çalışmalar dilerim. Dostlara Bizden Selam olsun. Kalın sağlıcakla.
Kızılşaman
Selamün aleyküm , size bir önerim olucak , yeni bir sunucu açılmasını beklemenize gerek yok.
Anka sunucusu sizin aradığınız sunucu özelliklerini taşımakta.

Nasıl derseniz ki eğer .
Çar kasmak hiç zor değil , geliştirmek zor değil , maden ise hiç zor değil.
Bir kaç gün girip denemenizi öneririm.

Eğer kararınızı verirseniz başta ben her türlü yardımı yaparım.
Benim olmadığım zamanlar da , benim kardeşlerim size her türlü yardımı yapıcaktır.

Başka sormak istediğiniz bir şey varsa , zevkle cevaplarım.
Görüşmek üzre...
Eyvallah alp sağolasın ancak ben yeni sunucuda ısrarlıyım yine de eyvallah.
moment yazdı:Aleyküm Selam abi.. .! Hoş qeLdin Sefa getirdin ... Şunu beLirtmek İsterim ki Kızılşaman'ın Yeri benim yanımdır.. Benim yerim onun yanıdır. Şimdilik böyle özetliyim anlayan anlasın.. Kalın Salıcakla.
Eyvallah ibrahim kime ne mesaj yolladın bilmem ama sen halen benim kardeşim gibisin. Kal sağlıcakla
Fatih yazdı:
Lathander yazdı:Merhabalar,

Bu konuda sunucularımızın yoğunluğunu takip ederek karar vereceğiz.

Kısa zaman içinde yeni bir sunucu olabilir. Duyurularımızı takip ediniz.

İyi forumlar.
Teşekkür ederim inşallah kısa zaman içinde gelir yoksa oyuna yeniden başlamam.
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Kızılşaman
Gitmek ayrı bir dert dostları bırakıp, dönmek ayrı bir dert dostlara bakıp.
İbo abi, benim 3-4 ay itemsiz, parasız gezdiğim oldu. Kendi üstümü dizmeden dostlarıma yardım ettiğim zamanlar oldu. Çok paramın olduğu ve hem dostlarımın hemde benim üstümün olduğu zamanlar oldu. Sen dönücem Tılsım'a, yine sizlerle birlikte olucam de senin için bir 3-4 ay daha itemsiz parasız dolaşırım. Fakat şu var ki Tılsım eskisi kadar güzel ve eğlenceli değil. Ben ki bulduğum ilk fırsatta oyunu bıraktım. Dönmeyi düşünmüyorum fakat dönersem eğer aynı senin gibi farklı bir sunucuda eski Tılsım'ı aramayı düşünüyorum. Ama sen diyorsan Tılsım'a dönücem senin için oyuna döner sıfırdan sana yeni bir karakter düzülmesine gücüm yettiğince yardım ederim. Allah'a emanet ol..
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

RuTkaY yazdı:
Kızılşaman
Gitmek ayrı bir dert dostları bırakıp, dönmek ayrı bir dert dostlara bakıp.
İbo abi, benim 3-4 ay itemsiz, parasız gezdiğim oldu. Kendi üstümü dizmeden dostlarıma yardım ettiğim zamanlar oldu. Çok paramın olduğu ve hem dostlarımın hemde benim üstümün olduğu zamanlar oldu. Sen dönücem Tılsım'a, yine sizlerle birlikte olucam de senin için bir 3-4 ay daha itemsiz parasız dolaşırım. Fakat şu var ki Tılsım eskisi kadar güzel ve eğlenceli değil. Ben ki bulduğum ilk fırsatta oyunu bıraktım. Dönmeyi düşünmüyorum fakat dönersem eğer aynı senin gibi farklı bir sunucuda eski Tılsım'ı aramayı düşünüyorum. Ama sen diyorsan Tılsım'a dönücem senin için oyuna döner sıfırdan sana yeni bir karakter düzülmesine gücüm yettiğince yardım ederim. Allah'a emanet ol..
Eyvallah Emre sağolasın kardeşim bilirim yaparsın. Söylediğim gibi kardeşim Tılsımı düşünmüyorum çok zor Tılsıma dönmem. Benim aradığım yeni bir sunucu o yeni sunucuya da sağlam 2 3 arkadaşımla girerim. Senin varlığın yeter kardeşim. 2. olarak sana şunu da demek isterim kardeşim Din konularını Doğru da olsa her yerde herkese anlatma ki Fitneye sebep olma Fitne çıkaran Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) lanetlenmiştir buyurmuşlardır. Sen Din konusunda bilgini herkes ile paylaşma ben çok denedim Annen Baban Ailen Abin Dostların kabullenmesi olmuyor Forum dan insanlara mı kabullendireceksin. Mail adresini yollasana özelden görüşelim bir ara Allahü Tealaya emanet olasın.

“Genel Sohbet” sayfasına dön