zeroxx yazdı:bu bir oyun ne demek öteki dünyada hesap vercen öle bişiy yok
Bır ınsanın emegını çaldıysan ve helal etmedyse bunun anlamı haramdır ve haram ınsanın ona verdıgı degere gore cezasının buyuklugu olçulur otekı dunyada zengının 10 lırasını çalarsın haram eder ama kafaya takmaz o zaman cezan kucuk olur ama fakırın 10 lırasını çalarsın haram eder ve bu onun ıcın buyuk paradır kafasına çok takar cezan buyuk olur anladınmı kardeşım
Bır ınsanın emegını çaldıysan ve helal etmedyse bunun anlamı haramdır ve haram ınsanın ona verdıgı degere gore cezasının buyuklugu olçulur otekı dunyada zengının 10 lırasını çalarsın haram eder ama kafaya takmaz o zaman cezan kucuk olur ama fakırın 10 lırasını çalarsın haram eder ve bu onun ıcın buyuk paradır kafasına çok takar cezan buyuk olur anladınmı kardeşım
calan kim isim versene biide bu tür hırsızlık genelde hep oluuor biride bana iridyum satıcaktı koydu alışverişie kapadı tekrar actı saf platin koyuyor alışverişe uyanık aldıgınız seyin ismine baksanız cok iyi olur bide ikv destek msj at su saate kimle alışveriş yaptıgını sor sana söylerler fotosunuda alır buraya yerleştirirsin bizde bilelim hırsızın kim oldugunu ama bu oyunda ne hırsızlar var oyunda el üstünde tutuluyor gecmiş olsun sana
bu bir oyun ne demek öteki dünyada hesap vercen öle bişiy yok Ha oyunda çalmışın Ha gerçek hayatta 2sinin arasında bi farkvarmıdır ALLAH iyiinsanlarla karşılaştırsın böyle aile terbiyesi almamış hırsızlar çok oyunda kim neyaparsa kendine yapar budünyanın bide öbürdünyasıvar adımlarimizi onagöre atmaklazım
Kurtbeyi
Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir
Türk esir olmaz Türk korkmaz Türkün düşmanı Türk olmaz
aaaa evet burası oyun burada kul hakkı yok..burada kitap,din burada haşa allah yok deilmi..saçmalığın böylesi yaa..
kardeşim çok çok geçmiş olsun o halsiyetside allahından bulsun inş..
Aynen katılıyorum + bu dünyada yapılan herşeyin hesabını öbür dünyada vericeğiz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler hiç yoktan Kur-anı Kerim in Türkçe meal'ini oku istersen yaşın kaç olursa olsun önemli değil hiç yoktan Din'i ni bil sadece Müslümanım demekle Müslüman olunmuyo
Kardeşm k.bakma ama kabahatın yarısıda sende çünkü neden kadime bakmadan tıklıyorsun ki vede bnm 5tane çarımı çaldılar bende snn gibiydim hiç üzülmedim çünkü bu bir oyun takma kafana 45mnin lafı olmaz kardeş ve bu bir oyun sianfeamx kardeş oyun adı üstünde allahı kitabı niye karıştırıyorsun buna