Asit ve Asit Bilgisi
Re: Asit ve Asit Bilgisi
mor olduğunu yazmadı ki oraya hayyan cevriye pantolon yazdı.
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- Siberianwolf
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Asiti kullandım , eşyası da bol ancak direnc kırması olsun olmasın , beni 3 ejderli koşturuyorda kudreti bitip oturuyorlarsa ben ne yapayım onlara
üstelik de bu insanlar kaç tane savaşçı kestiğini şifa buyu kestiğini gördügüm kişiler...
Bugüne kadar kestiğim büyücülerde asit ve zehir kullanmadım , saldım hayvanı ayağına 1 puanla , kudreti bitene kadar koştu , kudreti azaldığında zihin atsa da buz da açsa en sonunda ibnilerin yerine anında maxları giyiyorum , bitti gitti.Klan savaşında pek dert olmuyor bu durum.Zaten neden son 2 haftadır kesildiğimde peşimde 7-10 kişi oluyor
Üstümde 4 tane ibni cevriye eşya var kalan eşyalar tek efsunlu ibni , gözlüğüm yok , ashab-ı kehf yok , funditores filan da yok...
Her zaman söylerim , savaşçı olursun işin bam güm sert ağırdır durdurmadır. Ancak şifacı yada büyücü olmak , kullanabilmek her oyuncunun yapabileceği şey değildir.
Sırf bu sebeplerden o kadar savasçım var her gun duzenli şifa ve buyuye giriyorum ( hatta en cok şifaya )
Bugüne kadar kestiğim büyücülerde asit ve zehir kullanmadım , saldım hayvanı ayağına 1 puanla , kudreti bitene kadar koştu , kudreti azaldığında zihin atsa da buz da açsa en sonunda ibnilerin yerine anında maxları giyiyorum , bitti gitti.Klan savaşında pek dert olmuyor bu durum.Zaten neden son 2 haftadır kesildiğimde peşimde 7-10 kişi oluyor
Üstümde 4 tane ibni cevriye eşya var kalan eşyalar tek efsunlu ibni , gözlüğüm yok , ashab-ı kehf yok , funditores filan da yok...
Her zaman söylerim , savaşçı olursun işin bam güm sert ağırdır durdurmadır. Ancak şifacı yada büyücü olmak , kullanabilmek her oyuncunun yapabileceği şey değildir.
Sırf bu sebeplerden o kadar savasçım var her gun duzenli şifa ve buyuye giriyorum ( hatta en cok şifaya )
Şahsen Konfucyus ' u eminönü serverinde bugun izledim ve kesen yok . Şahsen asitci birinin büyücüyü çok kolay
keseceğini bende inanıyorum .
Oksidant Zırh
Oksidant yüzük
Oksidant kolye
Hayyam cevo eldiven (Mor)
Hayyam cevo asa
Hayyam pantalon
Hayyam ayakkabı
Hayyam solucan ceket
Şahsen bu itemle beni kesen büyücü şuanda malesef yok
100 e yakın büyücüyle atmışımdır . Kullandığım skil tabiki şöyle
15 şifa 15 bilgisi
15 asit 15 bilgisi
15 elementel direnç
15 meditasyon
5 ck
3 puanınıda istedine
=Bazıları sorcak 15 meditasyon yerine ck yı fulleseydin
15 puanda meditasyon 5 büyü kritik , ayakta 2 kudret sağlıyor
ck ise 20sn bir geliyor 5 puanda
15 puanda ise 15sn de bir geliyor .
Şahsen 5sn için ck yı fullemeye gerek duymadım 8sn de olabilir herneyse meditasyonu daha yararlı görüyorum .
2 oksidant item kadar büyü kritik veriyo hemen hemen .
Oksidant Zırh
Oksidant yüzük
Oksidant kolye
Hayyam cevo asa
Hayyam pantalon
Hayyam ayakkabı
Hayyam solucan ceket
15 şifa 15 bilgisi
15 asit 15 bilgisi
15 elementel direnç
15 meditasyon
5 ck
3 puanınıda istedine
Şahsen 5sn için ck yı fullemeye gerek duymadım 8sn de olabilir herneyse meditasyonu daha yararlı görüyorum .
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
İyi de 5 puanda CK pek işe yaramaz sanırım yüzde 50 hasarı engelliyorberkan587 yazdı:Şahsen Konfucyus ' u eminönü serverinde bugun izledim ve kesen yok . Şahsen asitci birinin büyücüyü çok kolay
Oksidant Zırh
Oksidant yüzük
Oksidant kolye
Hayyam cevo asa
Hayyam pantalon
Hayyam ayakkabı
Hayyam solucan ceket
15 şifa 15 bilgisi
15 asit 15 bilgisi
15 elementel direnç
15 meditasyon
5 ck
3 puanınıda istedine
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
5 puan kaldı geriye . yararı ne , adam sana adam sana 6 bin mi çakmasını istersin ? 3 bin mi .
- KoRKuLuRuYaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
4 asit 2500 tmm kabul ama full asit dizersen asan 1500 ü zor görürmitmet yazdı:4 asit en az 3500 can kaybı hadi dirençler fln 2500 olsun. asayla fln wurdu arada 1500 de ordan etti 4000 zehir de sen bozana kadar 2-3 hasar werir 1500 de ordan en az. 5500 etti haywan da hızlı wuruyor sen qeçirene kadar 3 kere wurur 1500 de ordan 7000. rakamlar birazcık sallamasyon ama her şeyin açık olduqu bi wsde(kaçmak, kutup wb.) büyü imkanı yoq şifacıyı yatıramazaldatmaz2012 yazdı:Buyucu her turlu sıfacıyı yener full zehırmı dızdın ? buyu bozar hayvanmı cıkardın ? hayvanına 2 vuruş yapar full asıtlemı daldın ? dırencı 240 yaparsın asıtın hasarını %24 azaltırsın çift buyu abanırsın can basmak zorunda kalıcagı ıcın en fazla 6 asıt atar hapıs atarsın oturursun snn canın 40 larda onun kudretı 30 larda olur.Zehir+asıt+hayvanlamı daldın ? sana zehir + asıt + hayvan yapmazsını bekle 2 vuruş yap hapıs gonder hayvana 2 vuruş yap buyu bozmayla zehırı boz,bozamadınmı ? kur teslanı aban zaten kudretı 60 larda olucak en fazla 4 asıt atar 2 de can basar yerde.Theanswerr yazdı:mitmet yazdı:maraton ayaqın warsa onu qiyip kaçarak wurursunTheanswerr yazdı:bu da birşey değiştirmez kısa yada yakın o kadar uzak başlanmaz ws ye
kim kaçarak vurur büyücümü ? hayvan ne güne duruyor yavaşlatmayacakmı onu ? maraton ayağında o kadar büyük bir etkisi yok malesef ki malesef bu da bir çözüm değil . . .
Daha geçen gun cok guclu bır sıfacı ıle vs yapmıstım (buyucumle) zehır + asıt seti vardı zırhı vardır ashabı vardı 5-4 yenıldım (zırhım ve şaheser kolyem olmadan) ve ılk 3 vs yi çok şansıyla aldı kudretı 9 ken asıt atmıstı kudretı 0 landı ve ben -23 canla yatmıstım ve diger vs lerıde yaklasık 5-9 kudret arasında kazanmıstı oda full krtık asıtle
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
- KoRKuLuRuYaN
- Sahaf Yardımcısı
pardon 4500 can kaldı
:mrgreen: :mrgreen:
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
tek vuruş 1500 demedim iyi okusaydın 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- KoRKuLuRuYaN
- Sahaf Yardımcısı
Tammmitmet yazdı:tek vuruş 1500 demedim iyi okusaydın
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
matematikle vs yapıyoruz resmen.KoRKuLuRuYaN yazdı:Tammmitmet yazdı:tek vuruş 1500 demedim iyi okusaydınZaten 1000 sandım 1500 olsa bile 4 bin can kalıyo bu hesapla
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!