ABURA MADTÜRK VE ESKİ İKV ÖZLEMİ(29LVL) !**

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Cover
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ABURA MADTÜRK VE ESKİ İKV ÖZLEMİ(29LVL) !**

Mesaj gönderen Cover »

şu konuları görmekten skıldım ya ne özlemmiş arkadaş... Madem eski tadı vermiyor bırak git bizim de tadımızı kaçırma !
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Tartışalım tabikide saygı çerçevesi içinde ;) Eskiyi anlamak için biraz yaşamış olmakta fayda vardır bence . Ben ilk yazımda da belirttiğim gibi her iki yönetiminde hataları kusurları olmuştur fakat 29 lvl döneminde oyundaki bazı değerler tartışılmaz derecedeydi . 29 lvl özlemi diye asıl vurgulamak istediğimse o zmanki bu değerlerin artık oyunda bariz bi şekilde azaldıgıdır özlem sadece bunadır . ;)
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Cover
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cover »

ben labirent eklentisi geldiğinden beri beyazköşkte oynuyorum.Merak ettin mi hiç bi Gm gelip de etkinlik yapmış mı bizim sunucuda ?
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Cover yazdı:şu konuları görmekten skıldım ya ne özlemmiş arkadaş... Madem eski tadı vermiyor bırak git bizim de tadımızı kaçırma !
Ne amaçla buraya yazı yazdıgın çok belli konuyu kişisel tartışmaya çevirme sende git ayrı bi konu aç .

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Cover
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Cover »

BAKII yazdı:
Cover yazdı:şu konuları görmekten skıldım ya ne özlemmiş arkadaş... Madem eski tadı vermiyor bırak git bizim de tadımızı kaçırma !
Ne amaçla buraya yazı yazdıgın çok belli konuyu kişisel tartışmaya çevirme sende git ayrı bi konu aç .
ben senin gibi saçma sapan meselelere konu açmam... kişisel tartışmaya dönüştürmeye çalıştığım da yok senin algıların yanlış
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Cover yazdı:ben labirent eklentisi geldiğinden beri beyazköşkte oynuyorum.Merak ettin mi hiç bi Gm gelip de etkinlik yapmış mı bizim sunucuda ?
Oda size yapılan bi haksızlık demek ki ama burada ne anlatıldıgını anlamadan konuyu baltalamaya yönelik yorumlar yapıyosun . Varsa bi rahatsızlığın aç konunu yap öz eleştirini sıkıldıysan sıkılmışsın kimene ;)

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Cover yazdı:
BAKII yazdı:
ben senin gibi saçma sapan meselelere konu açmam... kişisel tartışmaya dönüştürmeye çalıştığım da yok senin algıların yanlış
Konu açan benmiyim git oku ondan sonra yorum yap ! hala konuyu baltalamaya yönelik boş boş konuşuyosun .

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

İşte bahsettiğimde bu. Oyun içerisindede şuan bu forumdada kendi fikrine destek olamayan her düşünce "saçmalık" olarak nitelendiriliyor. Karşı düşüncede isen bunu açıklarsın kendini ve tezini savunursun. Savunamıyorsan ya yazmazsın yada hakaret etmezsin. Kişisel çatışma gerektiren bir konu değil.

Sen eski oyuncuların oyun anlaşıyışına bir özlem duyuyorsan buna yönetimin bir etkisi olamaz. Onlar bir şekilde ellerinden geleni yapıyor. Haksız kazanç sağladığı için banlanan charların açılması dışında yönetimin oyuna bakışından yana bir şikayetim yok. Olanlarıda forum içerisinde açılan konulara göre dile getiriyoum zaten. Konuyu açan arkadaşın ve destek verenlerin verdikleri örneklerden yola çıkarak karşı görüşümü dile getirmek istedim. Bir GM benimle resim çektirmedi diye Bu yönetim tü kaka diyemem yani :)

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Sanatkarr yazdı:İşte bahsettiğimde bu. Oyun içerisindede şuan bu forumdada kendi fikrine destek olamayan her düşünce "saçmalık" olarak nitelendiriliyor. Karşı düşüncede isen bunu açıklarsın kendini ve tezini savunursun. Savunamıyorsan ya yazmazsın yada hakaret etmezsin. Kişisel çatışma gerektiren bir konu değil.
Çok haklısın . Gelip bide konu açmayın sıkıldım diyor kendisi boş boş konuşuyor forum tartışma alanıdır herkes istediği gibi fikirlerini doğru yada yanlış forum kuralları çerçevesinde istediği gibi yazar ama bunlardan oyundada çok var o yönden ben eskiden çok daha iyiydi diyorum .

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Paranoya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Paranoya »

ahuS yazdı:
Paranoya yazdı:
ahuS yazdı:Saçma!

Abura ve Madturk zamanında oyun oynayan biriyim. Abura ve Madturk olarak bakmayacaksınız olaya. Abura ve Madturk Mynet çalışanlarıydı ve o zamanki yönetimin adı Mynet Yönetimidir.

Mynet Yönetimi ne yapardı?

Mynet yönetimi, var olan 4 sunucudan 2 tanesinde etkinlik düzenleyip diğer 2 tanesinde etkinliği gerçekleştiremezdi. Sebep yok, açıklama yok. Oyuncuları Kan kapanı için meteorda subaya toplarlar ve 1 saat beklettikten sonra etkinlip iptal olmuştur derlerdi.

2 sene boyunca yapılan tek etkinlik buydu.

Yapılan Tepegöz ve Taşkanat etkinliklerinin ise Mynet Yönetimi ile hiçbir alakası yoktu. Çünkü etkinlikler GM etkinliği değil, sistem etkinliğiydi. Oyunun tamamına yazılım ile eklenmiş etkinliklerdi. Bunu da Mynet değil, Sobee çalışanları gerçekleştirebilirler.

Mynet yönetimi ne yapardı, ne desteği verirlerdi? Kaç kişi kaybolan eşyasını geri alabilmiş yada kaç kişi etkinliklerden ödül alabilmiş? Kaç kişinin halini hatrını sormuş bu Mynet Yönetimi?

Hergün görürüz dediğiniz adamları toplasanız 2 veya 3 defa gören 10 oyuncu çıkmayacaktır. Mynet Yönetimi gözlemci olarak seçtikleri oyuncular sayesinde bunca zaman sevildiler. O kişiler şimdi kimler? Bir düşünün. Mynet Yönetiminin işlerini yapan kişiler neredeler? Birçoğu şimdi GM ve DEV...

Yemek yediğiniz kaba tükürmeyin! Sadece biraz düşünün!

Not: Gelde sinirlenme cahilce oluşturulan konulara!!!
1. Etkinlikleri düzenli olarak yaparlardı bundan emin ol ki bende Abura ve madtürk zamanında oynamış biriyim.

2. [GM]Arinna ( Neslihan Codoğlu) ayda mutlaka 1 defa her sunucuya girer hal hatır sorar ve varsa istekleri alırdı bu konuda gayet eminim forumda araştır ve öğren.

3. Hiçbir ödül vermediler diyorsun , Nexus Olgun Eski TncyEkoClgnUyksz gibi oyuncuların isimleri neden efsunlara verildi sanıyorsun ? ; MYNET yönetimi olarak düzenlenen taş kanat etkinliğinde 200 adet taş kanat derisi toplayan oyuncuların isimleri efsunlu eşyalara verilecek dendi ki buda gayet büyük bir ödül ismin her zman bu oyunda anılacak demektir. Not : etkinlikler sistem etkinliği değil Gm lerin düzenlediği bir etkinlikti bunuda N.Özgür Soner 'e sorabilrsin. ( [DEV] ZWARTAN)

Not : Gelde sinirlenme bu düşünmeden ve araştırmadan yapılan yorumlara. Git biraz araştırma yap ondan sonra Abura , MaDTüRk , Arinna , Alpamis , Zwartan , Gorgar ı kötüle ;) ( Mynet Denetmen / Yapımcı ekibi.)

Merak ediyorum kaç adet etkinlik düzenledi bu GM ler =)))) Ben Beyaz Köşk sunucusunda oynadım hep, keza Eminönünde de.. Eminönünde Kan Kapanı düzenlendi. Köşkte düzenlenmedi? Neden? Hani nerede tüm sunucularda olması gereken eşitlik? Bugünki GM ler hangi sunucu için ayrım yapıyor? Hangi etkinlik bir sunucuda yapılıpta diğer sunucuda yapılmıyor?

Zwartan ve Gorgar oyunun yapım ekibindeler ve onlara laf söylediğimi hatırlamıyorum? Yapılan etkinlikler Sobee tarafından yapıldı. Yani Zwartan Gorfar Fezibey ve daha niceler tarafından. Arinna Alpamis yine Arif ile beraber bu oyunu yönettiler. Abura ve Madturk ile değil. Abura ve Madturk'un oyun umrunda değildi.

Taşkanattan kalma isimler Sobee tarafından etkinlik galipleri için verildi. Aynı şekilde vefat eden bir kullanıcının ismi de yine Sobee tarafından bir efsuna verildi. Bknz; "Halit Girmenç"...

Bilgisiz bilgisiz yorum yapıpta birde kendi söyledikleriniz doğruymuşcasına yazmanız... İnanın çok komik..

Oyunda hiçbir emeği bulunmayan, her yaptığı saçmalık olan bir GM yi ve yanında hiçbirşey yapmayan ikinci GM yi neden bu kadar savunursunuz anlamıyorum. Bari herşeyi bırakıp sadece şunu düşünün. bilgi@istanbuloyun.com adresinden kaç kişi herhangi bir işlemi sonuçlandırabilmiş?

Şu an kaç kişi ikvdestek@sobee.com.tr adresinden yanıt alabiliyor ve işlemlerini gerçekleştirebiliyor?

Daha fazla tartışmaya gerek yok dye düşünüyorum.
bilgi@istanbuloyun.com ; O zamanlar oyun evreninde 2 GM vardı bunlar Abura ve MaDTüRk dü. bilgi@istanbuloyun.com adresinede onlar bakıyordu ki ozamanlar küfür edeni ss alıp yolluyorduk , günde en az 800 şikayet. Sana sorarım 2 insanın günde 800 şikayeti bakmasının herhangibi bir imkanı varmı ? 2 kişi ile elde olan BU ! Ancak ikvdestek@sobee.com.tr adresinde ise
İKV Destek Takımı

GM Ekibi

İsim Soyisim Karakter Adı Görev Kodu

Ahmet Avcı [GM]CaptainATX (1) (2) (4) (6) (12)
Barış Yalın [GM]zembekoğlu (1)
Bora Sakin [GM]Müfreze (1) (4) (6) (7)
Bülent Birsen [GM]Leggenda (1) (4) (6)
Nihat Atçı [GM]Nocomment (1) (4) (6) (10)
Oğuzhan Erdoğan [GM]Erdoğan (1) (4) (5)
Erhan Duran [GM]VaLHeRu (1) (4) (6)
Şebnem Polat [GM]Şeepplem (1) (4) (6)
İlyas Gümüşsöz [GM]Kindar (1) (4) (6)

Araştırma ve Geliştirme Ekibi

Burak Kaplan - (9) (13)
Fatih Kaplan FKaplan (9) (13)
Hatem Zencir SAVAŞsanatı (9) (13)
Koray Yar Hellriders (9) (13)
Metin Karataş baymetin (13)
Selin Güngör Limoni (13)
Yasin Cihan Şahcihan (9) (13)
Recep Kurtarıcı Tahirbey (9) (11) (13)
Kerem Direkçi Temujen (9) (13)
Aydın Yılmaz Kılınçbey (9) (13)
Çağrı Türkyılmaz Legendary (13)
Hasan Hizarci Fitruka (13)
- Parthenia (9) (13)
İsmail Yeşilmen Zahit (9) (13)
- Mihri (13)
- Cazqir (9) (13)

Forum Ekibi

- Kızılbey (9) (11)
- Meranyıldızıı (9) (11)
Savaş Karagülmez İstanbulkartalı (9) (11)
- TurkDragon (11)
- Digitalkumsaati (9) (11)

Denetmen Ekibi

Oktay Yapıcı WaxWhineRAVYN (8)
Emre Aydın HeRoTurK (8)
Aydın Yılmaz Kılınçbey (9) (13)
Emre Özkan Redsxline (9)
Gürkan Dural Göçmentürk (9)
İbrahim Zengin XxXDuMaNXxX (9)
İsmail Yeşilmen Zahit (9) (13)
Kerem Direkçi Temujen (9) (13)
Mehmet Şafak yellowwredd (9)
Melek Gür Yagmursu (9)
Mustafa Döndü XparanoyaX (9)
Okan Güney Nako (9)
- Kızılbey (9) (11)
- Meranyıldızıı (9) (11)
Savaş Karagülmez İstanbulkartalı (9) (11)
Seda Çelikel hayalxgayya (9)
Tunç Aryüce Levisstlye (9)
Sergo Sopromadze Kafkasxsehit (9)
- Parthenia (9) (13)
Yekta Kıvanç Alkan GORSOMAN (9)
Yücel Çiçek cuttiing (9)
Ali Erçin Erçin (9)
Doğancan Arabacı JANISSARY (9)
Ergün Sarı Ergünxdeniz (9)
Eser Akar Xgestapox (9)
Göker Yüksel Ayan (9)
Hakan Güney Kandahar (9)
Hasan Aslan Cenkoglu (9)
Hüseyin Benlioğlu VATANSEVER (9)
Hüseyin Şeker Pozqut (9)
İlyas Kobakçı OrTeZ (9)
İsmail Dereli CeMoCaNN (9)
Kasım Deniz XStormX (9)
Koray Olgun unicorn (9)
Kürşad Halil Çalıkoğlu NooFaeR (9)
Mehmet Balcı BALCIOĞLU (9)
Murat Erdem Bygölge (9)
Musa Bayçelebi Beberuhi (9)
Mustafa Aksu Fetih (9)
Mustafa Direkçi Bumin (9)
Müfit Küçükturgut Parthenious (9)
Serhat Öçlü BLADEI (9)
Seval Dikici Xseyyahx (9)
- Lilum (9)
Tuncay Tokdemir XXGEBZELİTXX (9)
Abdullah Kaymaklı Uniquetürk (9)
İsmail Pekdaş Korleg (9)
Kamuran Ünal Kızılyaprak ünalll (9)
Mehmet Akif Demirörs Ctrlxaltxdelete (9)
Mustafa Talha Şeker Hanzala (9)
- Cazqir (9) (13)
Onur Sarıyıldırım PABLOM (9)
Sabri Vural SwaT (9)
Sertan Comertel Crack (9)
Umut Köksal PiNokYo (9)
Ünal Pektaş uLTrAsLaNnGss (9)
Zeynep Koçak Icetea (9)
Yasin Cihan Şahcihan (9) (13)
Özgür Toka Polias (9)
Burak Kaplan - (9) (13)
Engin Serin Aynadakiyalan (9) Tamı tamına 77 kişi ! günde 10 şikayet'e baksan bu iş bitti zaten ;)

Bunun yanında etkinlik demişsin , şu an ayda bir kaç kez etkinlik düzenleniyor tamam saygım var ancak ne kadar zor etkinlikler ? GM oyuna giriyor bölge kanlaına 4 kuralı yazıyor ve başlatıyorum diyor. İlk olarka kendini salona alıyor sonra sırasıyla savaşçı , büyücü , şifacıları ki buda çok zor olmasa gerek yazacağı /Xxxxxxxxxxxxx şeklinde bir kod . Baktı çok uzun sürdü /aaaaaaaaa yazarak deli siydi cehennem tazısıydı yada buz meranı akrep vs. salıyor salona , son kişi kaldığında hepsini kendine çekiyor ve bir alan saldırısıyla işi bitiriyor. Sistem kanalından şampiyonun adını yazıor ve ödülünü verip ruh taşından çıkabilirsiniz diyor. an kapanda ise herkez gelişine göre alınmıyor du GM önce mısır çarşısı önüne gelir ve adaylar arasında bir vs. turnuvası düzenlerdi , savaşçı büyücü şifacı. Bu turnuva galipleri ilk 2. birer grup olurdu buda 4 grup ederdi. Bu 4 grup un sırayla 1 tanes i salona alınır ve iri faresinden tut tepegözüne kadar sırasıyla her yaratık salona çıkartılırdı, sağ kalmayı başaranlar ise " Sobee nin Takdiri Epe" almayı hak ederdi ;) bu başlıkda ise Abura zamanında etkinlikler neden çok geç kalırdı anlatıyor sanırım

Not: Forum Yetklillerinden birisi konuyu kapatırsa sevinirim, konu kişisel tartışma ortamına dönüştü , dönüşüyor.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön