IxLucifeRxI yazdı:Ucuzladı kardeş
Birazdan
Kindar
Erdoğan
Kızılbey
Twty
Lathander
Nerull
Captainx
Zwartan
Fatih
Orti
Leggenda
Zembekoğlu
Nocomment
ve ismini yazamadığım bir çok yönetici Ucuzladı dedi ..
MADENLER UCUZLASIN EJDER YAPIMI KOLAYLAŞSIN !!
Re: MADENLER UCUZLASIN EJDER YAPIMI KOLAYLAŞSIN !!
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Sancak Sunucusu Oyunun En Pahalı Sunucusuduribrahimking yazdı:fıyatları bırazcık sallamıssın gıbı geldı.ama belkı sunucudan sunucuya deısırAfterlife yazdı:Pantolonumuda Aldıkdan Sonra Sıra Ejder'e GelicekThrashmetal yazdı:artık şu madenlere çözümler getirin ya da fiyatları düşüremiyom o kdr plusım parada kasılmıyo biriniz destek çıksın ya da şu madenlerin fiyatı azalsın bir menekşe elmas tanesi 40m olurmu 5 i 200m kadim pnçeden pahalı mavi topazın geri kalır yanı yok 135m o da etti sana 500m nerden bulacaz bu kadar parayıda yapacaz ejderi lütfen yetkililerin ilgilen mesini istiyorum !!!! :?![]()
Umarım Ejder Üretimine Başlarken Bi Çözüm Gelir Daha Rahar Üretiriz..
Önceden İnsanlar Kadim Pençeyi Gözlerinde Büyütürlerdi..
Mavi Topaz = 1m'idi
Menekşe=2m'idi
Akik=1m'idi
Alexsantre=5m'idi
Kadim Pençe=75m'idi...
Şimdi ;
Mavi Topaz=15m
Menekşe=45m
Akik=8m
Alexsantre=Bedava (:
Kadim Pençe=40m
Önceden Üretenlere Ne Diyelim Şanslısınızmı..?
(mayıs basında kuklacıda,yanı bolgelerden 1 ay kadar once)
mavi 2.5
akık 1
menekse 2
alexandırıt 200 k
kadim pence 25 m
suan
akık 7.5
mavı 18
alexandırıt beleş
kadım (bı ara 120 m olduydu suan 60 70 cıvarı)
bu arada maden oranları dusmedı denıyor ama mavı topaz 1m ken ben en fazla 20 cekıste cıkartıyordum.sımdı 400 kez cektım yok.
500 odun var abanoz yok
150 tane osmırıdyum cektım 1 ırıdyum (onuda dolandırıp elımden aldılar,5m gıbı bı para verdıler sadece -10 m zarardayım)
- IxLucifeRxI
- İskele Babası

- Sunucu: Anka
Afterlife yazdı:Sancak Sunucusu Oyunun En Pahalı Sunucusuduribrahimking yazdı:fıyatları bırazcık sallamıssın gıbı geldı.ama belkı sunucudan sunucuya deısırAfterlife yazdı:Pantolonumuda Aldıkdan Sonra Sıra Ejder'e GelicekThrashmetal yazdı:artık şu madenlere çözümler getirin ya da fiyatları düşüremiyom o kdr plusım parada kasılmıyo biriniz destek çıksın ya da şu madenlerin fiyatı azalsın bir menekşe elmas tanesi 40m olurmu 5 i 200m kadim pnçeden pahalı mavi topazın geri kalır yanı yok 135m o da etti sana 500m nerden bulacaz bu kadar parayıda yapacaz ejderi lütfen yetkililerin ilgilen mesini istiyorum !!!! :?![]()
Umarım Ejder Üretimine Başlarken Bi Çözüm Gelir Daha Rahar Üretiriz..
Önceden İnsanlar Kadim Pençeyi Gözlerinde Büyütürlerdi..
Mavi Topaz = 1m'idi
Menekşe=2m'idi
Akik=1m'idi
Alexsantre=5m'idi
Kadim Pençe=75m'idi...
Şimdi ;
Mavi Topaz=15m
Menekşe=45m
Akik=8m
Alexsantre=Bedava (:
Kadim Pençe=40m
Önceden Üretenlere Ne Diyelim Şanslısınızmı..?
(mayıs basında kuklacıda,yanı bolgelerden 1 ay kadar once)
mavi 2.5
akık 1
menekse 2
alexandırıt 200 k
kadim pence 25 m
suan
akık 7.5
mavı 18
alexandırıt beleş
kadım (bı ara 120 m olduydu suan 60 70 cıvarı)
bu arada maden oranları dusmedı denıyor ama mavı topaz 1m ken ben en fazla 20 cekıste cıkartıyordum.sımdı 400 kez cektım yok.
500 odun var abanoz yok
150 tane osmırıdyum cektım 1 ırıdyum (onuda dolandırıp elımden aldılar,5m gıbı bı para verdıler sadece -10 m zarardayım)
Tılsım sunucu değil o zaman :lol:
Son gün geldiğinde Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

İki Ters , Bir Düz

- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
çünkü biz sancak olarak o kadar zenginiz ki oyuna başladığımı anda 600m çıkartabiliyoz sanki
maden sisteminde ise madenlerein süresinin kısaltılması şöyle dk da 1 çıksın nolcakki yani herkes ne varsa toplasın götürsün 
Thrashmetal yazdı:artık şu madenlere çözümler getirin ya da fiyatları düşüremiyom o kdr plusım parada kasılmıyo biriniz destek çıksın ya da şu madenlerin fiyatı azalsın bir menekşe elmas tanesi 40m olurmu 5 i 200m kadim pnçeden pahalı mavi topazın geri kalır yanı yok 135m o da etti sana 500m nerden bulacaz bu kadar parayıda yapacaz ejderi lütfen yetkililerin ilgilen mesini istiyorum !!!! :?
Bu dediğini Ali Ağaoğlu bile yapamaz
Bin kişinin bir kişiyi öldürmesi trajedi Bir kişinin bin kişiyi öldürmesi stratejidir.
Ne itemler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm dışında item yok...
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

öyle mi burda ciddi bir konu var eskiden madenler ucuzken bu kadar pahalı olamazRestart yazdı:Thrashmetal yazdı:artık şu madenlere çözümler getirin ya da fiyatları düşüremiyom o kdr plusım parada kasılmıyo biriniz destek çıksın ya da şu madenlerin fiyatı azalsın bir menekşe elmas tanesi 40m olurmu 5 i 200m kadim pnçeden pahalı mavi topazın geri kalır yanı yok 135m o da etti sana 500m nerden bulacaz bu kadar parayıda yapacaz ejderi lütfen yetkililerin ilgilen mesini istiyorum !!!! :?
Dediğinde haklısın madenler çok pahalı ama kolay çıkan madenler değil öle herkes şaheser üretse oyunun tadı kalırmı sence... Bendede şaheser yok ama yapacak bişe de yok...Thrashmetal yazdı:öyle mi burda ciddi bir konu var eskiden madenler ucuzken bu kadar pahalı olamazRestart yazdı:Thrashmetal yazdı:artık şu madenlere çözümler getirin ya da fiyatları düşüremiyom o kdr plusım parada kasılmıyo biriniz destek çıksın ya da şu madenlerin fiyatı azalsın bir menekşe elmas tanesi 40m olurmu 5 i 200m kadim pnçeden pahalı mavi topazın geri kalır yanı yok 135m o da etti sana 500m nerden bulacaz bu kadar parayıda yapacaz ejderi lütfen yetkililerin ilgilen mesini istiyorum !!!! :?
Bin kişinin bir kişiyi öldürmesi trajedi Bir kişinin bin kişiyi öldürmesi stratejidir.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

ii peki 500-600m ne demek o kdr parayı nerden bulacan 50-60m olsa neyse alt tarafı bi şaheser bu menekşe nin 40m olması kadar saçma bişey olamaz yaniRestart yazdı:Dediğinde haklısın madenler çok pahalı ama kolay çıkan madenler değil öle herkes şaheser üretse oyunun tadı kalırmı sence... Bendede şaheser yok ama yapacak bişe de yok...Thrashmetal yazdı:öyle mi burda ciddi bir konu var eskiden madenler ucuzken bu kadar pahalı olamazRestart yazdı:Thrashmetal yazdı:artık şu madenlere çözümler getirin ya da fiyatları düşüremiyom o kdr plusım parada kasılmıyo biriniz destek çıksın ya da şu madenlerin fiyatı azalsın bir menekşe elmas tanesi 40m olurmu 5 i 200m kadim pnçeden pahalı mavi topazın geri kalır yanı yok 135m o da etti sana 500m nerden bulacaz bu kadar parayıda yapacaz ejderi lütfen yetkililerin ilgilen mesini istiyorum !!!! :?
Bu dediğini Ali Ağaoğlu bile yapamaz![]()
Konu Başlığını Görünce Sanki Bir Dilek Diliyormuşsun Gibi Geldi 
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
MadenLer ucuzLamaz. Daha çok pahaLıLaşır. Yeni ekLentiyLe daha da çok uçucak.