MADALYALAR NE İŞE YARICAK ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: MADALYALAR NE İŞE YARICAK ?

Mesaj gönderen Redstrom »

Diyelim ki Çar Başına Dediğiniz Gibi 500 Madalya İstedi Şuan İtibariyle Madalya Sığınak Bölgelerinde Bolca Düşüyor.Savaşçının Tank Olarak Bile Giremediği Bir Bölgede Savaşçı Kaç Madalya Toplayacak.Diyelimki Toplayamadı Satın Aldı Sonuçta Madalyası Olanda da Kendısıne Yetecek Kadar Var.Kimse Madalyasını Satmaz Olay Bir Yere Gelir Tıkanır.Ben O Kadar uçuk 500-1000 Madalya İle Girilir Olayına Pek Sıcak Bakmıyorum.Haa Olamaz mı Yapılırsa Olur Ama Yine Belirli Sayıda Kişinin Girip Çıktığı Bir Bölge Olur Zaten Epeydir İsyan Halindeki İKV Oyuncuları İçinde Bu Durum Bir Kopma Noktası Olur...
Redstrom
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Ferhatbey yazdı:baba al evinin bir köşesine koy bunları . . ilerde çocuklarına tek tek anlatırsın bak şu şundan aldığım madalya diye :P
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Ferhatbey yazdı:
Ferhatbey yazdı:baba al evinin bir köşesine koy bunları . . ilerde çocuklarına tek tek anlatırsın bak şu şundan aldığım madalya diye :P
Taklitçi imzanı değiştr :lol: :lol:
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ferhatbey »

BAKII yazdı:
Ferhatbey yazdı:
Taklitçi imzanı değiştr :lol: :lol:
saçmalama bayiki :D
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Herşeyin çözümü blunur sen illa savaşçınımı sokmak istiyorsun, bölgeye savaşcını alacak arkadaşında mı yok. o zaman yeni bölgeye gider büyünle kesersin toplarsın madalyanı, verirsin savaşçına. Bizim düşüncemiz charlarımızı tamamlayıp 5 büyü 1 şifa seriye bağlayıp kesim yapacağız sıgınaklarda. Haa kopma noktasına geliriz diyorsanız oransını bilemem. Ben aylarca Kadimi kesemedim diye oyundan kopmadıysam, kimseninde 500 madalyayı toplayamadım diye kopacağını sanmıyorum. Ki bu madalyaları düşük lwl görevlerde bile veriyorlar. Şu kadarını söyliyim kafasın koyan biri ve tamamen antisosyal olduğundan yola çıksak bile (tek başına gezen) Yeni char acıp kasıp o kosu görevlerini yapar yinede o sayıya ulasır. Bencede yeni bölge geldiğinde içeride tecrübesiz oyuncuların (zorluk derecesi yüksek boss kesiminde) yeni ve zorluk derecesi yüksek bir bölgeye girmesi mantıklı değil.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
TheChucky
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: The One Mafia

Mesaj gönderen TheChucky »

Bir işe yaramayacak sağda solda duyduğunuz kulaktan dolma ifadelerle hareket etmeyin.Birileri ortaya bir laf atıyor herkes onun peşinden koşuyor.
TheChucky

Resim

Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

TheChucky yazdı:Bir işe yaramayacak sağda solda duyduğunuz kulaktan dolma ifadelerle hareket etmeyin.Birileri ortaya bir laf atıyor herkes onun peşinden koşuyor.
Sadece kulaktan dolma değil. Mantıkta yürütüyoruz. Bütün yeni bölgelerdeki boss yaratıklar item vermese bile "madalya" veriyor. Eğer işe yaramayacak bir şey olsaydı neden versinler. Bunu kadim kesiminden aldığın kadim hidra pençesi gibi düşün. Yada kadim pençesi. Gruptaki herkese kesin veriliyorsa emin ol bir işe yarayacaktır. Benim tavsiyem kimse madalyasını satmasın satacaksada ucuza verip millete prim yaptırmasın. Sonuçta birden bire madalyalar üstüste konulur hale geldi. Neden acaba diye düşünürken millet piyasadan madalya çekmeye başladı.

Oyunun mantığıyla gidersen bile yeni bir bölgeye girebilmek için zor görevler veriyorlar. Madalya dediğinde kolay kazanılmıyor küçük lwl basit görevler dışında. Zor görevi bitirdiğin için alıyorsun yeteri kadar kestiysen içeri girebilirsin mantığı bence gayet makul.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Bloodyskull
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Bloodyskull »

bence madalyalar özel bir odaya fln girmeye yarar bı boss un olduğu bır odaya fln dımı :D
LODOSXSAVAŞÇISI | KızılsiriousResim
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Arkadaşlar okadar heveslemeyin

Madalya, muharebelerde üstün başarı gösterenlere, önemli bir olay veya yarışma sonunda derece alanlara verilen madeni nişan.

Yani sadece bir boss kestik diye verilmişte olabilir sonuçta teşkilat için üstün hizmet yapıyoruz
Kullanıcı avatarı
InanCONGeR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen InanCONGeR »

Kulaktan dolma ifadelerde olsa madalyalarınızı saklayın elbette ki bir işe yarar .
Ama kesinlikle gelecek diye bir şey yok.
O yüzden bol sayıda alarak ileride zarara girmenizi istemem :)
İnancCONGeR
CONGERxİNANC
şifacıXİNANC

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön