İstanbul Kıyamet Vaktinin Compex çatası altında diğer illere gitmesi için compex diğer illerde olması gerekir
compex@compex.com.tr adresinden RÖNESANS FUARCILIK & YAYINCILIK A.S. ile iletişime geçiniz
Yöneticilere bir soru
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: Yöneticilere bir soru
Sorun İKV'nin İzmir'de kurulması değil.Compex'in İzmir'de kurulmaması.Anladın di mi?
bende izmirliyim olsa süper olurHunxemrehan yazdı:İKV izmir buluşması ne zaman olacak ben izmirdeyim ve fuara gidemedim bir çok izmirlinin içinde bu ukte olarak kaldı eminim. İKV standı izmirdede kuralacak mı bir tarih var mı ?*[GM] lerden cevap gelirse sevinirim.
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
KeşKe ADANA'da da olsa ama oLmaz.. (:
Birkere İSTANBUL nufus yoğunLuğunun ve teknoloji çılgınlığının hat saffada olduğu bir şehir..
iSTANBUL'un tercih edilmesi gayet doğal..
Birkere İSTANBUL nufus yoğunLuğunun ve teknoloji çılgınlığının hat saffada olduğu bir şehir..
iSTANBUL'un tercih edilmesi gayet doğal..

Büyünün İrfanını Herkez Anlayamaz..!
- Breeze
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
#.'Evet fazLa ümitLenmeyin.qeLmeLeri çok zor (:
YapıLan her savaşta bir çıkar ve de imzaLanan her barışta bir zarar var
Breezex
Kanunxscavanger
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşlar Benimkisi Sadece Bir soruydu sanırım 2008 yılıydı ve kaçırmıştım fakat tekrar olmasını bütün izmirliler ister Bununda Bencillikle Alakası Yok İzmirlilerinde Böylebir Organizasyonun Yakınlarına gelmesini isteme Hakları Var diye düşünüyorum Ben Tüm İzmirde Yaşayan İKV severler Adına Konuşuyorum Daha Önce İKV izmire Geldi İşte Ispatı
İzmir Buluşması [02 Şubat 2008] .
. Merhaba,
Oyuncularımızın yoğun talepleri sonrasında; Ankara buluşmasına benzer bir Oyuncu - Yapımcı buluşmasının İzmir'de gerçekleştirilmesi ve yine oyuncularımız tarafından gerçekleştirilecek bir etkinliğe katılma kararı almış bulunmaktayız.
Yapılacak etkinliğe Sobee'den "Üstad" Mevlüt Dinç, Mynet'ten Murat YavuzKAPLAN ([GM]Abura) ve Uyelikal'dan Abdullah YAZICI katılarak oyuncuların sorularına cevap verecek, İKV hakkında merak edilen konulara ışık tutacak ve aynı zamanda sonraki gelişmeler hakkında bilgiler verecekler.
Buluşma Yeri: İzmir Ekonomi Üniversitesi Bilgisyar Bilimleri Fakültesi MO1 nolu Anfi Saat 12:00 Kampüs, Balçova Teleferik Mevkii'ne bulunmaktadır. İzmir Ekonomi Üniversitesi bu buluşma için bizlere verdikleri destek için teşekkür ederiz. Pazar günü görüşmek dileği ile.
Tüm İKV Camiası bilgi ve dikkatine.
Sanırım Anlatmaya Calıştığımı Herkes Anlamıştır İzmirlilere Sesleniyorum Konuyu Güncel Tutup Gelecek Şubatta Fuarın Gelmesini Sağlayabiliriz.Bu Bütün İzmirlilerin Arzusudur..
Teşekkürler İyi Forumlar..
İzmir Buluşması [02 Şubat 2008] .
. Merhaba,
Oyuncularımızın yoğun talepleri sonrasında; Ankara buluşmasına benzer bir Oyuncu - Yapımcı buluşmasının İzmir'de gerçekleştirilmesi ve yine oyuncularımız tarafından gerçekleştirilecek bir etkinliğe katılma kararı almış bulunmaktayız.
Yapılacak etkinliğe Sobee'den "Üstad" Mevlüt Dinç, Mynet'ten Murat YavuzKAPLAN ([GM]Abura) ve Uyelikal'dan Abdullah YAZICI katılarak oyuncuların sorularına cevap verecek, İKV hakkında merak edilen konulara ışık tutacak ve aynı zamanda sonraki gelişmeler hakkında bilgiler verecekler.
Buluşma Yeri: İzmir Ekonomi Üniversitesi Bilgisyar Bilimleri Fakültesi MO1 nolu Anfi Saat 12:00 Kampüs, Balçova Teleferik Mevkii'ne bulunmaktadır. İzmir Ekonomi Üniversitesi bu buluşma için bizlere verdikleri destek için teşekkür ederiz. Pazar günü görüşmek dileği ile.
Tüm İKV Camiası bilgi ve dikkatine.
Sanırım Anlatmaya Calıştığımı Herkes Anlamıştır İzmirlilere Sesleniyorum Konuyu Güncel Tutup Gelecek Şubatta Fuarın Gelmesini Sağlayabiliriz.Bu Bütün İzmirlilerin Arzusudur..
Teşekkürler İyi Forumlar..

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Bu Arada [GM] lerden Bir Cevap Gelmedi Sanırım Baya Meskuller...

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
Merhaba,
Fuar ve oyuncular tarafından düzenlenen buluşmaları birbirleri ile karıştırmamalıyız arkadaşlar. İKV Yönetimi oyuncuların düzenlemiş oldukları bir çok şehir içi-dışı organizasyona katılmıştır ve bundan sonra düzenlenecek organizasyonlara da katılmaya çalışacaktır.
Nice organizasyonlarda görüşmek dileği ile.
Erdoğan
Fuar ve oyuncular tarafından düzenlenen buluşmaları birbirleri ile karıştırmamalıyız arkadaşlar. İKV Yönetimi oyuncuların düzenlemiş oldukları bir çok şehir içi-dışı organizasyona katılmıştır ve bundan sonra düzenlenecek organizasyonlara da katılmaya çalışacaktır.
Nice organizasyonlarda görüşmek dileği ile.
Erdoğan
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Ankaraya geLme ihtimaLı var . Çünkü İKV Ankara taşındı biLiyorsunuz .TeaM09 yazdı:Compex fuarı İSTANBUL'a özgü olduğu için orada yapılıyor :mrgreen: Ama İzmir Ankara vs oyuncu sayısının çok,fuar alanına tok illerde teknoloji-oyun fuarlarında oyunumuzun yer almasını biz de isteriz. Ama COMPEX Ankaraya İzmir e gelme gibi bir imkanı yok
Bu yüzden AnkaraLıLar için özeL bir fuara katıLabiLirler
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bencede Olmaz...
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos