Sen 5 kışı kesmenın çok buyuk bır başarı oldugunumu sanıyorsun bız neredeyse her mıgrat yaptıgımızda 1 nın ısı cıkıyor veya acıl çıkmazsı gerekıyor vs gıbı durumlar oluyor ve 5 kısı rahatlıkla hıç zorlanmadan kesıyoruz 4 kısı de kestıgımız oldu 2-3 defa 6 kısı ıle daldıgımızda ılk kısı zındana atılıyor ve geldıgınde junon kesılmış oluyorYasinKocamanca yazdı:Sanan Salla şarksını armağan ediyorumaldatmaz2014 yazdı:4 kısı kesmıştık hıçte foruma konu açmadım 2 büyü 2 şifa ınanmayan olucaktır emınımkı toplam 10 kudret ıctık ıcmedık
:::::::::::TANKSIZ 5 KİŞİ JUNON KESİMİ ::::::::::
- aldatmaz2014
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: :::::::::::TANKSIZ 5 KİŞİ JUNON KESİMİ ::::::::::
Burasıqistanbul
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Burada laf salatısı yapacağınıza icrat yapıp koyun izleyelim bizde tebrık edelim....aldatmaz2014 yazdı:Sen 5 kışı kesmenın çok buyuk bır başarı oldugunumu sanıyorsun bız neredeyse her mıgrat yaptıgımızda 1 nın ısı cıkıyor veya acıl çıkmazsı gerekıyor vs gıbı durumlar oluyor ve 5 kısı rahatlıkla hıç zorlanmadan kesıyoruz 4 kısı de kestıgımız oldu 2-3 defa 6 kısı ıle daldıgımızda ılk kısı zındana atılıyor ve geldıgınde junon kesılmış oluyorYasinKocamanca yazdı:Sanan Salla şarksını armağan ediyorumaldatmaz2014 yazdı:4 kısı kesmıştık hıçte foruma konu açmadım 2 büyü 2 şifa ınanmayan olucaktır emınımkı toplam 10 kudret ıctık ıcmedıkjunon bızım ıcın fareden farksız ama anlaşılan sız daha o rutbeyeye gelememışsınızkı 5 kısı ıle kesıp foruma koyuyorsun + tanksız dıyorsun + 4 kısı kestıgımıze ınanmıyorsun ne dıyım kı
herşeyı geçtımde o tanksız lafın gerçekten komıktı bız 5 buyu 1 şifa 45 dk da mıgrattı bıtırıyoruz emınımkı sız o surede centte bıle gelemıyorsunuzdur
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
herşey 10 numara da müzik ne öyle ya 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
güzeL :geek:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
En azından güzel diyen ve tebrik eden var 
- aldatmaz2014
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Ben zırhlarımı ve takılarımı tamamladım ama tmm 4 kısı kesıp vıdeo alırım bı araYasinKocamanca yazdı:Burada laf salatısı yapacağınıza icrat yapıp koyun izleyelim bizde tebrık edelim....aldatmaz2014 yazdı:Sen 5 kışı kesmenın çok buyuk bır başarı oldugunumu sanıyorsun bız neredeyse her mıgrat yaptıgımızda 1 nın ısı cıkıyor veya acıl çıkmazsı gerekıyor vs gıbı durumlar oluyor ve 5 kısı rahatlıkla hıç zorlanmadan kesıyoruz 4 kısı de kestıgımız oldu 2-3 defa 6 kısı ıle daldıgımızda ılk kısı zındana atılıyor ve geldıgınde junon kesılmış oluyorYasinKocamanca yazdı:Sanan Salla şarksını armağan ediyorumaldatmaz2014 yazdı:4 kısı kesmıştık hıçte foruma konu açmadım 2 büyü 2 şifa ınanmayan olucaktır emınımkı toplam 10 kudret ıctık ıcmedıkjunon bızım ıcın fareden farksız ama anlaşılan sız daha o rutbeyeye gelememışsınızkı 5 kısı ıle kesıp foruma koyuyorsun + tanksız dıyorsun + 4 kısı kestıgımıze ınanmıyorsun ne dıyım kı
herşeyı geçtımde o tanksız lafın gerçekten komıktı bız 5 buyu 1 şifa 45 dk da mıgrattı bıtırıyoruz emınımkı sız o surede centte bıle gelemıyorsunuzdur
Burasıqistanbul
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
Tamam 4 kişi kes video ya al gel bende burada senı tebrik edicem
5 kişi Tanksız defalarca kesildi yanılıyor muyum ??
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
İlk kesildi diyen oldu MU ?Ukulady yazdı:5 kişi Tanksız defalarca kesildi yanılıyor muyum ??
5 kişi kesmiştim bende zor bişey diil tanksız denilince diranc iksiri içmemiş sandım ona şaşırmıstım ama onu da içmişlerUkulady yazdı:5 kişi Tanksız defalarca kesildi yanılıyor muyum ??
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS