JouRney yazdı:[İçerik Silinmiştir]-Oyun dosyalarının değiştirilmesiyle oluşturulan ekran görüntülerinin,bilgilerin yayınlanması.( Her tekrar için, ceza katlanarak artar. 7-14-süresiz)
Schiller
Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Re: Yeni Genişleme Paketi (Tek Konu)
Parmaklık dediğim şu yani Fianx ;
2009-2013
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Data ile Agah'ı silip bu kapıyı koymuş yapan kişi ancak ilginç olan Sağ tıklanılınca " Konuş " butonunun çıkması değil mi ? Daha düzenlenmemiş yada Agah'ın yerine olduğu için olabilir muhtemelen .JouRney yazdı:[İçerik Silinmiştir]-Oyun dosyalarının değiştirilmesiyle oluşturulan ekran görüntülerinin,bilgilerin yayınlanması.( Her tekrar için, ceza katlanarak artar. 7-14-süresiz)
Schiller
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Evet, 'Konuş' yazısının çıkması bu yüzden..Fianxaspendos yazdı:Agah'ın yerine olduğu için olabilir muhtemelen
2009-2013
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
BEyler Videoya bakarsanız Ormanlık(çalı,ot,bitki) gibi şeyler daha çok yani biraz sirkeci garının ordan yada arz sancağının oralardan girilcek gibi.
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
hangi video bu ya ?Ukulady yazdı:JouRney yazdı:Bu video "Çemberlitaş" Videosu değil dikakt edinizKapris yazdı:Ukulady yazdı:![]()
Sirkeci Garı çevresinden giriş olacak ..
... Ancak bazı şeyler geri dönülemeyecek noktalara gelmeye başlamıştı. Beyaz Köşk döneminde Meteor bölgesi, Sirkeci Garı çevresinden Galata Köprüsü ve Limanlara kadar olan kısım ...
Buyrun kanıtı ..
Wideoda sadece bunu değil antredeopyu bile göstermiş yani bir resime bakarak neresi olduğunu tam olarak anlayamayızBu görüntü sanırım Grub Bölgeleri'nin videosunda vardı..
Ben o fotoğrafı sirkeci garı görüntüsü diye koydum Umut![]()
yoksa hikayede yazanlardan yola çıkmak lazım

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
tamam buldum 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. Meteor bölgesinin ardına geçmek, delice bir hareket olmasına rağmen,
Nothing
Meteor Bölgesi'nin ardına geçmek.. Yani meteordan uzaklaşıyor anlamına geliyor, biraz aklını çalıştır..Scalgar yazdı:Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. Meteor bölgesinin ardına geçmek, delice bir hareket olmasına rağmen,
2009-2013
- neowinIIII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Aynı şeyi diyecektim vallaJouRney yazdı:Meteor Bölgesi'nin ardına geçmek.. Yani meteordan uzaklaşıyor anlamına geliyor, biraz aklını çalıştır..Scalgar yazdı:Gaffar Bey, Azat efendi ile vedalaştı ve ekibinden kalanları ve projelerini toplayarak kaybedilmiş topraklara, Çemberlitaş yönünde uzaklaştı. Meteor bölgesinin ardına geçmek, delice bir hareket olmasına rağmen,![]()
Hralde bu Gaffar'ın mekanı eskiden Meteormuş
Uygunsuz İçerik Silindi.Forum Hesabınız 7 Gün Kapatıldı.
İstanbulKartalı
İstanbulKartalı