25 Aralık Unutuldu !
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 25 Aralık Unutuldu !
Sitenin reklamini mi yapmaya çalısıyorsun Chester??
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer 
Reklamı falan geçtim, diyor ki ;kalenderon06 yazdı:Sitenin reklamini mi yapmaya çalısıyorsun Chester??
"Fan Art İKVONLİNE'da açıklandı, araştırıp bulabilirsiniz" diyo :lol:
2009-2013
ikv oynayan oyuncularında hali başka oluyor ya..
::D
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Ben Reklam Felan Yapmaya Çalışmıyorum.. Sadece İKVONLİNE de öyle bir konu gördüm burdada anlattım NeRESİ reklam ??
Merhaba arkadaşlar,
Sizleri bu güne kadar asla unutmadık , unutmayacağızda. Kısa bir süre içinde sizlerden gelen istekler doğrultusunda yapacağımız güzel bir sürprizimiz olacak. Ayrıca yakın zaman içinde yine sizlerden gelen istekler doğtrultusunda çok güzel etkinlikler etkinlikler yapacağız.
1 Nisan için güzel fikirlerimiz var tabi ki 1 Nisan için sizlerden de fikirlerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi istiyoruz. Amacımız etkinliklere farklı bir bakış açısı ile yaklaşarak daha sosyal ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirmek olacaktır.
Güzel haberlede görüşmek üzere, şimdiden herkese teşekkürler
Sizleri bu güne kadar asla unutmadık , unutmayacağızda. Kısa bir süre içinde sizlerden gelen istekler doğrultusunda yapacağımız güzel bir sürprizimiz olacak. Ayrıca yakın zaman içinde yine sizlerden gelen istekler doğtrultusunda çok güzel etkinlikler etkinlikler yapacağız.
1 Nisan için güzel fikirlerimiz var tabi ki 1 Nisan için sizlerden de fikirlerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi istiyoruz. Amacımız etkinliklere farklı bir bakış açısı ile yaklaşarak daha sosyal ve eğlenceli etkinlikler gerçekleştirmek olacaktır.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Bir fan forumunun reklamının yapılması gayet normal arkadaşlar.XxxChesTeRxxX yazdı:Ben Reklam Felan Yapmaya Çalışmıyorum.. Sadece İKVONLİNE de öyle bir konu gördüm burdada anlattım NeRESİ reklam ??
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Kapris yazdı:XxxChesTeRxxX yazdı:Fan Artın Arz ve Lodosla alakası ne
Fan Artın alakası yok arzlar biraz saf oluyorlar akıllarına zor giriyor bazı şeyler
Lodoslardan farkımız olmasın diye yapıyoruz kendini oyuna çok kaptırma derim seçimlere göre insanların zekası belli olmaz örneğin lodos tanıdığım çok akıllı insanlar var ama görüyorum ki salaklar da cahiller de var
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Yigitxcan yazdı:ikv oynayan oyuncularında hali başka oluyor ya..::D
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
biz teşekkür ederiz ben demiştim zaten inanmadılarLathander yazdı:Merhaba arkadaşlar,