Selamlar
Arkdaşlar Çarımı Bugun itibariyle Bir Kişi Çalmıştır Sanırım Sansarbey Kendisi Oyunda benle İrtibata Girdi Ve Bana Dedigi Tek Kelime Sen Yalancısın Carınıda Vermem Bunların Fotoları OlmAdıgı İçin kanıtlayamıyorum Ama Allh Şait Neyse Geçelim Onu Artık Iyorgee Diye Bir Çar benim İçin yok Ve Sizler İçinde olmasın uzun lafın kısası betadan kalan carım Iyorge İle devam Edecegim Dikkat EDİN SONUNDA 2 tane ( Iyorgee Yazıyorsa Muhattap Olmayın ) Ancak ( Iyorge Yazıyorsa Gerçek Sayibiyim ) Tek E Varsa Oyunda Gerçek Sayibiyim Dikkat Edin Bu Adama Iyorgee Değil Iyorge Artık herkesin Bilgisine Ve Bu Konuyuda Güncel Tutcam Şimdiden herkese Kolay Gelsin
Oyun İçerisinde Para,İtem V.b şeyler İsterse Konuşmayın Bile Gördügünüz yerde Yasaklayın HerkesE İyi Oyunlar...
Saygılarımla
Rconx,Heryermüsellim,Iyorge
IYORGEE BİTTİ ARTIK IYORGE ZAMANI !!!
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: IYORGEE BİTTİ ARTIK IYORGE ZAMANI !!!
bunu kendi Sunucunun sohbet sayfasına yazsanda Forumu kirletmesen olmazmı

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Karakteri çalınnayan anlamaz bu durumu.Lütfen yorumlarınızı karşılıklı düşünerek yazın.
Forumu kirletmesiniz siz değilde yönetici belirlesin isterseniz.
Forumu kirletmesiniz siz değilde yönetici belirlesin isterseniz.
benim hesabımı çalıp itemlerini momtun yanında başka çara aktarmışlardı hiç birşey yapmadı bunlaramı bakacaklar... hey güzel istanbul...

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]