~~LONCA NEFES~~
Re: ~~LONCA NEFES~~
İZMİTLİİİİİİ 'm kolay gele :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
KURUCU
İİZMİTLİİ
YÖNETİCİ
XXCEZAXX
BaTMaNLı
mrnikotin
JÜRİ
IISPoNGeBoBII
Krospowerrr
JiGYII
ÇOK DEĞERLİ ÜYELER
SERİOUSBLACK
Emoookardeşi
IIIshahIII
Arslanşifacı
Büyücülinkin
tonka
DaDaSBeY
esdelikral
Geçmişolsun
Yeniraki
Cengizxxbaba
Darkvahşet
XXXXCaNMuRaTXXXX
lokmanhekim
Xcolderx
Mareşal
micceeee
Snapcapiche
ZORTÜRK
DARKDEVİLX
Hangar
YAZGI
ENSARBEY
IISTABLEII
IIxXBiGBaNgXxII
DeSeRtxxOpARtiO
Dizzyy
IISIrIpTıZCıII
ISTREETBoYII
xXCİNQXx
Sennnx
Warmage
Loncamızda yapılan en son değişik !!!
Üye alımları şimdilik bitmiştir geri açıldığında oyun ve forumdan bilgilendirikeceksiniz...
İİZMİTLİİ
YÖNETİCİ
XXCEZAXX
BaTMaNLı
mrnikotin
JÜRİ
IISPoNGeBoBII
Krospowerrr
JiGYII
ÇOK DEĞERLİ ÜYELER
SERİOUSBLACK
Emoookardeşi
IIIshahIII
Arslanşifacı
Büyücülinkin
tonka
DaDaSBeY
esdelikral
Geçmişolsun
Yeniraki
Cengizxxbaba
Darkvahşet
XXXXCaNMuRaTXXXX
lokmanhekim
Xcolderx
Mareşal
micceeee
Snapcapiche
ZORTÜRK
DARKDEVİLX
Hangar
YAZGI
ENSARBEY
IISTABLEII
IIxXBiGBaNgXxII
DeSeRtxxOpARtiO
Dizzyy
IISIrIpTıZCıII
ISTREETBoYII
xXCİNQXx
Sennnx
Warmage
Loncamızda yapılan en son değişik !!!
Üye alımları şimdilik bitmiştir geri açıldığında oyun ve forumdan bilgilendirikeceksiniz...
XXCEZAXX
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
mevlana yazdı:Ben size birşey diyim . mrnikotin in yönetici olarak bulunduğu bir loncaya katılırken bir daha düşünün. Çünkü o ve tayfası lonca mevlana yönetimindeyken bir miktar parayı kayıt ücreti olarak bununla beraber bir miktar madeni haftalık bağış olarak almışlar sonrada oyuncuları çeşitli sebeplerle loncadan atıp aldıkları eşyaları kendilerine hibe etmişlerdi.
Sadece bir uyarıdır. Başarılar.
Serverin hırsızları toplanmış değil mi ?
NEYMAR // NEYMARxBÜYÜ //
Ferhatbey yazdı:İZMİTLİİİİİİ 'm kolay gele :roll:
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Lonca: Mevlana
mevlana yazdı:Ben size birşey diyim . mrnikotin in yönetici olarak bulunduğu bir loncaya katılırken bir daha düşünün. Çünkü o ve tayfası lonca mevlana yönetimindeyken bir miktar parayı kayıt ücreti olarak bununla beraber bir miktar madeni haftalık bağış olarak almışlar sonrada oyuncuları çeşitli sebeplerle loncadan atıp aldıkları eşyaları kendilerine hibe etmişlerdi.
Sadece bir uyarıdır. Başarılar.
atılaak bi neden teşkil etmişki atılmışsn mevlana loncası olarak nefes loncası ile birleştik loncamıda oluğu gibi nefes loncasına dahil ettim yani sadece ittifak kuduk senin dedğin gibi bi durum olsa herkes şikayetçi olur bu durumdan
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Lonca: Mevlana
aynen mustfa hak edenin hakını vericeksinxxcezaxx yazdı:Senin gibi soysuz #@!? değil en azından haklı olana verilir ceza....
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
Ferhatbey imzamı çalmışsın sebep ? Karatkerimin başka birinin imzasında olmasını istemiyorum silermisin lütfen.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

- MicRobioLoqisT
- İskele Babası
önceLikLe S.a Lonca nıza aLımLar varmıdır var ıse girmek ıcn sartLar nedır ???? :?:
IıIGaRGaMeLIıI FoReVeRxALoNe METANFETAMİN METAMFETAMIN MeTaMFeTaMiN
SEN NE SAÇMALIYORSUN GEL MERANA GÖSTEREYİM ?Harunyus yazdı:Ferhatbey imzamı çalmışsın sebep ? Karatkerimin başka birinin imzasında olmasını istemiyorum silermisin lütfen.