arkadaşlar benim internet ile ilgili bir sorunum var.3 ay önce pcye format attırdım ve w7 yaptırdım.modem le ilgili bir sorun oluştu ve internet olmuyordu ancak şu yönetmle internetşii yapabiliyorum ;
başlat bilgisayar (sağ tuş özellikler)
gelişmiş sistem özellikleri
donanım
aygıt yöneticisi
ağ bağdaştırıcılarına gidiyorum
tam bu noktada
VIA II enterhnet bağdaştırıcısı gibi bişe yazıyorum aygıtı kaldırıp tekrar başlatıyorum bilgisayarı ve internet geliyor
illa her sefersinde bu ayarı yapmaktansa daha kolay bir yolu var mı
bilgisayardan çok iyi anlayan biri bakabilirmi
bilgisayardan çok iyi anlayan biri bakabilirmi
avakado=eminönü
- justine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: bilgisayardan çok iyi anlayan biri bakabilirmi
10 lira veriyorsun yeni bir ethernet kartı alıyorsun bu dertten kurtuluyorsun

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
kart alınmıştı zaten hala gitmemişti problemjustine yazdı:10 lira veriyorsun yeni bir ethernet kartı alıyorsun bu dertten kurtuluyorsun
avakado=eminönü
o zaman bilgisayari kaldirp çöpe atiyorsunbarkido yazdı:kart alınmıştı zaten hala gitmemişti problemjustine yazdı:10 lira veriyorsun yeni bir ethernet kartı alıyorsun bu dertten kurtuluyorsun
...
yada hurdacıya satıyorsun daha konuşmuyorsun susuyorsunPisKoPoS yazdı:o zaman bilgisayari kaldirp çöpe atiyorsunbarkido yazdı:kart alınmıştı zaten hala gitmemişti problemjustine yazdı:10 lira veriyorsun yeni bir ethernet kartı alıyorsun bu dertten kurtuluyorsun![]()
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
yapmayın yaFerhatbey yazdı:yada hurdacıya satıyorsun daha konuşmuyorsun susuyorsunPisKoPoS yazdı:o zaman bilgisayari kaldirp çöpe atiyorsunbarkido yazdı:kart alınmıştı zaten hala gitmemişti problemjustine yazdı:10 lira veriyorsun yeni bir ethernet kartı alıyorsun bu dertten kurtuluyorsun![]()
![]()
:lol:
![]()
avakado=eminönü