ABURA MADTÜRK VE ESKİ İKV ÖZLEMİ(29LVL) !**

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

ABURA MADTÜRK VE ESKİ İKV ÖZLEMİ(29LVL) !**

Mesaj gönderen Ferhatbey »

SELAMLAR ESKİDEN ABURA VE MADTÜRK GM İKEN HEM GAME MASTER SAYISI ÇOK AZ DI HEMDE YÖNETİCİ ŞİMDİ YÖNETİM KADRONUZ x 2 x 3 KATI AMA ABURA VE MADTÜRK HİÇ Bİ ETKİNLİĞİ UNUTMADI HER ZAMAN İKV Yİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞTI ESKİ YÖNETİCİLER HER SUNUCUDA EN AZ GÜNDE 2 YÖNETİCİ ONLİNE OLURDU ŞİMDİ BEN BİR TANE GM GÖRÜRSEM ŞOK OLUYORUM. ABURA KENDİNİ KESTİRMEYE ÇALIŞIRDI TÜM OYUN ARKASINDAN KOŞARDI . YÖNETİCİLERLE ŞAKALAŞIRTIK BİZİ TEPEGÖZ E YOLLARDI . BİR ÇOK BİR ÇOK EĞLENCELİ OLAYLAR . SUNUCU ARASI SAVAŞIMIZ VARDI . . ESKİ 29 LVL DÖNEMİNDEE OYUNA BİR ÇOK İLGİ GÖSTERİLİRDİ VE BAZI ETKİNLİKLER SONUCUNDA NEXUS OLGUN ESKİ TncyEkoClgnUyksz Gibi İtemler VERİLDİ ŞİMDİ NE YAPILIYOR AYDA 1 ÖLÜM OYUNU BIRAKIN ALLAH AŞKINA

BUNA CEVAP VERECEK YÜZÜNÜZ VAR MI BİLMEM !! 25 ARALIĞI UNUTMUŞ OLARAK HİÇ KONUŞMAYIN BENCE desteksiz destek takımı :? :?

İNADINA 29 LVL İNADINA ESKİ YÖNETİCİLER İNADINA ESKİ GM ' LER inadına bu konuya DesTeK :!: !!
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ABURA MADTÜRK VE ESKİ İKV ÖZLEMİ(29LVL) !**

Mesaj gönderen bilinmez »

1- o zaman nüfus azdı
2- abura wow dan güzel teklif aldı kendi gitti
3-bi gm de siyasetçi oldu gitti
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Kendi istekleri ile gitmiş olabilirler ama şu dönem de onların yaptıklarını yapan bir tane bile GM yok gerçekten gelen gideni aratıyor...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
ahuS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ahuS »

Saçma!

Abura ve Madturk zamanında oyun oynayan biriyim. Abura ve Madturk olarak bakmayacaksınız olaya. Abura ve Madturk Mynet çalışanlarıydı ve o zamanki yönetimin adı Mynet Yönetimidir.

Mynet Yönetimi ne yapardı?

Mynet yönetimi, var olan 4 sunucudan 2 tanesinde etkinlik düzenleyip diğer 2 tanesinde etkinliği gerçekleştiremezdi. Sebep yok, açıklama yok. Oyuncuları Kan kapanı için meteorda subaya toplarlar ve 1 saat beklettikten sonra etkinlip iptal olmuştur derlerdi.

2 sene boyunca yapılan tek etkinlik buydu.

Yapılan Tepegöz ve Taşkanat etkinliklerinin ise Mynet Yönetimi ile hiçbir alakası yoktu. Çünkü etkinlikler GM etkinliği değil, sistem etkinliğiydi. Oyunun tamamına yazılım ile eklenmiş etkinliklerdi. Bunu da Mynet değil, Sobee çalışanları gerçekleştirebilirler.

Mynet yönetimi ne yapardı, ne desteği verirlerdi? Kaç kişi kaybolan eşyasını geri alabilmiş yada kaç kişi etkinliklerden ödül alabilmiş? Kaç kişinin halini hatrını sormuş bu Mynet Yönetimi?

Hergün görürüz dediğiniz adamları toplasanız 2 veya 3 defa gören 10 oyuncu çıkmayacaktır. Mynet Yönetimi gözlemci olarak seçtikleri oyuncular sayesinde bunca zaman sevildiler. O kişiler şimdi kimler? Bir düşünün. Mynet Yönetiminin işlerini yapan kişiler neredeler? Birçoğu şimdi GM ve DEV...

Yemek yediğiniz kaba tükürmeyin! Sadece biraz düşünün!

Not: Gelde sinirlenme cahilce oluşturulan konulara!!!
[table][tr][td].:.:.Sunucu.:.:.[/td][td].:.Karakter Adı.:.[/td][td].:.Sınıfı (??).:.[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahub[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (45)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuB[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (18)[/td][/tr[/table]
Kullanıcı avatarı
OtomatikPortakal
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen OtomatikPortakal »

Yahu şunlara çok gülüyorum ya Abura ve Madtürk zamanında saçmalıklarını Ahu bacı anlatmış. Oyun şimdi dğru düzgün çalışıyor.Anka sunucusu açıldı Abura özellikli olcak şunu olcak bunu olcak dedi noldu öyle bırakdı gitti. İkv kitabe falan diyodu oda hikaye çıkdı. Sırf laf olsun diye yazmayın zaten o zamanda Arif idare ediyordu şimdide Arif . Abura görüntüydü öylede kaldı ayık olun azcık.
ISırırırırıırrım
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ferhatbey »

en azından 29 lvlleri kimse unutamıyor şimdi isyan etmeyen yok :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Paranoya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Paranoya »

ahuS yazdı:Saçma!

Abura ve Madturk zamanında oyun oynayan biriyim. Abura ve Madturk olarak bakmayacaksınız olaya. Abura ve Madturk Mynet çalışanlarıydı ve o zamanki yönetimin adı Mynet Yönetimidir.

Mynet yönetimi, var olan 4 sunucudan 2 tanesinde etkinlik düzenleyip diğer 2 tanesinde etkinliği gerçekleştiremezdi. Sebep yok, açıklama yok. Oyuncuları Kan kapanı için meteorda subaya toplarlar ve 1 saat beklettikten sonra etkinlip iptal olmuştur derlerdi.

Yapılan Tepegöz ve Taşkanat etkinliklerinin ise Mynet Yönetimi ile hiçbir alakası yoktu. Çünkü etkinlikler GM etkinliği değil, sistem etkinliğiydi. Oyunun tamamına yazılım ile eklenmiş etkinliklerdi. Bunu da Mynet değil, Sobee çalışanları gerçekleştirebilirler.

Mynet yönetimi ne yapardı, ne desteği verirlerdi? Kaç kişi kaybolan eşyasını geri alabilmiş yada kaç kişi etkinliklerden ödül alabilmiş? Kaç kişinin halini hatrını sormuş bu Mynet Yönetimi?

Hergün görürüz dediğiniz adamları toplasanız 2 veya 3 defa gören 10 oyuncu çıkmayacaktır. Mynet Yönetimi gözlemci olarak seçtikleri oyuncular sayesinde bunca zaman sevildiler. O kişiler şimdi kimler? Bir düşünün. Mynet Yönetiminin işlerini yapan kişiler neredeler? Birçoğu şimdi GM ve DEV...

1. Etkinlikleri düzenli olarak yaparlardı bundan emin ol ki bende Abura ve madtürk zamanında oynamış biriyim.

2. [GM]Arinna ( Neslihan Codoğlu) ayda mutlaka 1 defa her sunucuya girer hal hatır sorar ve varsa istekleri alırdı bu konuda gayet eminim forumda araştır ve öğren.

3. Hiçbir ödül vermediler diyorsun , Nexus Olgun Eski TncyEkoClgnUyksz gibi oyuncuların isimleri neden efsunlara verildi sanıyorsun ? ; MYNET yönetimi olarak düzenlenen taş kanat etkinliğinde 200 adet taş kanat derisi toplayan oyuncuların isimleri efsunlu eşyalara verilecek dendi ki buda gayet büyük bir ödül ismin her zman bu oyunda anılacak demektir. Not : etkinlikler sistem etkinliği değil Gm lerin düzenlediği bir etkinlikti bunuda N.Özgür Soner 'e sorabilrsin. ( [DEV] ZWARTAN)

Not : Gelde sinirlenme bu düşünmeden ve araştırmadan yapılan yorumlara. Git biraz araştırma yap ondan sonra Abura , MaDTüRk , Arinna , Alpamis , Zwartan , Gorgar ı kötüle ;) ( Mynet Denetmen / Yapımcı ekibi.)
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Ben İKV kurulduğundan beri memnunum..
Nothing
Kullanıcı avatarı
ahuS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ahuS »

Paranoya yazdı:

1. Etkinlikleri düzenli olarak yaparlardı bundan emin ol ki bende Abura ve madtürk zamanında oynamış biriyim.

2. [GM]Arinna ( Neslihan Codoğlu) ayda mutlaka 1 defa her sunucuya girer hal hatır sorar ve varsa istekleri alırdı bu konuda gayet eminim forumda araştır ve öğren.

3. Hiçbir ödül vermediler diyorsun , Nexus Olgun Eski TncyEkoClgnUyksz gibi oyuncuların isimleri neden efsunlara verildi sanıyorsun ? ; MYNET yönetimi olarak düzenlenen taş kanat etkinliğinde 200 adet taş kanat derisi toplayan oyuncuların isimleri efsunlu eşyalara verilecek dendi ki buda gayet büyük bir ödül ismin her zman bu oyunda anılacak demektir. Not : etkinlikler sistem etkinliği değil Gm lerin düzenlediği bir etkinlikti bunuda N.Özgür Soner 'e sorabilrsin. ( [DEV] ZWARTAN)

Not : Gelde sinirlenme bu düşünmeden ve araştırmadan yapılan yorumlara. Git biraz araştırma yap ondan sonra Abura , MaDTüRk , Arinna , Alpamis , Zwartan , Gorgar ı kötüle ;) ( Mynet Denetmen / Yapımcı ekibi.)

Merak ediyorum kaç adet etkinlik düzenledi bu GM ler =)))) Ben Beyaz Köşk sunucusunda oynadım hep, keza Eminönünde de.. Eminönünde Kan Kapanı düzenlendi. Köşkte düzenlenmedi? Neden? Hani nerede tüm sunucularda olması gereken eşitlik? Bugünki GM ler hangi sunucu için ayrım yapıyor? Hangi etkinlik bir sunucuda yapılıpta diğer sunucuda yapılmıyor?

Zwartan ve Gorgar oyunun yapım ekibindeler ve onlara laf söylediğimi hatırlamıyorum? Yapılan etkinlikler Sobee tarafından yapıldı. Yani Zwartan Gorfar Fezibey ve daha niceler tarafından. Arinna Alpamis yine Arif ile beraber bu oyunu yönettiler. Abura ve Madturk ile değil. Abura ve Madturk'un oyun umrunda değildi.

Taşkanattan kalma isimler Sobee tarafından etkinlik galipleri için verildi. Aynı şekilde vefat eden bir kullanıcının ismi de yine Sobee tarafından bir efsuna verildi. Bknz; "Halit Girmenç"...

Bilgisiz bilgisiz yorum yapıpta birde kendi söyledikleriniz doğruymuşcasına yazmanız... İnanın çok komik..

Oyunda hiçbir emeği bulunmayan, her yaptığı saçmalık olan bir GM yi ve yanında hiçbirşey yapmayan ikinci GM yi neden bu kadar savunursunuz anlamıyorum. Bari herşeyi bırakıp sadece şunu düşünün. bilgi@istanbuloyun.com adresinden kaç kişi herhangi bir işlemi sonuçlandırabilmiş?

Şu an kaç kişi ikvdestek@sobee.com.tr adresinden yanıt alabiliyor ve işlemlerini gerçekleştirebiliyor?

Daha fazla tartışmaya gerek yok dye düşünüyorum.
[table][tr][td].:.:.Sunucu.:.:.[/td][td].:.Karakter Adı.:.[/td][td].:.Sınıfı (??).:.[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahub[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (45)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuB[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (18)[/td][/tr[/table]
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Mynet yönetimi ne yapardı, ne desteği verirlerdi? Kaç kişi kaybolan eşyasını geri alabilmiş yada kaç kişi etkinliklerden ödül alabilmiş? Kaç kişinin halini hatrını sormuş bu Mynet Yönetimi?Hergün görürüz dediğiniz adamları toplasanız 2 veya 3 defa gören 10 oyuncu çıkmayacaktır. Mynet Yönetimi gözlemci olarak seçtikleri oyuncular sayesinde bunca zaman sevildiler. O kişiler şimdi kimler? Bir düşünün. Mynet Yönetiminin işlerini yapan kişiler neredeler? Birçoğu şimdi GM ve DEV...

Özellikle alıntıda vurguladığım sözler üzerinde durmak istiyorum ki bence Mynet'in açıkça hakkı yeniyor .

Mynet'e gidipte Mail'de "charım çalındı,yardım" yazarsanız elbette size destek olmaz/olamaz.
Mynet'ten destek görmüş biri olarak ben bu sözlerinizi kabul etmiyorum . Gelelim Mynet'ten gördüğüm desteğe ; Mynet çalınan charları / karakterleri geri almak adına oyunculara her yolu ve imkanı sunuyordu . Benim 29 seviye zamanında çalınan karakterim Mynet'e attığım dilekçe(dilekçe içindeki bilgiler) ile MYNET tarafından bana geri verilmişti. Yalnızca bununla da sınırlı değil,oyuncular kendi çalınan hesaplarını geri alabilsinler diye "Mobile onay" yaptılar , hesabınız "Mobile onay" yaptığınız takdirde kısa mesaj ile Mynet'in geri vereceği yeni bir şifre tarafından karakterinize kavuşuyordunuz .

Gel gelelim şimdi ki yönetime , birazcık yapılan sözde kampanyalara bakalım .
"Plus paketi olan oyuncularımız silinen charlarını geri alabilecekler . "
"Plus paketi sahibi oyuncularımız silinen eşyalarını geri alabilecekler . "
"Fuar'dan özel kutu alacak oyuncularımız 'karakter değiştirme hakkı' kazanacaklar . "
"Plus paketi almak artık çok daha kolay . (3 ay , 19,90) . "

Vs.vs.vs. ...

Abura ve MaDTürK zamanında bence birlik beraberlik hakimdi şimdi ise yönetim ne yazık ki yalnızca maddiyat derdinde ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön