Öncelikle iyi günler.
Bundan bir kaç gün öncede benzer bir konu açmıştım ama ilgilenen olmadı . Gelelim konuya ;
Bundan yaklaşık bir hafta önce isim değiştirme şifresi ile karakterimin ismini değiştirdim ve MEVLANA yapmak istedim ama başkası tarafından kullanıldığı için HzMEVLANA yaptım. Ancak küçük bir araştırmadan sonra Hz kısaltmasının kullanımının dinen pek uygun olmadığını farkettim. Konuyla ilgili Desteğe mail yolladım onlar bir kereliğini mahsus olmak üzere isim değiştirebileceklerini söylediler ve benden bir cevap istediler. Ben bu mesajı tam olarak anlayamadım ve tekrar sordum ama bir kaç kez okuduktan sonra anladım vee gerekli cevabı attım. Ancak yönetim tekrar soruşumu aynı konu hakkında birden fazla mesaj atma olarak aldı ve talebimi iptal etti.
Bu konuyla ilgili özür mesajı yolladım ama cevap alamadım .
Sayın yönetim konu dini olduğu için tekrar gözden gerçime talep ediyorum. Lütfen biraz daha anlayış.
Teşekkürler.
Nocomment yada Herhangi Bir Yönetici Bakabilir mi?
Nocomment yada Herhangi Bir Yönetici Bakabilir mi?
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Re: Nocomment yada Herhangi Bir Yönetici Bakabilir mi?
Burda cevap bulamazsın Destek >> iletişim formu >> soru / cevap
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Ferhatbey yazdı:Burda cevap bulamazsın Destek >> iletişim formu >> soru / cevap![]()
2009-2013
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
imzanı beyendim.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
imzama sığmadığı için buraya koydum