Dün bir karakter aktarımı yaptım.Sabah oyuna girdim hesabım susturulmuş.Aktardığım karakterde susturma yoktu.O hesapta olan karakterimdede susturma yoktu.Ve mail bile gelmedi susturuldunuz die süresini ve nedenini bilmediğim yere susturuldum.Aktardığım karakterinde e postasına baktım susturma yoktu.Daha yeni plus almıştım boşamı gitcek plusum.
BU NASIL BİR OYUN YAAA...
BU NASIL BİR OYUN YAAA...
Bin kişinin bir kişiyi öldürmesi trajedi Bir kişinin bin kişiyi öldürmesi stratejidir.
Ne itemler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm dışında item yok...
Re: BU NASIL BİR OYUN YAAA...
Arkadaşlar desteğe yanlışlıkla 2 kere gönderdim sorunu bir problem olurmu...
Bin kişinin bir kişiyi öldürmesi trajedi Bir kişinin bin kişiyi öldürmesi stratejidir.
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Soru: Karakterim ceza almış. Nasıl bilgi alabilirim?
Cevap: Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Desteğe 2 Kere Mail Atman Daha Cabuk Cevap Gelmesini Sağlamaz.1 Kerede Atsan 2 Kerede Atsan Yaklasık Zaman sınırları İçerisinde Aynı Cevabı Alırsın.2'inci Husus Olarak;
Forum Kuralları:
Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir.
4. Madde'de belirtildiği üzre konu başlığınızın konu içeriğini yansıtmadığının görüşündeyim.
Madde 10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
Cevap: Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Desteğe 2 Kere Mail Atman Daha Cabuk Cevap Gelmesini Sağlamaz.1 Kerede Atsan 2 Kerede Atsan Yaklasık Zaman sınırları İçerisinde Aynı Cevabı Alırsın.2'inci Husus Olarak;
Forum Kuralları:
Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir.
4. Madde'de belirtildiği üzre konu başlığınızın konu içeriğini yansıtmadığının görüşündeyim.
Madde 10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
oyunumuzu kirletecek sözler kullanma ' ya sev ya terk et ' :shock: :shock: :shock:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Oyunu kirleten sözler yazmıyorum ben 3 yıldır bu oyunu oynuyorum bunların bana yapılmasına sinirleniyorum sadece... :evil:
Hala daha bekliyorum karakterim sebepsiz yere susturulmuş hiç bir açıklama yok kaç gün susturma aldığım belli değil geçen plus aldım ondanmı susturdunuz bir dahakine almam plusum boşuna gidiyor... :evil:
İtirazım sonucu yapılan incelemede susturma cezam kaldırılmıştır... Yaşasın adalet Yaşasın İkv...
Konu kilit...