Legend Lara Yeni Bir İsim Daga Can Kardeşimiz Aramızda...Legendxiceside Hesabıyla Kendisine Başarlar Diliyorum Ve Loncamıza HAyırlı Olsun Diyorum...
Güncel Kadromuz
Lonca Başkanı Ve Kurucuları:Legendxbaşkan( Hüseyin ) , Legendxlider ( Doğancan ),(Yurt Dışında İzinde)
Lonca Yönetim Kurulu Başkanı:Legendxistanblue ( Timuçin )
Lonca Oyuncu Alımı Görevlisi Sorumlusu:Legendxgalyalı ( Kaan )
Onursal Üyemiz Eşi Benzeri Olmayan Kardeşimiz:Legendxpriest ( Selim )
Asil Üye:Legendxplgsome ( Seyfettin )
Asil Üye:Legendxsatranççı ( Mustafa )
Asil Üye:Legendxiceside ( Can )
Legend Loncası İletişim Sayfası
- Legendxbaskan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Legend Loncası İletişim Sayfası
Lonca sayfanızı kirlettiğimden dolayı özür dilerm ama cevap vermeseydim rahat uyuyamazdım
Son olarak bir laf dicem ve bu konuda başka bir şey demem.'' BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU 
Tekrardan Sayfa kirliliğinden ötürü özür dilerm.Saygılarımla...
- Legendxbaskan
- İri Fare Avcısı
Safyafı Kriletme Gibi bi Durumun Yok...Her Sayfam Sana Açık Her Zaman Haklının Yanındayız...Konu Açılmış Cevap Vermeme Tuaf Karşılanırdı...Bunu Sen Dil Açan Düşünsün...Ki En İyi Organizasyon Oldunu Dile Getirdim...Herkez Bi Ellerinize Saglık Demeli En Azından Demeyen İnsan Neye Göre Demiyo Bilmiyorum...En Azından Er Meydanı Galbiyeti Kutlanmalı Deil Mi Diyolar Ya İsmeti Kesmekte Ne Var...Gargoyle35 yazdı:Lonca sayfanızı kirlettiğimden dolayı özür dilerm ama cevap vermeseydim rahat uyuyamazdımSon olarak bir laf dicem ve bu konuda başka bir şey demem.'' BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU
Ama Şunu Sölim Sizden Daga İyi Yapaman Yok Fakat Sizden İyi Yapmaya Geliyorum :mrgreen:

- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Teşekkür ederim güzel sözlerin için
O dediğim söz birazda eğlence amaçlı tabi kide bir arz olarak handan hanımın kesilmesini istemem bu beni üzer ama kesenleri ilk tebrik edecek olan ben ve loncamdır.Güzel emek harcanmış her organizasyon takdire şayandır kanaatimce.Halen çok iddalısın 49 olmanızı sabırsızlıkla bekliyor olacağım 
- Legendxbaskan
- İri Fare Avcısı
Bu Merakını Gideremicez Sanırım
Kaçırmışın Demekki
Loncamız Handan Hanım Önderligindeki Arz Klanına Dahil Bi Loncadır.Ama Ada Da Bi Yeri Kaparız Bir Hakem Koyar 20 Dk Er Meydanına Çeviririz
Bunların Dışında Sizinle Guzel Organizasyonlar Gerçekleştiriz Ama...

- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Öncelikle Sunucumuzun en genç loncalarından Legend loncasına hayırlı olsun dileklerimi iletmek isterim umarım her şey gönlünüzce olur sunucumuzda onlarca lonca açılıp kapanıyor bizler açılan loncalardan hangisinni tutucağını hangisinin biticeğini görür görmez anlarız Tılsım halkı olarak malum çok fazla locna açılıp kapanıyor. Loncanız her halikarda başarılı bir lonca olucağı şimdiden anlaşılıyor Kurt ailesi olarak her daim yanınızda ve yardıma hazır olduğumuzu bilmenizi isterim umarum her şey gönlünüzce olur...
Şahsi charlarınızın isimlerini yazmamanız dier arkadaşlar gibi benimde garibime gitti bu güvensizliğe yol açar şahsım adına konuşim bilmemek kuşku uyandırır ama zamanı geldiğinde öğrenicez zaten nasıl bir süpriz olucak merakla bekliyor olucam tekrar hayırlı olsun...
Şahsi charlarınızın isimlerini yazmamanız dier arkadaşlar gibi benimde garibime gitti bu güvensizliğe yol açar şahsım adına konuşim bilmemek kuşku uyandırır ama zamanı geldiğinde öğrenicez zaten nasıl bir süpriz olucak merakla bekliyor olucam tekrar hayırlı olsun...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Amacınız doğrultusunda ödün vermeden ilerlemeniz dileğiyle...
- Legendxbaskan
- İri Fare Avcısı
Sayın Kurt Loncası Genel Başkanı Kurtreiis E Güzel Sözlerinden Ötürü Teşekürlerimi Sunarım.Loncamız Hakkında Düşündükleri Bizi Gerçekten Mutlu Etti...Her Daim Legend Loncası Olarak Kurt Loncasının Kurt Ailesinin Yanında Oldumuzu Belirtirim...Büyük Liderler İle Büyük Loncalar İle Birlikte Olmak Onların Bizi Desteklemesi Bizim İçin Mükemmel Bir Destektir...

- Legendxbaskan
- İri Fare Avcısı
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
haha ne cıns adamsını sız ya baskan ınan komık adamsın resmı dilden bozulmayan ama e.ö kucuk lvl de adam kesmeyı sewen bırısısın sanırım xD nese fazla uzatmaya gerek yoq ula galanoth senle aynı fıkırde olcagımı hıc dusunmesdım baskan anlamakda zorluk cekme kardesım adam dıyorkı bız olsak kesemıceksınız we azızde bunu onayladı daha neyın tantanasını yapıyorsun lodos klanında KÖSTEBEK cok n zmn harekat yapsak bırı otuyor gecen gördunuz bı kac kısı toplandı ve ben ortalıkda bı arz loncası göremedım hatta o gun sancaga gırdınız cıkamadınız xDLegendxbaskan yazdı:qalanoth yazdı:Arzların Güçlü Olduğu HİÇ BİR ÇEKİLDE KANITLANAMAZ !!!!
Reallerin Yaptıklarına Değinmek Gerekirse ...
O Yaptıklarınızı Biz Yokken Yapın !!!
Biz Orda Olursak Bırak İsmet Kesmeyi Kaleden Bi Muhafız Kesemezler ...
Görmeyenler 1-2 Hafta Önce Görmüştür Reallerin Nasıl Dağıldığını ...
'' 2 Muhafız Kesip İsmet ' i Çekip Kesmek Kolaydır...''
'' Eğer Handan Hanım İsmet Bey İn Olduğu Mekanda Olsaydı..İnanın Hergün Kesilirdi..''
'' Bizim Handan Hanımı Kesmemiz İçin Tam 30 Muhafız Kesmemiz Gerek Ve Erken Canladıklarıda Yanında Cabası .. Orda 2 Muhafız Kesip Köşeden İsmeti Çekip Kesmek Güçlü Olduğunuzu İspatlamaz !!!!
Sen İlk Önce Biz Orda Olsaktan Ne Demeye Çalıştını Anlat Biz Şuan Siz Göremiyoruz...Madem İsmetin Kesilişi bukadar Zorunuzua gidiyo ayrılmayn kalenizden takıln e.ö de Yada E.ö Boş Meteor dolu Muhabeti yapmayn...Eminönü sunucusunda handan hanım kesilmiş git izle adamlr 3.30 da kesmiler o civarlarda Sende git kes yada kesemiyosan agzını açma....
bu konuya burda girmemin katılmamın nedeni beni lonca sayfamda bu konuyu açmış olman...we Sevgili Real Loncası Üyelerinin Gözardı Edilmicek Organizasyonlarını Eleştirmen...Adamlr Yapmış mı Yapmış Onlrdan İyi Bu Tip Bi Organizazson Yapan War mı yok...Ozamn Sanada Tebrk Etmek Düşer...Adamlrın Başarılarını Eşeltirmek Dildir Marifet...git Adamlrın Başarısızlıkları Altında Bişey ara Arıcaksan Ama Şunu Sölim şuan Gayet İyi Gidiyolar Başarısız Oldukları Bi Konu Yok Şuanda Gayet Tılsıma Renk Katan Koklü Kaliteli Loncalrdan Herkez İşini Yapsın...
Bizim Yapmış Oldumuz Yapıcak Oldumuz İşlerden Bizi Sogutmasınlar Karaktersiz İnsan Çok Buda Sinir Bozucu...en Güzeli BU Oyuna Başlamakt Aslında Ama Başaldık Girdik Bi Kere...

SUCU NİSAN EYLEDI ISEM AF OLA

BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.