Merhaba
Bugun İKV BEYAZ KÖSK Lideri Şakirpaşa Team'da Geziyordum İsim vermek İstemiyorum adamın biri '' İKV yeni Gelicek ÇEmberli Taşla ilgili Oyun Rehberi GMlerin Hepsi PAylaşmış Bende sizlerle paylaşayayım dedim...''Diye Bir yazı yazmıs birde program var ama klasörün adı ikv_cemberli_tas_rehber herneyse bilgisayara keylogger bulastıgını farkettım bilgisayar kendı kendıne kapanıp durdu internet üzerindenden baktım belki bilgisayarınızda keylogger vardır ama farketmiyorsunuzdur kolaylık olsun diye ben paylasıyım dedim.
Öncelikle
*ctrl+alt+delete ye basın ve oradan işlemlere gelin orada services.exe vardır bunun yanında
system yazması lazım.
eğer system değilde yanında kullanıcı ismi yazarsa örn: admin gibi
anlayın ki pc nizde keylogger var !
*keylogger dan kurtulma:*
1.ilk önce başlat/çalıştır/msconfig bunu yazın ordan başlangıca gelin ve bütün işlemleri devre
dışı bırak de sonra Bilgisayarınızı yeniden başlatın
2.bilgisayarım/c/windows/system e gelin ordaki services.exe i silin
3.sonra yine calıştır/msconfig a girin tekrar başlangıc bütün işlemleri uygulaya tıklayın ve pc nizi
yeniden başlatın ve artık keylogger dan kurtuldunuz!...
İsterseniz ctrl+alt+delete ye gir işlemlere gel services.exe in yanına bakın yanında system yazar.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
İYİ Oyunlar
Keylogger Oldugunu Anlamak ve Kurtulmak
Keylogger Oldugunu Anlamak ve Kurtulmak
xADOSİSx
ADOSİS
ADOSİS
Re: Keylogger Oldugunu Anlamak ve Kurtulmak
konuyla alakası yokta Şakirpaşa team dedinde ADANALI MISIN :?:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT