İşte bu güzeldikertenkele yazdı:ben berber olabilir fakat özel güçleri olmasın diyorum kel bir adamı atkuyruğu yapmasın yani
İkv [ Berber ] Destekleyenler İkv Desteğe.. !!
Re: İkv [ Berber ] Destekleyenler İkv Desteğe.. !!

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Raito yazdı:İşte bu güzeldikertenkele yazdı:ben berber olabilir fakat özel güçleri olmasın diyorum kel bir adamı atkuyruğu yapmasın yani
Bir Arkadaş Demişti..
GBM Girip Yetenekleri Sıfırlamamız Saçma Değilde Berberde Saç Uzamasımı Saçma..
Gülüyorum :mrgreen:
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
Yalnız düşündüğümüzde teknik bir olay.Yetenekleri makineye girip sıfırlamak mantıksız değil de...Berber kel adama at kuyruğu yapabiliyorsa bu yalnızca bir berber değil,kahinimsi bir tarafı da oluyor.qalanoth yazdı:Raito yazdı:İşte bu güzeldikertenkele yazdı:ben berber olabilir fakat özel güçleri olmasın diyorum kel bir adamı atkuyruğu yapmasın yani
Bir Arkadaş Demişti..

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Raito yazdı:Yalnız düşündüğümüzde teknik bir olay.Yetenekleri makineye girip sıfırlamak mantıksız değil de...Berber kel adama at kuyruğu yapabiliyorsa bu yalnızca bir berber değil,kahinimsi bir tarafı da oluyor.qalanoth yazdı:Raito yazdı:İşte bu güzeldikertenkele yazdı:ben berber olabilir fakat özel güçleri olmasın diyorum kel bir adamı atkuyruğu yapmasın yani
Bir Arkadaş Demişti..
Oyun Oynadığınızın Farkında Değilsiniz Galiba Bir Cimcikleyin Kendinizi..
Oyun Demek Baştan Aşağı Bir Saçmalık Demek Zaten..
Onca Saçmalığı Bi Kenara Bırakıp '' Berber Saçma '' Demek..
İnsanı Bu Sözleri Söylemeye Mecbur Bırakıyor..
Hüseyin Nihâl Atsız
ben destek vermiyorum arkadaş sebebi de şudur . İSİMLER ZATEN DEĞİŞTİRİLİYOR. + TİPİDE DEĞİŞTİRİRSEN E ARTIK HIRSIZLARI NASIL TANICAKSIN BU YÖNDEN İSTEMİYORUM YOKSA ÇOK GÜZEL BİR ÖNERİ :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
İkv ye berber tarzında, karakterin saçını, sakalını değiştirebileceğimiz bi npc nin ileride gelmesi gerekmektedir. Zaten oyuna başlarkende pek fazla seçeneğin olmadığını düşünüyorum. Hazır seçeneklerin sunulmasıyerine bize saçın sağını uzatacak solunu kısaltacak bi sistem yaparlar inşallah... Berberin olmayan saçın yerine saç getirmesini sorun eden arkadaşlara şifacının sığınakta hayvanı nerden çağırdığını, büyücünün küreyi neresinden çıkardığını sorasım geldi.
Fİkri destekleyen oyuncular desteğe mesaj atsın lütfen...
Ferhatbey yazdı:ben destek vermiyorum arkadaş sebebi de şudur . İSİMLER ZATEN DEĞİŞTİRİLİYOR. + TİPİDE DEĞİŞTİRİRSEN E ARTIK HIRSIZLARI NASIL TANICAKSIN BU YÖNDEN İSTEMİYORUM YOKSA ÇOK GÜZEL BİR ÖNERİ BERBER DE ÇOK YETENEKLİ AYRICA SAÇI OLMAYANA ASLAN YELESİ YAPIYOR maşallah :lol: :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
qalanoth yazdı:Oyun Oynadığınızın Farkında Değilsiniz Galiba Bir Cimcikleyin Kendinizi..
Hüseyin Nihâl Atsız
mizan yazdı:İkv ye berber tarzında, karakterin saçını, sakalını değiştirebileceğimiz bi npc nin ileride gelmesi gerekmektedir. Zaten oyuna başlarkende pek fazla seçeneğin olmadığını düşünüyorum. Hazır seçeneklerin sunulmasıyerine bize saçın sağını uzatacak solunu kısaltacak bi sistem yaparlar inşallah... Berberin olmayan saçın yerine saç getirmesini sorun eden arkadaşlara şifacının sığınakta hayvanı nerden çağırdığını, büyücünün küreyi neresinden çıkardığını sorasım geldi.Fİkri destekleyen oyuncular desteğe mesaj atsın lütfen...
..
..
Hüseyin Nihâl Atsız
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ferhatbey yazdı:ben destek vermiyorum arkadaş sebebi de şudur . İSİMLER ZATEN DEĞİŞTİRİLİYOR. + TİPİDE DEĞİŞTİRİRSEN E ARTIK HIRSIZLARI NASIL TANICAKSIN BU YÖNDEN İSTEMİYORUM YOKSA ÇOK GÜZEL BİR ÖNERİ :roll:
sen karakteri tipinden mi tanıyorsun nickinden mi