MYNET nEDEN aÇıLmıyor.
MYNET nEDEN aÇıLmıyor.
Sayın yönetici Arkadaşlarım ..MYNET email NEden Açılmıyor buna bir bakarmıısınız karakterimi aktarcam onay yapamıyorum..
Re: MYNET nEDEN aÇıLmıyor.
Sayfaya girmeye çalışıorum.. mynet emeil hep hata veriyor şuna bir çözüm bulurmusunuz 10 bilgisayarda denedim gene aynı nasıl girebilirim girmem lazım cok acil yardım ederseniz sevinirim. Üstatlarım.
evet bende email e giremiyorum char aktarıcam ama hata veriyor mynet :?
bir açıklama gelirse seviniriz
bir açıklama gelirse seviniriz

Mynet mail sorununu gelmiş İKV forumunda yöneticilere soruyorsunuz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hiçbir sorun yok mynet'de gayet rahat e-postama girebiliorum.
Çerezleri temizlemeyi deneyin.
Hiçbir sorun yok mynet'de gayet rahat e-postama girebiliorum.
Çerezleri temizlemeyi deneyin.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Bir şekilde oyunu etkileyen bir durum olduğu için yöneticilere soruyoruz sonuçta oyunda lag olunca sorun Türk Telekomda oluyor ama forum görevlileri ve yöneticiler cevap yazıyor forumdan

- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşın dediği gibi çerezleri silip tekrar deneyin.
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer 
mynet e mail in açılmamasını ikv foruma sormanın amacı ne mynet.com diiL burası :arrow: :arrow: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT