Merhabalar
Bazı arkadaşlarımın Duvar Kağıdı/Görsel çalışmalarında Beyaz Şapkalı Adam'ın bir resmi var ;
Elini uzatmış böyle.. Resmi Sitede oyun için görüntülere baktım, orada bir Beyaz Şapkalı Adam var ama onun elleri yerde, benim bahsettiğim tek elini uzatmış bir vaziyette duruyor..
Bazı kişilere sordum da cevap vermediler, acaba bu resmi nerede bulabilirim ?
'Beyaz Şapkalı Adam'
'Beyaz Şapkalı Adam'
2009-2013
Re: 'Beyaz Şapkalı Adam'
o buldugun eli havada olmayan adamın linkini bi koy hangi adam belki bulabilirim ...
Bu adam mı? =

Bu adam mı? =

Şimdi Eminönü'nde...
Yok kardeşim o değil. Sanalkorkun'un çalışmalarına bak orada var..uluenis3 yazdı:o buldugun eli havada olmayan adamın linkini bi koy hangi adam belki bulabilirim ...
Bu adam mı? =
2009-2013
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Ramazan Bayramı için düzenlenen mini fan art yarışması için hazırladığım duvarkağıdında var bahsettiğin fotoğraf.Oyundan çekmiştim bir arkadaşımla birlikte.Sanalkorkun da o duvarkağıdından keserek alıyor.Sen de öyle yapabilirsin.
2006-2013
Teşekkürler...izdirapgrafik yazdı:Ramazan Bayramı için düzenlenen mini fan art yarışması için hazırladığım duvarkağıdında var bahsettiğin fotoğraf.Oyundan çekmiştim bir arkadaşımla birlikte.Sanalkorkun da o duvarkağıdından keserek alıyor.Sen de öyle yapabilirsin.
2009-2013
sanırım o elini uzatanın karşısında da senin bi yerin vardı di mi xdeeeeeeeeeeeeeeee
PIMP ahlaksızca konuşunca eline ne geçiyor ? Çocuklaşma adam gibi dur.
2009-2013