çok güzel bir yazı ancak şunu söyleyeyim çemberlitaşı şimdiden duyurduklarına bakma en az 3-4 ayı var onunbluewolf45 yazdı:Vallahi ayıp ya diğer oyunlar bas bas bağırıyor yıl dönümümüz şu etkinlik var şu yenilik var şu hediyeler var diye..
Ama bizim yönetimden bir allahın kulundan ses çıkmıyor en azından bir etkinlik yapmıyıcaksanız iş yoğunluğundan dolayı bir etkinlik gerçekleştiremiyoruz kusura bakmayın gibi bir açıklama yapında anlayış gösterelim..
Yazık ya 4 senedir bu oyundayım ama bu şekil bir yönetim olacağını bilsem başlamazdım yemin ediyorum Abura'nın MaDTuRK'un ve onun devresindekilerin hakkı ödenemezmiş.. Adamlar nasıl uğraşıyorlardı yılbaşında ne etkinlik
yapalım da oyuncuları mutlu edelim diye..
Yazık vallahi çok yazık işte sırf bu yüzden bize saygı gösterilmiyor diye 4 aydır plus almıyordum.. Yoksa başladığım günden beri plussuz geçen bir ayım olmamıştı. Ama değmez..
Ayrıca yılbaşında yapıcaklarını söyleyeyim ben size cinlere ve belli başlı bazı hayvanlara birer şapka bir kaç tabela filan tamam yılbaşıda öyle geçer...
FanArt sonuçları yok, Yıl dönümünde etkinlik yok, Yılbaşına dair herhangi bir duyuru filanda yok çok güzel aynen devam..
Bari Çemberlitaş'ı yılbaşında getirinde bu olanları unutalım..
Tüm arkadaşlarıma iyi forumlar...!
25 Aralık Unutuldu !
Re: 25 Aralık Unutuldu !
avakado=eminönü
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Çemberlitaş'ın yazdan önce gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz zaten bu şekilde işleyen bir sistem olduğu sürece anca yaza gelir Çemberlitaş..
Vallahi verdiğim zamana üzüldüm. Sabahlara kadar maden başlarında duruyordum. 10 saat pc başından kalkmadan maden çekiyordum.. Ve hala yapmaya devam eden arkadaşlarımızda vardır..
Yıldönümünde etkinlik yapılmaması sizin bizim bu oyuna verdiğimiz emeğe harcadığımız zamana saygı göstermediğinizi anlatır. Yazık..!
Vallahi verdiğim zamana üzüldüm. Sabahlara kadar maden başlarında duruyordum. 10 saat pc başından kalkmadan maden çekiyordum.. Ve hala yapmaya devam eden arkadaşlarımızda vardır..
Yıldönümünde etkinlik yapılmaması sizin bizim bu oyuna verdiğimiz emeğe harcadığımız zamana saygı göstermediğinizi anlatır. Yazık..!
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
yapılacak açıklamayı çok merak ediyorum(z)bluewolf45 yazdı:Çemberlitaş'ın yazdan önce gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz zaten bu şekilde işleyen bir sistem olduğu sürece anca yaza gelir Çemberlitaş..
avakado=eminönü
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Bende çok merak ediyorum. İnşallah mantıklı bir açıklama gelir...
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
- aldatmaz2014
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Çemberlıtaş yılbasındamı gelıcek
Hazıranda gelırse sukredın
Burasıqistanbul
aldatmaz2014 yazdı:Çemberlıtaş yılbasındamı gelıcek![]()
geleceinden bile şüpheliyim baksana dogum gününü unutuyor adamlardelgado yazdı:aldatmaz2014 yazdı:Çemberlıtaş yılbasındamı gelıcek![]()
Hazıranda gelırse sukredın![]()
öteki yılbaşında gelmesinde
avakado=eminönü
harbiden ya nasıl unuttular..bence akıllarında başka birşey varbarkido yazdı:geleceinden bile şüpheliyim baksana dogum gününü unutuyor adamlardelgado yazdı:aldatmaz2014 yazdı:Çemberlıtaş yılbasındamı gelıcek![]()
akılları oldugundan şüphe duymaya başladımdelgado yazdı:harbiden ya nasıl unuttular..bence akıllarında başka birşey varbarkido yazdı:geleceinden bile şüpheliyim baksana dogum gününü unutuyor adamlardelgado yazdı:aldatmaz2014 yazdı:Çemberlıtaş yılbasındamı gelıcek![]()
avakado=eminönü
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer