20 dk önce Klandan kadım aradım Bırınden pm geldı 45m ye anlastık.Adam Sivri adaya cagırdı benı Bende kp'n war eme gır dedım Savas'3e gırdk Alıswerıse 45m koydum oda kadımı koydu Alıs werısı kapatp bu kadarmı para dedı evet dedım bu kadara anlasmıstık neyse tmm dedı ve paraları koydm alıswerıse 45myı doydugum an Kadm yerıne Megersem Hıdra pencesı koymus. Adi herıf ve parayı alıp Yasakladı benı Sonrada oyundan cıktı. Ben o parayı toplamak ıcın sabahlara kadar yatmıyordm Maden cekıyordm Ta kı bu gune kadar Adam Cıktı geldı butun emegımı caldı warmı Ötesi..!! He Kardesım Burda Kurtuldun Dıger Dunyada??ne hesap werecen Rabbıme.?:( Hee Benım Kim Olduguma Gelınce (Carboy). Türkiyemxbüyücüx Bunları goruyorsundur emınım..
Başlık düzenlenmiştir.İKV Resmi forumlarında olduğumuzu unutmayalım ve lütfen üslubunuzu ağırlaştırmayın.
Fatih
Hırsızlığın bu kadarı..!!
Re: Hırsızlıgın bu kadarı..!!
Haklısın kardeşim belki oyunda yaptığın tüm servetti o.Gerçekten çok üzüldüm.Bir kanıt olsaydı yönetimden yardım isterdin.Tılsım'da böyle adamlar olduğu sürece bu oyundan keyif filan alınmaz bu kadar diyorum.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yasakladıgına Dair foto war Aklıma Gelmedıkı boyle bır Adilik yapacagı.
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Yazık olmuş kardeşim. Geçmiş olsun
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
-
- Salgın Koruyucusu
Sniqers, sarıölüm, pesimist, reiis ablam, we ismini sayamadıklarımda arkamda oldugu surece benı kımse yıkamıcakk.! we kardeş bu yanına kalmıcak emın ol. hesaplasırız dıer dünyada.!! 
-
- Salgın Koruyucusu
eyw. saoLasın kardeş ne yapalım yapacak birşey yok.
Wasvort yazdı:20 dk önce Klandan kadım aradım Bırınden pm geldı 45m ye anlastık.Adam Sivri adaya cagırdı benı Bende kp'n war eme gır dedım Savas'3e gırdk Alıswerıse 45m koydum oda kadımı koydu Alıs werısı kapatp bu kadarmı para dedı evet dedım bu kadara anlasmıstık neyse tmm dedı ve paraları koydm alıswerıse 45myı doydugum an Kadm yerıne Megersem Hıdra pencesı koymus. Adi herıf ve parayı alıp Yasakladı benı Sonrada oyundan cıktı. Ben o parayı toplamak ıcın sabahlara kadar yatmıyordm Maden cekıyordm Ta kı bu gune kadar Adam Cıktı geldı butun emegımı caldı warmı Ötesi..!! He Kardesım Burda Kurtuldun Dıger Dunyada??ne hesap werecen Rabbıme.?:( Hee Benım Kim Olduguma Gelınce (Carboy). Türkiyemxbüyücüx Bunları goruyorsundur emınım..
nasıl hisediorsun biliorum bnde 49 lw geldigi ilk hafta urban philotheos kolye cıkdı cok sevindim beolfowxbilginmidir nedir o caldı 50mlik kolyeyi nasıl sinirledigimi bilemessin bi bn bilrim bide allah
ılHastuNlı
Kabusxhastun
Hastunxşifa
Kabusxhastun
Hastunxşifa
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Hırsızlığın bu kadarı..!!
bu bir oyun ne demek öteki dünyada hesap vercen öle bişiy yok
- Leqolas
- Işık Hanım'ın Elemanı
geçmiş olsun..
☻ KanunixxDADAŞBEY
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
-
- Salgın Koruyucusu
Saolun. Usta Oyun moyun Ama Burda Bır emek Söz Konusu Ben Sabahlara Kadar uyumayıp Maden Cekıyorm sadece 1 Kadım Parası Bırıktırmek ıcın. Bunun yaptıgı Emek hırsızlıgı degılde ne??