25 Aralık Unutuldu !
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 25 Aralık Unutuldu !
20:03 gelişme var mı _????

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
herkeze ejder daıtıo gm
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bilinmez yazdı:herkeze ejder daıtıo gm
Ne ejderi ejderha kudretlendiren iksir mi şaheser mi? Dalga geçmek amacıyla abuk subuk post kasma yolları arama
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
ewt agahta uçuyor :lol:
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
hee şfiaya saavaşçıya falanda xDbilinmez yazdı:herkeze ejder daıtıo gm
avakado=eminönü
20.20
bence birşey OLCAK OLSAYDI 24 ARALIK TA DUYURURLARDI TAM Bİ SKANDAL UNUTMUŞLAR YAHUUUUUU RESMEN YADA İŞLERİ YOĞUN NASIL BUNU ES GEÇERLER ÇEMBERLİTAŞDAN DAHA ÖNEMLİ BU 4. YAŞ YANİ.. ÇOK SAÇMALADILAR ÇOK PARA KAZANMAK İÇİN GALİBA İSİM DEĞİŞTİRME KODLU PLUS YAPMAKLA MEŞGULLER . . YAZIK ÇOK YAZIK KIYTIRIK DEDİĞİMİZ METİN 2 DE BİLE NELER NELER YAPILIYO ÇOK YAZIK YILBAŞINDA BİŞE İSTEMİYORUM ARTIK BEN ADAMLAR OYUNLARININ YIL DÖNÜMÜNDE BİRŞEY YAPMIYO HERŞEY DAHA GÜZEL İKV İÇİN DİYORLAR SKANDAL RESMEN !!!!!!
20.22
20.22
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Re: Yöneti sabırsızlanıyoruz yöneticiler lütfen cevap yazalım
Belki de hala bir ümit varKIZILBEY yazdı: :twisted:
Sabrınızı ve heyecanınız kaybetmemeniz temennisiyle...
2009-2013
Re: Yöneti sabırsızlanıyoruz yöneticiler lütfen cevap yazalım
31 aralığa kada rsürecek etkinlikler olabilirJouRney yazdı:Belki de hala bir ümit varKIZILBEY yazdı: :twisted:
Sabrınızı ve heyecanınız kaybetmemeniz temennisiyle...Ama çok geç oldu bu saatten sonra ne yapabilirler ?
20:44
her cevabımıxın atlnıa saati belirtelim arkadeşler
avakado=eminönü
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Vallahi ayıp ya diğer oyunlar bas bas bağırıyor yıl dönümümüz şu etkinlik var şu yenilik var şu hediyeler var diye..
Ama bizim yönetimden bir allahın kulundan ses çıkmıyor en azından bir etkinlik yapmıyıcaksanız iş yoğunluğundan dolayı bir etkinlik gerçekleştiremiyoruz kusura bakmayın gibi bir açıklama yapında anlayış gösterelim..
Yazık ya 4 senedir bu oyundayım ama bu şekil bir yönetim olacağını bilsem başlamazdım yemin ediyorum Abura'nın MaDTuRK'un ve onun devresindekilerin hakkı ödenemezmiş.. Adamlar nasıl uğraşıyorlardı yılbaşında ne etkinlik
yapalım da oyuncuları mutlu edelim diye..
Yazık vallahi çok yazık işte sırf bu yüzden bize saygı gösterilmiyor diye 4 aydır plus almıyordum.. Yoksa başladığım günden beri plussuz geçen bir ayım olmamıştı. Ama değmez..
Ayrıca yılbaşında yapıcaklarını söyleyeyim ben size cinlere ve belli başlı bazı hayvanlara birer şapka bir kaç tabela filan tamam yılbaşıda öyle geçer...
FanArt sonuçları yok, Yıl dönümünde etkinlik yok, Yılbaşına dair herhangi bir duyuru filanda yok çok güzel aynen devam..
Bari Çemberlitaş'ı yılbaşında getirinde bu olanları unutalım..
Tüm arkadaşlarıma iyi forumlar...!
Ama bizim yönetimden bir allahın kulundan ses çıkmıyor en azından bir etkinlik yapmıyıcaksanız iş yoğunluğundan dolayı bir etkinlik gerçekleştiremiyoruz kusura bakmayın gibi bir açıklama yapında anlayış gösterelim..
Yazık ya 4 senedir bu oyundayım ama bu şekil bir yönetim olacağını bilsem başlamazdım yemin ediyorum Abura'nın MaDTuRK'un ve onun devresindekilerin hakkı ödenemezmiş.. Adamlar nasıl uğraşıyorlardı yılbaşında ne etkinlik
Yazık vallahi çok yazık işte sırf bu yüzden bize saygı gösterilmiyor diye 4 aydır plus almıyordum.. Yoksa başladığım günden beri plussuz geçen bir ayım olmamıştı. Ama değmez..
Ayrıca yılbaşında yapıcaklarını söyleyeyim ben size cinlere ve belli başlı bazı hayvanlara birer şapka bir kaç tabela filan tamam yılbaşıda öyle geçer...
FanArt sonuçları yok, Yıl dönümünde etkinlik yok, Yılbaşına dair herhangi bir duyuru filanda yok çok güzel aynen devam..
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Yazdıklarının çoğu yerine katılıyorum.. Unutulmazdı yani bugün.bluewolf45 yazdı:Vallahi ayıp ya diğer oyunlar bas bas bağırıyor yıl dönümümüz şu etkinlik var şu yenilik var şu hediyeler var diye..
Çemberlitaş, Yılbaşında ? Orası çok zor :?
2009-2013