Sayın Yetkili ;
İkv Teşkilatına katılalı çok uzun bir süre oldu, bu zaman içerisinde bir çok yenilikle bizleri mutlu ettiniz ve etmeyede devam ediyorsunuz.Ben işlerim geregi saatlerce oyun icerinde bulunamıyorum buda bir çok eşyadan beni ve benim gibi çogu oyuncuyu mahrum bırakıyor, saatlerce maden başlarında oturamadıgımızdan, bulunması nadır madenlerı bulmakta güçlük çekiyoruz.Bunun sonucunda oyundan zevk almamızı saglayacak eşyaları üretemiyoruz sonrada oyundan zevk alamıyor zaman sonra sıkılıp ya oyunu bırakıyor yada pek fazla ılgılenmıyoruz artık.
Sizlerden istegim üretimlerde kullanılan madenlerin cogunu plus paketi (TL) gibi satın alabilecegimiz bir kolaylık saglamanız.Böyle bir çalışma yaptıgınızda İkv teşkılatının kazancının artmasına, katılımın artacagına ve birçok yenilik ile biz oyuncuları mutlu edeceginizi düşünüyorum......
Saygılarımla........
Talep....
Re: Talep....
Bencede bu düşünülmesi gerekilen bir mevzu. Buradaki tek mesele zaman ve paranın değerinin olması gerekenden az veya fazla olmaması . -Düşünüldüğünde para da bir nevi zamandır .- (Ayrıca birbirinden farklı 3 sınıfı eş güçte tuttuğunu her fırsatta belirten yönetim , yine birbirinden farklı kavramlar olan zaman ve paranın da dengesini sağlayabilir inşallah.)
Evet arkadaşımız çok güzel bir konuya deginmiş.Bencede bu tarz bir kolaylıgın sağlanabilmesi gerekir.Tabiki diger oyuncuların emeğinede saygı duyuyorum zamanlanlarını harcamışlar ve istedikleri çogu itemi üretebilmişler.Bende zamanımın çogunu işlerim nedeni ile oyunda geçiremedigim için istedigim zevki alamamıyorum.Sıgınak ve Migrat acıldı ve çogu oyuncu giremiyor nedeni itemlerinin olmaması.Bence arkadaşımızın talebi çok doğru böyle bir çalışmada İkv teşkılatının kazancının artmasına ve katılımın artacagına biz oyuncuları mutlu edeceginize inanıyorum
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Şiddetle destekliyorum. Kimisinin zamanı yoktur para harcar, kimisinin parası yoktur zaman harcar. Adil olacağı görüşündeyim.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Bu konuda herkezin destegini bekliyorum şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.............
Merhaba,
Gerçekten oyundaki maden, taş ve ot toplama zor ve olurundan çıkan bir işe dönüştü. Hızlıysan toplarsın. Toplayamazsan milletin vicdanına kalırsın... 100 bin der indirmeye çalışırsın.
Bu konuda bir gelişme şart. İster dediğiniz gibi ister farklı bir yolla ama mutlaka şart.
Gerçekten oyundaki maden, taş ve ot toplama zor ve olurundan çıkan bir işe dönüştü. Hızlıysan toplarsın. Toplayamazsan milletin vicdanına kalırsın... 100 bin der indirmeye çalışırsın.
Bu konuda bir gelişme şart. İster dediğiniz gibi ister farklı bir yolla ama mutlaka şart.
Güzel bir düşünce oyunada katkısı olur gerçeklestirilirse..
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ıyı bır fıkır bencede olmalı
evet güzel fikir neden olmasın..
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- Unforxdoctr
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
KEsinlikle yapılmalı... En azından Piyasanın düşmesi için...
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.