O konuda haklısın. Yani zamanlamayı iyi yapamadılar sanırım. Bütün işler birbirine girdi.barkido yazdı:sanki aybaşı bögle yapıyorlar 25 aralık tarihinin önemini biliyorlar onlarda ona göre hazırlansaydı bir sürü zamanları var biliyorlar bu arihte neler olacağını önceden kararlaştırsalardı 700 bin oyuncuyu nerelerine taktıkları belli oluyor
25 Aralık Unutuldu !
Re: 25 Aralık Unutuldu !
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
kızılbey daha forumdaki hataları düzeltmekle uğraşıyor bi cevap verse :?
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
17.25
17:29 otobusu kaçıracam
kolay gelsin ama unutuldu galiba zaten çok ağır işliyor destek ekibinin calısma disiplininde sorun var sanırım.Ayrıca yönetimdeki değişikliklerdende bu durum olmus olabilir.
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
17:52
17.55 daha tık yok yapmıcaklar BELKİİİİİİİİİİİİİİİİ YILLLLLLLLLL BAŞINDAAAAAAAAAA YAPARLARRRRRRRRRRRRRR
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Desteğe bugün öneri gönderdim (saat 13,00 civarlarında) yaklaşık 2 saat sonra cevap geldi... Bence yönetimin ilgisi, çalışması şu an için yeterlidir...sahinx60 yazdı:17:29 otobusu kaçıracamkolay gelsin ama unutuldu galiba zaten çok ağır işliyor destek ekibinin calısma disiplininde sorun var sanırım.Ayrıca yönetimdeki değişikliklerdende bu durum olmus olabilir.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- ottomanempire
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Bugün bir şey beklemiyorum artık ancak en azından bugünün hatırına yarın 2 kat exp olayı yapılabilir. Grup bölgesinde eşya düşme olasılığı artsın da olabilir tabi ama bundan herkes faydalanamaz. Grup bölgelerine giremeyenleri de düşünmek lazım. İkisi birden de yapılabilir tabi.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
18:20........
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
18.25 :mrgreen: