Başlıktada yazdıgım gibi artık bu oyunda terbiye denen birsey kalmamıs. Birini kesiyorm aileme laf ediyor. Birini kesiyorum sülaleme laf ediyor. Nedir bu ya . Bir oyuna insanın ailesini karıştırıyorlar. Şikayet ediyoruz alt tarafı 3 gün susturulma yiyor ( genellikle ) Bir insanın ailesi 3 güne değermi yani.
Bu tür şikayetlerde özel bir ceza verilmesi mantıklı olacagını düşünüyorum ve bunu oyunumuzun destek takımına bildirecegim.
Verdigim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim fakat bu konuda tamamiyle haklı oldugumu düsünüyorum.
Terbiye Kalmamıs Artık...
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Terbiye Kalmamıs Artık...
Senin ile aynı fikirdeyim gerçekten adamlar kesilmeyi kendine yediremiyor.!!!
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer 
- leonardodavinci
- Salgın Koruyucusu

Kesilmek istemiyorsan klandan çıkacaksın bukadar basit ama bazende çileden çıkıyo insan kadim kesilecek yetişmem lazım adam hala uğraşıyo beni kesmeye vaktim olsa durup ben onu kesicem ama küfür etmek kesinlikle doğru değil unutmayınki bu bir oyunda olsa karşınızdakiler insan aslında lodos veya arz dan önce

kalenderon06 yazdı:Senin ile aynı fikirdeyim gerçekten adamlar kesilmeyi kendine yediremiyor.!!!
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

Ne kadar yazsanızda ne kadar sitem etsenizde, o küfür edenler yine yapacaklarını yapacaklar, asıl oyun yöneticilerinin çok güçlü bir ceza sistemini devreye sokmaları lazım. Mesela oyunun ismini hatırlayamıyorum , bir oyunda kural dışı davranan yada küfür edenlerin o çarları oyun içerisinde hapishane varmış, çarlar en az bir hafta ve daha fazla olmak üzere o zindanlarda parmaklıklar arkasında duruyormuş... Buna benzer bir cezada gelebilir ...aBreLLia yazdı:Başlıktada yazdıgım gibi artık bu oyunda terbiye denen birsey kalmamıs. Birini kesiyorm aileme laf ediyor. Birini kesiyorum sülaleme laf ediyor. Nedir bu ya . Bir oyuna insanın ailesini karıştırıyorlar. Şikayet ediyoruz alt tarafı 3 gün susturulma yiyor ( genellikle ) Bir insanın ailesi 3 güne değermi yani.
Bu tür şikayetlerde özel bir ceza verilmesi mantıklı olacagını düşünüyorum ve bunu oyunumuzun destek takımına bildirecegim.
Verdigim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim fakat bu konuda tamamiyle haklı oldugumu düsünüyorum.
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1332254229_45457_316_0_468_60_8_1_115" type="text/javascript"></script>
Oyun içi zindan iyi bir fikirmiş. Yönetim ekibi düşünse mükemmel olur, orijinal bir şey.
Gayet güzel bir fikir fakat oyun yöneticilerinin bunu yapacagını sanmıyorum ama en azından bunun gibi ağır bir ceza sistemi yapsalar çok iyi olur.

- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

aBreLLia yazdı:Başlıktada yazdıgım gibi artık bu oyunda terbiye denen birsey kalmamıs. Birini kesiyorm aileme laf ediyor. Birini kesiyorum sülaleme laf ediyor. Nedir bu ya . Bir oyuna insanın ailesini karıştırıyorlar. Şikayet ediyoruz alt tarafı 3 gün susturulma yiyor ( genellikle ) Bir insanın ailesi 3 güne değermi yani.
Haklısın...
Bazı adamlar bu oyunun sadece bir oyun olduğunu anlayıp kesilmeyi kabulleniyor...
Ama öyle adamlar var ki , kesilince hemen sövüyor yada suçluyor...
Mesela adını vermek istemediğim birini kestim diye bölgeden '' Biraz önce abi diyodun şimdi de kesiyorsun '' diyor...
Lütfen anlayışlı olalım...
İyi Forumlar..
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)