Arkadaşlar bi kişi ismimi kullanıp bazı kişilerden şifrelerini istiyormuş lütfen dikkat ediniz. Şuana kadar RiSKYouRLİFE & İSTANBULKxFuRKaN BU ŞEKİLDE ÇALINDI DİKKAT EDİNİZ !!!!
VE ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ !
(İSTANBULKxBÜYÜCÜ)
Karakter çalınma olayları (RiSKYouRLİFE,İSTANBULKxFuRKaN)
Karakter çalınma olayları (RiSKYouRLİFE,İSTANBULKxFuRKaN)

Can Veren Eller Canda Alır...!!
- ISTANBULKxFuRKaN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Karakter çalınma olayları (RiSKYouRLİFE,İSTANBULKxFuRKaN)
offffff offf nasıl farketmedim 1 lvl oldugunuu offfffff
Offf yaa ejdere az kalmısstı hevesim vardıı allah be.. versin o calanın
Offf yaa ejdere az kalmısstı hevesim vardıı allah be.. versin o calanın
Karakter: İSTANBULKxFuRKaN
Level: 49
Sınıf: Büyücü
Yer: TILSIM
Level: 49
Sınıf: Büyücü
Yer: TILSIM
furkan msn imi özeline atcam ekle çabuk

Furkan attım özeline msn i ekle !

İSTANBULKxFuRKaN GERİ ALINMIŞTIR.

- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Yarım saat içinde nasıl geri alınıyo bu 

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
çok basit bi cevap vereyim sana !
saf hırsız üye bilgilerini değiştirmemiş. Bukkadar basit bi cevap ama x1mavi kaya x5 menekşe elması çalmış. Haram zıkkım olsun tabi o madenler ona
saf hırsız üye bilgilerini değiştirmemiş. Bukkadar basit bi cevap ama x1mavi kaya x5 menekşe elması çalmış. Haram zıkkım olsun tabi o madenler ona

- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Öncelikle karakterleri çalınan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.walker85 yazdı:çok basit bi cevap vereyim sana !
Bir şey dikkatimi çekti.
Merakımı maruz görün ; Hırsız (her kimse) Hesap bilgilerini değiştirmemiş ise Karakterin asıl sahibi karakteri nasıl oyunda tutuyor ? En azından şifre aynıysa çalan ve asıl sahibi arasında düşmeler yaşanması kaçınılmaz.
Sadece Şifreyi değişecek olsa foruma konuyu karakteri çalınan adamdan hızlı nasıl açtın ?
Eğer msn de konuştum diyorsan üstteki yazılardan msn adreslerinizi yeni aldığınız ortada.
İSTANBULKxBÜYÜCÜ isminin 1 level çar ile taklidi nasıl olabiliyor ? ve böyle bir şey olsa bile buna hangi akla hizmet inanılıyor ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

kimlerle alışweriş yapmayalım :Swalker85 yazdı:Arkadaşlar bi kişi ismimi kullanıp bazı kişilerden şifrelerini istiyormuş lütfen dikkat ediniz. Şuana kadar RiSKYouRLİFE & İSTANBULKxFuRKaN BU ŞEKİLDE ÇALINDI DİKKAT EDİNİZ !!!!
VE ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ !
(İSTANBULKxBÜYÜCÜ)
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
-
- Sahaf Yardımcısı
Ben cevap vereyım celalAmisosxxPittBuLL yazdı:Öncelikle karakterleri çalınan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.walker85 yazdı:çok basit bi cevap vereyim sana !
Bir şey dikkatimi çekti.
Merakımı maruz görün ; Hırsız (her kimse) Hesap bilgilerini değiştirmemiş ise Karakterin asıl sahibi karakteri nasıl oyunda tutuyor ? En azından şifre aynıysa çalan ve asıl sahibi arasında düşmeler yaşanması kaçınılmaz.
Sadece Şifreyi değişecek olsa foruma konuyu karakteri çalınan adamdan hızlı nasıl açtın ?
Eğer msn de konuştum diyorsan üstteki yazılardan msn adreslerinizi yeni aldığınız ortada.
İSTANBULKxBÜYÜCÜ isminin 1 level çar ile taklidi nasıl olabiliyor ? ve böyle bir şey olsa bile buna hangi akla hizmet inanılıyor ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Reklam kokan hareketler bunlar ok ;?