MERANDA MENEKŞE KITLIGIMI VAR !!!!!!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Swapxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

MERANDA MENEKŞE KITLIGIMI VAR !!!!!!!

Mesaj gönderen Swapxx »

Arkadaşlar herkesin bildigi gibi meran sunucusunda [menekşe elmas] madeninde kıtlıkmı var; ben ve arkadaşlarım çözemedik durumu.Yani 6 - 7 saat gibi ortalama ile çektık [menekşe elmas] madenini gene çıkaramadık.255 küsür adet çektik arkadaşlarla;bu konuya hiç bir oyundan yetkili destekten biri bakmıcak biliyorum.Ama oturupta 6 - 7 saat gibi ciddi bir zaman süreci içerinse hangi GM veya forum yetkilisi maden çekmiş.Anca küfür edenleri sustururlar.Biraz oyunla ilgilenmelerini rica ediyoruz.300-400 adet çekıpte 1 adet [menekşe elmas] çıkıyor AYIP bea AYIP.Günde 50 defa plus alın diye bas bas bagırmıcaksınız ozaman ok.Bişeyler alıyorsak bir şekilde ufaktan karşılıgını ister istemez bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
Baristrx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: MERANDA MENEKŞE KITLIGIMI VAR !!!!!!!

Mesaj gönderen Baristrx »

ewet kıtlık war anlama kıtlıgı war kımde var GM Lerde oyunu yapan enayide oyun gıt gıde zorlaşıyor zor olduığu içnde millet oyunu bırakıyor oturarak çarmı kasılır 2008den beri oturuyorum :D :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
psiqopat
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen psiqopat »

Baristrx yazdı:ewet kıtlık war anlama kıtlıgı war kımde var GM Lerde oyunu yapan enayide oyun gıt gıde zorlaşıyor zor olduığu içnde millet oyunu bırakıyor oturarak çarmı kasılır 2008den beri oturuyorum :D :mrgreen:
sen genelde çalmakla meşgul oluyordun hatırladığım kadarıyla
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ferhatbey »

psiqopat yazdı:
Baristrx yazdı:ewet kıtlık war anlama kıtlıgı war kımde var GM Lerde oyunu yapan enayide oyun gıt gıde zorlaşıyor zor olduığu içnde millet oyunu bırakıyor oturarak çarmı kasılır 2008den beri oturuyorum :D :mrgreen:
sen genelde çalmakla meşgul oluyordun hatırladığım kadarıyla
ne zaman öncenin konusu bi kilit vuralm ltfen
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
koruyucuxinzar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen koruyucuxinzar »

aynen katılıyorum.
Zaten elmas başında en az 4 5 kişi beklio bide menekse elmas cıkmayınca tam oluyor.
Bİ el atsınlar şu işe
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

ya siz dua edin eminönünde deilsiniz eminönünde PARA ETMEYEN MADENLER BİLE DOLU :x buldunuz bunmayın lütfen :roll:

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Thiefxbaris
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Thiefxbaris »

Ferhatbey yazdı:ya siz dua edin eminönünde deilsiniz eminönünde PARA ETMEYEN MADENLER BİLE DOLU :x buldunuz bunmayın lütfen :roll:
eskı konulara mesaj atıpda guncel etme
Thieff-Baristr-Beckhamm-FenerbaHÇeLi-Heukseall--Wizardx-Makarow-Jakob-ScaRecRoW
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Thiefxbaris yazdı:
Ferhatbey yazdı:ya siz dua edin eminönünde deilsiniz eminönünde PARA ETMEYEN MADENLER BİLE DOLU :x buldunuz bunmayın lütfen :roll:
eskı konulara mesaj atıpda guncel etme
benden önceki adam 25 aralıkta yazmış 8-) ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön