MADALYALAR NE İŞE YARICAK ?
Re: MADALYALAR NE İŞE YARICAK ?
bencede CAR BASINA 100 VEYA 500 GIBI SOYLENTILER HEM SACMA GELIYOR HEMDE UCUKCA...CUNKU HER KESIMDE 1 TANE WEIYOR VEDE BAZI GOREWLERDEN ALINAN MADALYALAR GENEL ITIBARIYLE HER KARAKTERDE ORT 50 CIVARINDADIR ....BEN HERKEZDE 50 DEMIYORUM KIMISI VARDIR DEVAMLI GRUP BOLGELERINDE KESIP 500 MADALYADA YAPAR KIMIDE GOREWLERDEN ALDIGI MADALYALARI SAKLAR AMA GENEL ITIBARIYLE 50 CIVARI BENCE ...
OYUN BİTTİGİNDE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA GİRER...
xxBAYRxx
xxBAYRxx
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
[Madalya] X 965 tane var.Sürekli sığınağa , migrata girdiğimden biriktirdim.İmkansız bişey değil çok emek ve sabır istiyo.Redstrom yazdı:Dediğin Gibi Söylentidir Çar Basına 500 Madalyayı Bırak Daha Oyunda Car Basına 100 Tane Madalaya ya Erişen Sınırlıdır.500 Tane Ile Girilecek Olursa Heralde İçerıye 10-15 Kısı Anca Girer.Kalanı Dısardan Bakar..Uygulanabilecek Bir Durum Değil Bence...Sanatkarr yazdı:söylentilere göre çemberlitaşa girş bileti olacak. bolca kesim yap satma. sayı olarak char başı 500 telafuz ediliyor.

-Arz !

-Keseriz anam

- Catastrophic
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Herkesin deposunda 100 ve üzeri bulunmalıdır bence...
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
BAYR yazdı:bencede CAR BASINA 100 VEYA 500 GIBI SOYLENTILER HEM SACMA GELIYOR HEMDE UCUKCA...CUNKU HER KESIMDE 1 TANE WEIYOR VEDE BAZI GOREWLERDEN ALINAN MADALYALAR GENEL ITIBARIYLE HER KARAKTERDE ORT 50 CIVARINDADIR ....BEN HERKEZDE 50 DEMIYORUM KIMISI VARDIR DEVAMLI GRUP BOLGELERINDE KESIP 500 MADALYADA YAPAR KIMIDE GOREWLERDEN ALDIGI MADALYALARI SAKLAR AMA GENEL ITIBARIYLE 50 CIVARI BENCE ...
O zamn şöyle özetliyeyim. Bir sığınak görevinde 3 bos kesiyorsun ve 3 madalya veriyor. bir kesim 30-45 dk sürüyor. günde 5 kesim yapsan. 15 madalya yapar. ayda 450 madalya yani zor değil imkansız hiç değil. GM nin soru üzerine verdiği yanıtta buna benzer. Ama o günde 10 kesimden bahsediyor. (abartı) Ve dediği bolca kesim yapın. Zaten İçeriye aynı anda herkesi almamaları çok normal. Belirli güç sevisesine gelmiş kişiler ile başayacaklar (az sayı) bu süreçte yeni bölgeyi test etmiş olacaklar. Herkes girebilecek olsaydı o yoğunluktan problem yaşanabilirdi bence.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
madayla bende de var simdi senden bis ey sora bilrmisyim ?
Bende 1000 yakın var öle olursa madenlerdeki gibi madalyaların fiyatları patlar 500 tanesi 10 m 
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
çözüm belli kimse madalyasını satmıyacak. Satan yeni bölgeye giremiyecek. girmek isteyen çok para ödiyecek girmek istemeyende para kazanacak. bunlar hep karşılıklı şeyler. Bu madanler gibi de değil şansa dayalı bir durum söz konus değil. belli bir sayı var ve biliyorsun ki, her girişte en az ıkı madalya alıyorsun. illa parayla almak zorunda değilsin.infernal yazdı:Bende 1000 yakın var öle olursa madenlerdeki gibi madalyaların fiyatları patlar 500 tanesi 10 m
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Academy Of War
mantıkllı bende 1000 i aşmış durumda ve madalyaları depoladığım banka çarı bile var
en son 1534 gibi bişeydi
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Wan Te D
Takı Seti
işte topla topla birleştir kendine kolye yap
süs 
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Espolitan
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Lords Of Death
10 madalya olur Görevlerin toplamında 10 madalya veriyor çünkü 10 madalya getir görevi olur ve o görevdne sonra istediqin gibi girersin ÇEMBERLİ taş a xD
Ama şöyle bakarsanız Şimdi Satanlar ozaman 1mden almak zorunda kalacaklar XD
Ama şöyle bakarsanız Şimdi Satanlar ozaman 1mden almak zorunda kalacaklar XD
Espolitan