Ekran Gitmesi..
Re: Ekran Gitmesi..
Sadece İKV var demişsiniz bahsetmek istediğimiz her oyunda mı ekranınız kararıyor yoksa sadece iKV'de mi kararıyor ?

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Başka oyun yok,sadece ikv oynuyorum.Raito yazdı:Sadece İKV var demişsiniz bahsetmek istediğimiz her oyunda mı ekranınız kararıyor yoksa sadece iKV'de mi kararıyor ?
İlk zamanlar internette doşalırkende gidiyordu şu an sadece ikv de iken gidiyor
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Bu soruya yanıt verseniz güzel olacak çünkü sadece İKV'de hata veriyor ise sorun oyunda dır.Ancak tüm oyunlarda hata veriyor ise bu sefer sorunu başka yerde aramak gerekir ki bu konuda benden daha deneyimli arkadaşlar olduğunu düşünüyorum.Elimden geldiğince ekran kartı konusunda yardımcı olmaya çalıştım ama uzaktan pek anlayamıyorum sorununuzu.Bu işten anlayan kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Hayırlı akşamlar.
Hayırlı akşamlar.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

Herşey için teşekkürler. Pes 2010 kurcam ve deniycem 1 keredeRaito yazdı:Bu soruya yanıt verseniz güzel olacak çünkü sadece İKV'de hata veriyor ise sorun oyunda dır.Ancak tüm oyunlarda hata veriyor ise bu sefer sorunu başka yerde aramak gerekir ki bu konuda benden daha deneyimli arkadaşlar olduğunu düşünüyorum.Elimden geldiğince ekran kartı konusunda yardımcı olmaya çalıştım ama uzaktan pek anlayamıyorum sorununuzu.Bu işten anlayan kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Hayırlı akşamlar.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı

Daha önce starcraft 2 oynunu oynuyordum SD ve CPU kullanımı arttığı için ekran gidiyordu bu gün baktım İKV ye girdiğim zaman CPU kullanımı %50 - %60 arası SD kullanımı 420-470 den 700-750 ye fırlıyor. 1 gb ram var bu yüzden olabilirmi. Daha önce rahatlıkla oynadığım hiç bir oyunu oynayamıyorum sorun ramda olabılırmı?
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe