item rezaleti
-
- Acemi Savaşçı
item rezaleti
son 3haftadır item rezaleti yaşanıyor plusa para ödiyoruz ama malesef karşılıgını alamıyoruz şimdi işi kebab olanlar itemi parası olanlar buraya gayet rahat yorum yapcaktır ama 3hafta itemi bırak torba bile zor zar düşüyor yönetim boy boy reklam atmasını biliyosunuz plus alın plus alın diye alıyozda ne oluyor? ister kilit vurun konuma isterseniz silin ama ikv de itemsizlik diz boyu.bu durumunda düzelecegini hic ama hic sanmıyorum.mynet gm leri gitti gideli oyunda adaletsizlik diz boyu bu zaten sıgınak ve migratla geldi cemberliylede devam etcek gibi görünüyor.büyücülerin tamamını zırhladınız savaşcıysa ya loncada olacak yada belirli bir cevreye sahib olacakki bu bölgelere girebilsin.cemberlide büyücüler icin tasarlanırsa namusum ve şerefim adına yemin ederimki 6 49luk charım var hepsini silip bu oyunu yaşantım boyu silip acmycam.isteyende istedigi yorumu yazmakta serbest ama ben ve benim gibiler oyunu kendi halinde oynuyanları yönetim göz ardı ettikce cok car silen olur bu oyunda//
-
- Salgın Koruyucusu
Re: item rezaleti
ğel ağlama item veriyim sana bende yeterince var_)_)ama bir şartla söz vallaha verecem item insanları bilmeden karalama sana item verecem_)_) ama önce şuraya çarının adını yaz tamam ben jams yada oyunda pmxxxxx
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Senin grup bölgelerine savaşçını sokacak ortamının olmaması yönetimin suçu mu? Adı üstünde grup bölgesi sallama prensipsiz gruplarla girilirse sonu hezimettir. Arkadaş çevreni gözden geçir bence. Eğer 6 49 charı arkadaşın olmadan tek başına kastıysan itemin olmadan da oyuna devam edebilirsin demektir. Zamanında savaşçılar güçlüydü kimse büyücü char açmıyordu. İlk defa oyun karakterlerine yeterli denge geldi herkes cırladı. Keseri hep kendinize yontmayın mümkünse. Ben bundan önceki oyunun da ne kadar adaletsiz olduğunu duymuştum. Oyunu eleştirebilirsin oyun hatalarını falan. Ama ben grup bölgesine savaşçımı sokamıyorum lanet olsun böyle oyuna diyemezsin. Oraya girecek 5 arkadaşın yoksa zaten bırak oyunu bencede...
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- mrnikotin
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Mevlana
aynı şekilde zaten hatrının geçtiği 5 arkadaşın yoksa sorunu kendinde aramalısın biz yeri geliyor 2 savaşçı dahi sokuyoruz gurup bölgelerine yeri geliyor itemsiz eziq çarı olan arkdaşlarımızı bile sokuyoruz gurp bölgelerine mishal benim savaşçımda gurp bölgelerinden düşebilecek herşeyi düşürdüm evo set ışık set kenan set vs.
şişfacımda sadece cent zırh yok
büyücümde ise sadece zırh yok açıkçası büyümde eziq ama hala çok rahat gurup bulabilyorum,
oyunu bırakmaya gelince 6 49 çarım var diyorsun ve 5 tane tanıdğın sağlam arkadaşın yoksa senin bırakman çok büyük bir kayıpta olmaz
şişfacımda sadece cent zırh yok
büyücümde ise sadece zırh yok açıkçası büyümde eziq ama hala çok rahat gurup bulabilyorum,
oyunu bırakmaya gelince 6 49 çarım var diyorsun ve 5 tane tanıdğın sağlam arkadaşın yoksa senin bırakman çok büyük bir kayıpta olmaz
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Sen klavyeyi yurt dışından aldın galiba ???