Yönetim olarak Gerekli desteği vereceğinize eminim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
BluECrY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Yönetim olarak Gerekli desteği vereceğinize eminim

Mesaj gönderen BluECrY »

ilgin için tekrar teşekkür ederim ama sizden istediğim sizi savcılığa bildirrken tam olarak resmi adınızı istiyordum. bende altta ki gibi geçtim sanırım bu yeterli olur

Olaylar:

1. 17.12.2010 tarihinde saat 4:00 sularında kullanmakta olduğum .................. adresine bağlı İKV (www.istanbuloyun.com-İstanbul Kıyamet Vakti ) adlı oyundan biri yada birileri tarafından hesabıma girmelerine takriben atıldım.

2. Bir sonraki Gün Bununla Beraber mailim ve (www.istanbuloyun.com-İstanbul Kıyamet Vakti )oyun hesabımdaki Birçok Bilgi /Mertaryal çalınmıştır.
3. Bunlara Binaen hesabıma giren kişi/ kişiler İKV(istanbuloyun.com-İstanbul Kıyamet Vakti ) dünyası olarak adlandırdığımız oyunda sahsımı küçük düşürecek eylemler gerçekleştirmiş Olup onur, vakar ve haysiyetimi zedelemişlerdir ayrıca yaptıkları fiiller yüzünden Hesabımın bloklanmasını sağlamışlardır.
4. Deliller kısmında Bunu yapmaya kadir olacak şüphelilerin Ad Soyadı ve adresleri verilmiştir.
5. Sanığın/Sanıkların eylemi suç teşkil ettiğinden gerekli kovuşturmanın yapılarak sanığın cezalandırılması için Savcılığınıza müracaat zorunluluğu doğmuştur.

Sonuç ve İstem: Sanık hakkında gerekli kovuşturmanın yapılarak cezalandırılması için kamu davası açılmasına karar verilmesini arz ve talep ederim.
Eminönü

BluECrY- Zeus -Mikail

“Genel Etkileşim” sayfasına dön