Oyunda En Sevmediqiniz 10-20 Kişi

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyunda En Sevmediqiniz 10-20 Kişi

Mesaj gönderen Crazyxmanxtwo »

Ashemez yazdı:kardes keske açmasaydın be böyle bi konu milleti birbirine sövdürmeye gerek yok bırak sevmeyenler içinde kalsın dışa vurmanın anlamı yok neyse ben isim yazmicam sonuçta yaradılanı severim yaradandan ötürü 8-)

Bencede Keske Acmasaydım Bu konuyu Ozr Dilerim Herkezden..!!
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Sevmek ... Die biri sadece
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
irfanpas
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen irfanpas »

Yolumuz edep yoludur Her hususta tadbik edilmesi icaden adap oldugu gibi.insanların birbiriyle olup kardeşlik münasebetler Muhafazası lazım olan edepler mevcuttur.Düşman kazanmakta elimizde dost kazanmakta sebebi bile belli olmayan şeyler bizlere aslında dostumuzu deyil kendi kişiliyimizi kaybettiriir .bunun bilinci ve çabasıyla düşman deyil dost kazanalım. LÜTFEN BUNU HEP BERABER OKUYALIM Ey ! Rabbimiz ! Bazı yüzlerin ağarıp bazı yüzlerin kararacagı günde: bizi yüzleri ak gönülleri pak olan,sevgili resulunun bayrağı altında toplanan Mesut insanlar zümresine kat , o,nun (sav) yanında cenete girmeyi mübarek cemalini görmeyi senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makaam olan rızana ulaşmayı nasip ve müesser eyle şüphesiski sen işiten ve görensin.....AMİNN. iyi formlar. HAŞİN.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Amin.
Resim
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thexwanted »

Hepinizi sevıyorum... Amaaa oyun sonuçta elbet dost var duşman ben eminimki hepnız normal haytaınızda mukemmel ınsanlarsınız..!

ArkadaşLık Saraptır _ YıLLandıkça AnLarsın TadıNı Tuzunu . . ! :ugeek:
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

irfanpas yazdı:Yolumuz edep yoludur Her hususta tadbik edilmesi icaden adap oldugu gibi.insanların birbiriyle olup kardeşlik münasebetler Muhafazası lazım olan edepler mevcuttur.Düşman kazanmakta elimizde dost kazanmakta sebebi bile belli olmayan şeyler bizlere aslında dostumuzu deyil kendi kişiliyimizi kaybettiriir .bunun bilinci ve çabasıyla düşman deyil dost kazanalım. LÜTFEN BUNU HEP BERABER OKUYALIM Ey ! Rabbimiz ! Bazı yüzlerin ağarıp bazı yüzlerin kararacagı günde: bizi yüzleri ak gönülleri pak olan,sevgili resulunun bayrağı altında toplanan Mesut insanlar zümresine kat , o,nun (sav) yanında cenete girmeyi mübarek cemalini görmeyi senin dostlarınla komşu olmayı ve en büyük makaam olan rızana ulaşmayı nasip ve müesser eyle şüphesiski sen işiten ve görensin.....AMİNN. iyi formlar. HAŞİN.

HaŞin İlla Sevmedigin Hayatta Yada Oyunda olabilir Ama Soyledigin Gibi '' Düşman kazanmakta elimizde dost kazanmakta sebebi bile belli olmayan şeyler bizlere aslında dostumuzu deyil kendi kişiliyimizi kaybettiriir .bunun bilinci ve çabasıyla düşman deyil dost kazanalım '' Aminn...
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Kullanıcı avatarı
Meshuggah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Meshuggah »

Crazyxmanxtwo yazdı:Messuhag mısn Nesin Bana özelden Kufr EDipte Susturuldugunu unutma Seni kestim Diye Ama once Sen Baslttın SAvasta DEilim DEmiştim Daldın Bida GEldim Yİne daldın SOnra Sinşirlendim Kesitm Kfr ETtin Sikayet Etiim Susturuldun.. :P :?: Aslında Eskiden Seni Tanımadım Ama Görüyorum Ki Tanıdıgıma DEgmedin ... :arrow:

Seni Allah'a havale ediyorumm İftiranın bedeli ağırdır onun katında..
Oyun açısından bakacak olursak, sen oyunda beni kesebilecek en son kişisin..
Ayrıca Türkçemizi doğru kullanmayı öğren..
Belliki yaşın ufak burada saçma sapan işlerle uğraşmak yerine kendini geliştir..
Yaşı küçük olduğu halde gayet olgun davranan (Amartis) seviyeli insanları örnek almanı dilerim..
Resim
Hiçbir zafer amaç değildir.
Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır.

Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SonSpiderFreak »

Sevene de sevmeyene de eyvallah =)
GodfreyXspideR
Kullanıcı avatarı
Baltaci
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Baltaci »

Aslında özür dilemene gerek yok konuyu açtığın iyi olmuş. Benim en sevmediğim kişiler; v.s tabir edilen birebir müsabakalarda yenilince karşısındakine küfredenler, durduk yere maden fiyatlarını kafalarına göre yükseltip satan fırsatcılar, başkalarının karakterlerini yada eşyalarını çalanlar, asalak tabir ettiğim herkesten örs parası isteyen ama iki üç yaratık kesse bu örs parasını hatta fazlasını kazanabilecek tembeller ve sürekli grup atanlar. Bu tarz kişileri sevmek değil aksine nefret ediyorum kimsede sevdiremez ...
Eskilerden kim kaldı ?
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Baltacı İşte Acınca Eleştiri Eleştiri Ustune Başkalrı Açsa ohoooo Ne Diyem Sen benii Anladın yaa Hll olsun Sana... ;)
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz

“Genel Sohbet” sayfasına dön