Ezikliğinde bukadarına pes!..
- veyselbaba
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Re: Ezikliğinde bukadarına pes!..
EZik demek ne kadar kolay sizin için ya bi ws de yendin diye nasıl ezik diyebiliyosun fazla havalanmayın böyle oyunlarda kimse en iyisiyim diyemez!!Sen 70 enerjiylemi kazandınki ws yi ezik diyebiliyosun adam gibi savaşın oraya buraya yazarak insanları rezil etmeye kalkışmayın kendinizi gösteriyosun seviyenizi yani.!!
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
Smyrayı tanımayorum zaten onmlide degil ikv sanal ortamda olstrlms bi oyun sadce nie bu kadar kendinizi kaybedyorsunuz bu oyunda cok sey gordum erkklern bu kdar aciz oldgunu burda gordum alınan alınsın bu kdar cok kufru entrkayı yalanı serefsizligi 10 yasında beblerin bize akıl verdgni gordum sen haytta ne gordunde drms aklı veryosn:d Sonra ona neler yaptıklernızı biliyorum dyosnuz ynndaydınız demmki ki herseyi biliyorsunuz:D smyrıyı savnmyrmda onn namusuna laf atyosnz siz kednze bakmyı denyın bırkın herksn namusu namussuzlugunu;) ulubay sana gelince bi kç sey solemden gecemicem ablacim:D nie her konuda seni goryrm sen oturup derslerne çalş sanki 30 40 yasnda gbisin yasnı biliyrm yzmaya gerek yok:) engin hayat tecrubelrnden mahrum bırak bizi biraz:Dsen daha gözunun onnde cereyan eden olaylar hakkında tarafsız yorum yapmZken durmus burda herkse akıl veryosun, millte akıl vercegne once kendne bk bn ne yoldyım dye
ayrıca "Smyra seni ilk tanıdıqım qün kavqa etmiştiniz sahmaranlar bende ne oldu diyodum sen bir anda öyle küfürler etmeye başladınki bir kızın deil bir erkeğin edemiyeceği küfürler ettin qözlerime inanamadım okuduqumda iğrendim dedimki böyle bir kız olamaz sence bu kıza namuslu bi kıza tyakışırmı ??? lan bunu soylemeye utanmyosnda senn o biricik ablan senn yanndabana bi kzıın edmyecgi kufrler edrken igrenmdn mi hiç namuslu bi kıza yakışırmydı bole bi kiz olmaz dimi ablacim:D birini elştrmeden önce kendine bak
yazdgın hiç bisi bnm için bisi ifade etmicek cevp veryım dye yırtma kendini
hadi ii forumlar size (birbrnizi yemeye devm edin:P)
DeNiZsEL
DeNiZsEL
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sancaktarrrr'ın içinde fesatlık var . . . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
яєуηαя∂
тнυη∂єяѕтяσ
яєуѕтяσ
тнυη∂єяѕтяσ
яєуѕтяσ
Yağmur abLa Takma kafana çekemyene anten koy wer qitsin kimin ne olduğunu bilen biliyor bilmeyenin ayıbı o
ωнιѕкվ
Gölge güneşe varamaz !
Gölge güneşe varamaz !
her zamankı hali o facenin benimle de vs attı (parasına) adam parayı vermdi ve beni yasakladı sonra gitti pluss olan çarıyla bölegde ahkem kesti bize ve ne zaman allahın selamını versek çarın sahibi ben değilim diyor geçiyor
Yanı normal biri o artık alıştı çoğu kişi.... :mrgreen:
Ataaras-Presstige-Bartınlıxpress-Corvinus-carlsberg-ındıanajones
Ataaras-Presstige-Bartınlıxpress-Corvinus-carlsberg-ındıanajones
face ferro ilede ws attı ve parayı vermedi adam değilki kendisi
ArtiSt DéiLim Ama "MuhTésém OLmaK" KanıMda vaR Napıyım;)[*][/color]
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Forum kirLiLiqi qeReksiz bir konu bnce... sana iftira attı diye bizim ona ınanmamızıda düşünme biz kimin hakLı kimin haksız oLduqunu cok ii biLiriz zaten. Bence bu konuyu buraya acmakLa face i dahada sewindirdin. Merak etme yaqmur bizim sana oLan qüwenimiz tartışıLmaz ztn..
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
giylaşkan yagmur benı dınle bakalım
- veyselbaba
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Klasik bir olay arzlar arzları savunuyor,lodoslara hakaret ediyorsunuz eğer Facexfacex arz olsaydı ve loncası bizlerde arz olsaydık aynı şeyleri söylermiydiniz eğer mert ve cesaretliyseniz yazın dahada bir şey yazmıyorum buraya
:?: :?: :?:
Veyselbaba :arrow: Facexveyselbabax
:?: :?: :?:
Veyselbaba :arrow: Facexveyselbabax
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
[Ofansif Dövüşme 2 3]
[Ofansif Dövüşme 2 3]