-Lonca üyeleri Herzaman dayanışma içinde olucaktır.
-Lonca üyeleri sorunları tek basına çözmeye çalışmıyacaktır.
-Lonca Baskanı ve Yetkilileri sorunlarınızı dinleyip cözüm arayışında bulunacaktır.
-Lonca üyesine yapılmış bir yanlış loncamıza yapılmış sayılacaktır.(Eğer haklı taraf ise)
-Loncaya üye alımı davet üzerine yapılacaktır.
-Lonca kadromuz yukarıda mevcuttur .Diğer Ayyıldızx**** adında acılmış karakterlerden Loncamız Sorumlu değildir.
-Lonca toplantılarına tüm online üyelerin katılması mecburdur.
-Loncamız Arz Klanına mensuptur.
-Dost Loncamız Mec Loncasıdır.(Mec Loncası Düşmanları bizimde düşmanımızdır)
Hayırlı olsun Sedat umarım sürekliliğiniz olur..
Son maddeye göre düşman çıktık, tavsiyem o maddeyi bir kurcalayın saygıdeğer bi lonca olmak istiyorsanız
hayırlı olsun yıldızlar inşallah kaymassınız hemen dost lonca hım iyi sevin ayrıca o maddeyi kaldırmak size kalmış sen salihi salla en iyi arz loncası mecx dir unutma
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
-Lonca üyeleri Herzaman dayanışma içinde olucaktır.
-Lonca üyeleri sorunları tek basına çözmeye çalışmıyacaktır.
-Lonca Baskanı ve Yetkilileri sorunlarınızı dinleyip cözüm arayışında bulunacaktır.
-Lonca üyesine yapılmış bir yanlış loncamıza yapılmış sayılacaktır.(Eğer haklı taraf ise)
-Loncaya üye alımı davet üzerine yapılacaktır.
-Lonca kadromuz yukarıda mevcuttur .Diğer Ayyıldızx**** adında acılmış karakterlerden Loncamız Sorumlu değildir.
-Lonca toplantılarına tüm online üyelerin katılması mecburdur.
-Loncamız Arz Klanına mensuptur.
-Dost Loncamız Mec Loncasıdır.(Mec Loncası Düşmanları bizimde düşmanımızdır)
Hayırlı olsun Sedat umarım sürekliliğiniz olur..
Son maddeye göre düşman çıktık, tavsiyem o maddeyi bir kurcalayın saygıdeğer bi lonca olmak istiyorsanız
ne demek saygıdeger lonca falan biz saygısızmıyız ??? cogu lodos düşman oldugu için savaştıgımız için bu kelimeler yakışmıyo ki' elimden geldigince kimseye laf gelmemesi için ugraşıyom ...saygılar
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Snipers yazdı:haklısın bircok kişi o maddeye karşı cıktı o maddeyi yok sayın siz:)
/alkış
saw55 yazdı:
ne demek saygıdeger lonca falan biz saygısızmıyız ??? cogu lodos düşman oldugu için savaştıgımız için bu kelimeler yakışmıyo ki' elimden geldigince kimseye laf gelmemesi için ugraşıyom ...saygılar
Gokhan abi size saygisiz mi dedim ben, birinden saygi gormek baska saygisizlik yapmak baska..ki mec loncasi saygi duydugum bi lonca degil
2. side ben mec loncasina laf atsam dahi o laf sana gelmez bunu sana ^ abi ^ diyor olmamdan anlaman lazim
Snipers yazdı:haklısın bircok kişi o maddeye karşı cıktı o maddeyi yok sayın siz:)
/alkış
saw55 yazdı:
Gokhan abi size saygisiz mi dedim ben, birinden saygi gormek baska saygisizlik yapmak baska..ki mec loncasi saygi duydugum bi lonca degil
2. side ben mec loncasina laf atsam dahi o laf sana gelmez bunu sana ^ abi ^ diyor olmamdan anlaman lazim
1 incisi ) mecx loncası eskisi gibi degil ortamı kimse nasıl oldugunu bilmedigi için böyle yorumlar oluyo
2 inci ) lonca degilde kişisel olarak yorum yapsanız sevinirim eger ortam nasıl bilmiyosan zeko ya sor abisi ))
MECXPSCHO
Hayırlı uğurlu olması dileğiyle.Bir çok sevdiğim arkadaşımla beraberiz bu yolda kardeşce ve sevgili bir şekilde inşallah hiç ayrılmayan bir lonca olacağız.Güzel ve mutlu günlere hep beraber inşallah...