----İKV fuarı hala devam ediyomu????????
- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
----İKV fuarı hala devam ediyomu????????
Merhaba. İKV fuarı hala devam ediyormu? Eğer devam ediyorsa isim değiştirme şifresi alması için birisini yollayacaktım.Bilen var mı?Devam ediyosa ne zamana kadar devam edecek bu fuar?
-------Secretman--------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: ----İKV fuarı hala devam ediyomu????????
İKV oyuncularını sayısı her geçen gün artmaktadır ve bir çok kişi isim değiştirme hizmetinden oldukça memnun kalmıştır.
Ama ben şuna inanıyorum ki İKV yöneticileri oyuncuların hoşnut olduğu bir hizmeti bizlerden esirgemeyeceklerdir.
Mesela bu üretim ve toplama puanları nasıl ki sıfırlanamıyodu.Ama artık özel sürüm kutu alanlar sıfırlayabiliyor çok kolay bir şekilde.
İnanııyorum ki bize her kutu aldığımızda tek kullanımlık isim değiştirme şifresinin verilmesi özelliği üzerinde çalışıyorlardır.
Ama ben şuna inanıyorum ki İKV yöneticileri oyuncuların hoşnut olduğu bir hizmeti bizlerden esirgemeyeceklerdir.
Mesela bu üretim ve toplama puanları nasıl ki sıfırlanamıyodu.Ama artık özel sürüm kutu alanlar sıfırlayabiliyor çok kolay bir şekilde.
İnanııyorum ki bize her kutu aldığımızda tek kullanımlık isim değiştirme şifresinin verilmesi özelliği üzerinde çalışıyorlardır.
-------Secretman--------
SessizGemi yazdı:Merhaba. İKV fuarı hala devam ediyormu? Eğer devam ediyorsa isim değiştirme şifresi alması için birisini yollayacaktım.Bilen var mı?Devam ediyosa ne zamana kadar devam edecek bu fuar?
sen uyanda balığa gidelim :mrgreen: :mrgreen:
- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Böyle çocukça cevaplar vermeniz hiçte hoş bir durum değildir.Lütfen biraz oldun olunuz yorumlarınızda.
-------Secretman--------
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
CompeX 2010 fuarı 02-05 Aralık tarihleri arasında düzenlenmiştir. İsim değiştirme hakkı; fuara katılan oyuncularımızın temin ettiği İKV Özel Sürüm Kutuları ile birlikte verilmiştir. Sadece fuara özel bir uygulamadır. İleride isim değiştirme e-pinlerinin diğer illerde satışı ile ilgili herhangi bir çalışma yapılacak olursa mutlaka forumda sizlerle paylaşılacaktır. Lütfen sürekli takip ediniz. Ayrıca; CompeX' e özel hediye olarak nitelendirebileceğimiz isim değiştirme e-pinlerinin farklı yollardan temin edilmesi güvenliğiniz için tehlike arz edebilir. Lütfen tanımadığınız kişilerden bu konu ile ilgili yardım istemeyiniz.
Fuar resimleri için
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=45062
Fuar hediyeleri ve paylaşmak istediğiniz fikirleriniz için
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=44037
konularını takip ediniz..
İyi forumlar.
Fuar resimleri için
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=45062
Fuar hediyeleri ve paylaşmak istediğiniz fikirleriniz için
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=44037
konularını takip ediniz..
İyi forumlar.