benim e pin ile ilgili şöyle bi fikrim var bu oyunun özellikle yapılma sebebi tabiki ticaret yoksa ne için bu kadar insan çalışsın uğraşsın demem şu ki plus satın aldığımız gibi isim değiştirme e-pini nide bu şekilde pazarlarsanız bu da size ayrı bi para kazanma şekli olur hem siz kazanırsınız hemde isim değiştirme e-pini ne sahip olmayan arkadaşlarda bu şekilde ismini değiştirme e-pini ne sahip olacaktır bir faydasıda bizler oyunda kendimizce bir lonca sistemi kuruyoruz (yada lonca sistemini bi an önce devreye alın) fakat sorun loncaya gelecek arkadaşlar sıfırdan başlamak zorunda kalıyor ama isim değiştirme e pinine sahip olan arkadaşlar loncaya girmek istedimi kendi belirlediğimiz lonca ismiyle kendi çarının adını değişmiş olur ve loncadan ayrılmak isteyende bu e-pini tekrar almak zorunda kalır ve bu da size ayrı bir kazanç olur eminimki herkes benim bu düşüncemi onaylayacaktır yanlız şöle bi sorun çıkabilir, bir arkadaşın çarını çalan başka biri çarı kendi hesabına aktararak ismini değişir fakat sorun çarı çalanlarda değil çaldıranlarda o yüzden bu arkadaşlarında ona göre çarına sahip çıkıp çaldırmaması lazım çaldıranda kendi sorunu dikkat etmeli
DARBEXİBOLİ
DARBEXİBOLİBÜYÜ
DARBEXİBOLİŞİFA
İSİM DEĞİŞTİRME E-PİNİ ( ÖNEMLİ Bİ DÜŞÜNCE ) yönetim okuyun
- darbexiboli
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- darbexiboli
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: İSİM DEĞİŞTİRME E-PİNİ ( ÖNEMLİ Bİ DÜŞÜNCE ) yönetim okuyun
bi allahın kulu okumazmı be :?
-
GocmenTurk
- Teşkilat Neferi

Okur Okur 
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
"Tüm Sunucularda"
Desteğe gönderirsen okur yoksa umutlanma Göçmentürk'ün dediği cevabı veriyorum
Okur okur
Okur okur
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Sentinus
darbexiboli yazdı:benim e pin ile ilgili şöyle bi fikrim var bu oyunun özellikle yapılma sebebi tabiki ticaret yoksa ne için bu kadar insan çalışsın uğraşsın demem şu ki plus satın aldığımız gibi isim değiştirme e-pini nide bu şekilde pazarlarsanız bu da size ayrı bi para kazanma şekli olur hem siz kazanırsınız hemde isim değiştirme e-pini ne sahip olmayan arkadaşlarda bu şekilde ismini değiştirme e-pini ne sahip olacaktır bir faydasıda bizler oyunda kendimizce bir lonca sistemi kuruyoruz (yada lonca sistemini bi an önce devreye alın) fakat sorun loncaya gelecek arkadaşlar sıfırdan başlamak zorunda kalıyor ama isim değiştirme e pinine sahip olan arkadaşlar loncaya girmek istedimi kendi belirlediğimiz lonca ismiyle kendi çarının adını değişmiş olur ve loncadan ayrılmak isteyende bu e-pini tekrar almak zorunda kalır ve bu da size ayrı bir kazanç olur eminimki herkes benim bu düşüncemi onaylayacaktır yanlız şöle bi sorun çıkabilir, bir arkadaşın çarını çalan başka biri çarı kendi hesabına aktararak ismini değişir fakat sorun çarı çalanlarda değil çaldıranlarda o yüzden bu arkadaşlarında ona göre çarına sahip çıkıp çaldırmaması lazım çaldıranda kendi sorunu dikkat etmeli
Aynı fikri bende düşündüm bence güzel yönetimin ilgilendiği yok ama ilgilense bu seviyede olmazdık... :?
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- darbexiboli
- Şarapçı'nın Sırdaşı

e pin satılmay başlanmış dediğim dikkate alındı sanırım ama sorun cd ile satılması benim anlatmak istediğim e pin ayrı satılmalı illa cd ile alınacak diye bişe olmamalıçünkü cd ile çoğu kişiye pahallı gelir almazlar sadece isim e-pini satılırsa lonca problemide çözülmüş olur