Son Günlerde Verilen Komik Tepkiler

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Son Günlerde Verilen Komik Tepkiler

Mesaj gönderen Regedit »

Çok Merak Ediyorum Açıkcası Mecxler Bi Kaç loncanın kuyruğuna basınca böyle vıyaklıyor bunlar. Silemiyorsan Karalayacaksın Güzel Taktik ama bu bize tutmaz.. Gelelim Asılsız Beyanlarınıza . Biz Ceza almıyoruz öyle mi ?

1.) MecxbuRak Charım Şu an Sus yemiş bulunmaktadır. ve Çoğu Zaman Konuşmaktan ziyade arkadaşlarıma /.onay yaparak Anlaşırız ;)
2.) Mecxpshco Charı 3 gün Ban yemişti.
3.) Mecxsalt charı 12 gün susturma yemişti.
4.) Mecxzikoo Charı Şu anda sus yemiş bulunmaktadır.
5.) Mecxarap Karakteri Sadece Kaba Hareket yaptığı için sus cezası almıştır. Bu Yazdığım Karakterler başlıcaları idi.

Biz Simdiye Kadar Sizlere Karşı hiç bir sekilde Laf etmedik. Kestik Kesildik. Yok O Destek'te yok bu söyle demedik. Ama Size insanlık yaramıyor belli ortalığı boş buldunuz. İpinizi Cekmek lazım demekki.. Hanzala O da Destek takımında değil mi. Destek Takımında olduğu halde. Bölgeden Mecxler m.k. dedi. Ve biz acılımını sorduk. Dediki Makarna Kabak Dolma vs. diye dansözlük yaptı. Bu Kadar delikanlısınız iste. Black diyorki Cazgır Bana küfür etti Falan fistan. Ki Cazgır Sizin seviyenize düşmez. Düstü ise bile bu olay Destek Takımına girmeden önce gerceklesen bir şey. Ki kaldıki sizin hanzo destek takımındayken bölgeden bizi tahrik ediyor. Sen onu bunu bırak Black Bunu açıkla bana.

Bakıyorum Gökx ler yine ötüyor. Sizin ötmeye hakkınız yok. Savaştayken o kadar karaktersiz bir insansınız ki TİT'lerden destek yardım bekliyorsunuz. :) Onların kendilerine yardım edicek halleri yok. Yarar efendi laf ediyor bana kızıyor. onu kestim veya adamını kestim diye bu kadar çok koyuyorsa kesilmek cık kardesim klandan.

Gökxsinyor Bu kadar ağlamayın buralarda oyundayız gelin bulun kesin bitsin bu ne böyle [İçerik Silinmiştir] geçtiniz ;)

İntikam Soğuk Yenen bir mezedir Buda Kulağınıza küpe Gökxler..

Birde İnsan yazıyor birseyler ama Yazdıklarına inanmalı.. Yalan Dolan Bir şeyler ortaya atıp milleti bulandırmayın.

Tek Derdiniz Biziz Biliyoruz. Bizi Cekemiyorsunuz onuda biliyoruz. Size Anteni Geçtim 4 LNB 4 Cift Çanak Taksak yine bizi cekemezsiniz. Ne diyebiliriz ki Size. Allah Akıl Fikir Versin. Biz Oyunumuza Bakarız. Düsmanları Keseriz Dostlarla Muhabbet Ederiz.

Black Unutma Çölü Sen Git Orada Kalsedon Ve Elmas Cek Ben Gelicem Akik Ve Menekseyi cekicem önünden ;)

Yarar Sende Git Adada Kp Kas Arada Gelirim Ben Rahat Ol..

Sayın Yönetici Dünkü Konuyu Kilitlemekte Geç Kaldınız. Çok Yoğunsunuz ya ondandır. Mecx Loncası Olarak Cvp Verme Gereksinimiz olduğu için Cevap Verdik. Konu Tartışma olmaması acısından Kilitliyebilirsiniz İsterseniz.

Mecx Loncası Adına...
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Son Günlerde Verilen Komik Tepkiler

Mesaj gönderen Vahit »

Ben kişiler için yorum yapmıyacağım!

Fuarda [GM]Müfreze ile 15 dk kadarda olsa muhabbet etme şansımız oldu ve bizim sorduğumuz bazı sorulara gayet güzel cevaplar verdi

Sorumuz:Denetmen ekibi kendi sunucu şikayet sistemine işlem yapabiliyormu?
Almış olduğumuz cevap : Denetmen ekibinde olan hiç bir arkadaşımız kendi oynamış olduğu sunucunun ceza işlemlerine işlem yapamaz!

Sorumuz:Biz şikayet et butonu ile şikayet bildirdiğimizde sadece şikayet edilen cümlemi yoksa şikayet edilen cümlenin öncesinde tahrik varmı bunu görebiliyormusunuz ?Tahrik eden ceza alıyormu?
Almış olduğumuz cevap: Evet yazının hepsi denetmen ekibi tarafından görünür.Tahrik eden kişi şikayet edilmezse işlem yapılamaz .

örnek :

Şikayet eden : xxxxxx
Şikayet edilen: xxxxxx

Tek şikayetde şikayet eden ve edilenin açık olarak hakareti gözüküyorsa şikayet edilen ceza alır tahrik eden şikayet edilmediği sürece ceza almaz sistem buna izin vermez ([GM] lar ancak ceza verebilir denetmenler veremez)

Sorumuz:Şikayet eden veya edilen arkadaşların karakter isimleri belli oluyormu?
Almış olduğıumuz cevap:Hayır kesinlikle görünmez sadece yukarda örneğini verdiğimiz şekilde şikayet eden şikayet edilen olarak gözükür.

Bora bey e daha çok sorularımız oldu fakan onları burda açıklamak uzun sürer cevaplarından dolayı teşekkür ederiz kendisine.

Şimdi gelelim asıl konumuza diğer konuları inceledim ve konuyu açan kişinin mesaj sayısı 2 nasıl böyle tuzaklara düşüyorsunuz Alp ve Ömer ?

Alp loncanda bazılarına hala çok saygı duyduğum birtanesi canımı istese verecek kadar sevdiğim ( okendini biliyor ) birtanesi başka denetmen ismini kullanıp denetmen ekibindeyim diyen olmak üzere 4 denetmen arkadaşımız var değilmi ?

Ömer gelelim sana yanında oyunun en güzide insanlarından 2 kişi var Pelin yenge ile Ali paşa ali paşa denetmen ekibinde değilmi sunucu saygı gösteriyor ona herkes tanıdı onu sen yanındakini tanıyamadınmı ?

Bazen burda gaza geliyoruz buna bende dahilim ! imzamda olduğu şekilde arkadaşlar.

Oyuncu ban yemez [GM] kızmadıkca [GM] kızmaz oyuncu azmadıkca !

Kavga edip iftira atanların ekmeğine yaz sürmeyin , sonra kendilerini kurufasülye gibi nimetden sanıyorlar :)

Ben oyuna az ara verdim kafam çok rahat sizede tavsiye ederim :)

Sağlıcakla kalın

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ozgur145353
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen ozgur145353 »

Burak ve vahit arkadasımız güzel açıkla yapmıs, anlasılan oyunu oyunda oynaklama bitmiyor forumdada oynamak gerekiyor.
Maxsifa

Bedelesareti
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

:D :D :D bencede en iyisi az ara ara girmek vahit abi ;) kuzi sana gelince ne zaman sesin geliyo gidiyo anlamadım :D

ayrıca kuzi 3 gün ban yemem benim tahrik var orda ilk oldu daha olmaz beni bilen bilir ;)
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
Greenbarumas
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Greenbarumas »

selamlar önceki konu kitli :DD ii burda yazarız yazacağımızı bu konuyu olduğu gibi bi lonca üstüne almak sanırım çok fevri bi haraket olsa gerek.Konu gördüğüm kadarıyla çar üstüne açılmış.Bu tarz konularda konunun olabilirliğini araştıp orataya net bi tablo çıkarmak yerine hemen defansa geçip (yöneticilerin cvpları)konuya taraf olmak açıkçası son yaşananlardan sonra şaşrtmadı.Hay hay oyun sizin amma unutmayalım tüm ekibe gelir sağlayan biziz.Biz varsak siz anlamlısınız.
Rowxdarp=RoWxHaRp=RoWxBaRuM
Resim
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Vahit paşa ben sızlamıyorum bana ceza verildi diye , sen tam olarak sıkıntıyı anlamamışsın . Cazgır denen şahıs tt olmadan önce hatta o sıralar tt alımı vardı bana bölgeden saatlerce küfür etti . Nedeni ise sadece sancakda kestim diye . Ben hatırlamıyorum en son nezaman susturma aldım ve yazdığın şeyleri zaten bilen biliyodu , ben cezai işlem yüzünden cazgır denen şahısa bişey demedim dememde benim şikayetim küfürle ilgili .

Aynı şeyler konuyu açan kişi içinde geçerli . Yanlız aldığınız cezalarıda böyle övünerek anlatmaktaki amaç ne onu anlamadım:D
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Regedit »

İşte Sen Bu Kadar Dar Görüşlü Mantığı olmayan [İçerik Silinmiştir]. Sana Ne Demeli Bilmiyorum ki. [İçerik Silinmiştir]. Sen Sorularıma Cevap Ver Bırak Paşa Ayaklarını. Görende Sütten Çıkma Akkaşık diyecek bu lamere. Yazılan Yazıların Başına ve Sonuna yorum yapma. Anlamıyorsan Senin anlayacağın dilde de yazarız. [İçerik Silinmiştir]. Birde Bu Adam Öyle Bir Kişilik Sahibiki Başka bir arkadaşı gelip beni kesiyor Bölgeden Bu [İçerik Silinmiştir] Burak Seni Kestim Diye :) Yazık Sana Be. Çapını Biraz büyüt. Bu Çapla Bir Şey Olamazın. Bunların Bi Tarafları Tutuştu Neden Acaba ??? Düşünde Yaz Salakca Yazılarına Cevap Vermeyeceğim Birde Soruma Cevap Ver ? Neden Hanzo Destek Takımında olduğu halde küfür Ediyor? Tahrik Ediyor ? işine mi gelmiyor Cevaplamak Yoksa ? Tepkisiz Kalmayın..

*** Forum hesabınız 1 gün kapatılmıştır. Tahirbey
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Amma ceza almışsınız yav bunları yayınlayarak bence hata etmişsin
sunucu dışından biri görse amma küfürbaz bi lonca der :D
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Regedit »

olcaytoo yazdı:Amma ceza almışsınız yav bunları yayınlayarak bence hata etmişsin
Yok Paşam Haklı Yada Haksız Verilen Cezalar Sözde Bizi Koruyan Birisi Var Hiç Ceza Almıyoruz Arkamızda Birisi Var Bizi Hep Kolluyor. Saçma Sapan Şeyler. Bu Yazdıklarımıda Çoğu insan biliyor bile bile yalan dolan şeyler yazıyorlar. Çamur At izi kalsın hesabı. Umarım Bu Saatten Sonra Yalan Yanlış Laf Etmezler Sağda Solda. Yüzleri Yoktur Artık Herhalde.

Selametle
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen saw55 »

olcaytoo yazdı:Amma ceza almışsınız yav bunları yayınlayarak bence hata etmişsin

alakası yok olcay kuzinin anlattıgı biri bizi kolluyo bize yüz veriyomuş biz ceza almıyormuşuz vs vs sadece ( it ) demekle bile susturma yersen grş ;) ayrıca yeniçeri alp mı herkimse sanal hayatı yaşıyo sanırım oyuna fena kapmış ;)

KONUYU KAPATMAK İSTİYORUM KUZİNİ DEDİGİNİ ANLAYAN ANLADI İYİ OYUNLAR .....
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön