Arkadaşlar bildiğiniz üzere bu oyunda oynayan sayısı en son net olarak duyduğum rakam 200bin şimdiye kadar bu sayı dahada çoğalmıştır..Her neyse gelelim konumuza kardeşlerim bu insanların %85 i küfür argo anneye babaya küfür ve aşşalayıcı sözler kullanmakta bu insanların içinde bi zamanlar bende dahil halen arada ufak tefek hatalarım oluyor.Sonuçta bu bir sanal ortam herşey bi oyundan ibart daha da ötesi yok.Huzurlu,Kavgasız,Gürültüsüz
oynamak varken neden bu tür hareketlerde bulunalım ki.Konuyu fazla uzatım okuduğunuz zaman sizi sıkıp hakkınıza girmek istemem..Size bi kardeş ve Abi tavsiyesi (Sonuçta bu oyunda ben küçük ve büyüklerde vargelin hep birlikte el ele verip Huzurlu,Kavgasız bi bi sunucu için el ele verelimBelki bazı kardeşlerim şuna bak göz boyamaktan başka bişi yaptığı yok diyen diyebilir haklılarda çünkü bundan az bi süre önce bende aynı şeyleri yapıyordum ama gerçek şu ki Allahım'abinlerde şükür olsun ki öyle bi niyetim yok bu konuyu herhangi bir menfaat ve yarar için açmıyorum hedefim bu oyunu bu konuyu destekliyen kişilerin düşündüğü ve yukarıda belirttiğim sıfatlar doğrultusunda oynanası dileğiyle.Zor bişi değil 2 kişi arasında geçen tartışmada bi tarafın büyüklük gösterim alttan alması o kadarda zor olmaması gerek.Peygamber Efendimiz(S.a.v) bir hadisinde şöyle buyurur;Br insan size ne kadar kötü bi şekilde yaklaşırsa yaklaşsın siz ona her zaman iyi niyetle yaklaşın ki beli bu vesileyle o işi doğru yolu bulur.Bu hadisi neden yazdım çünkü eskiden düşman olduğum bazı kardeşlerimin aklındaki soru işaretlerini kaldırmalarına yardımcı olcağını düşündüm bu yüzden yazdım bu hadisi Hakkım tüm lodoslara ve düşmanlarıma helali hoş olsun herşeye rağmen.Sonuçta herkesin hataları olmuştur bu dünyada ama önemli olan zararın neresinden dönersen kaardır.Desteğinizi bekliyorum Eğer benle aynı düşüncedeyseniz Dost olsun olmasın düşman olsun kardeş olsun herkesin desteğini bekliyorum Allah rızası için kardeşlerim aklınızdan kötü düşünceker geçmesin.. :!: :!: :!:
Huzurlu,Kavgasız,Gürültüsüz Bir Tılsım İçin El Ele
- esrarkes
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Huzurlu,Kavgasız,Gürültüsüz Bir Tılsım İçin El Ele
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
-
- Sahaf Yardımcısı
Re: Huzurlu,Kavgasız,Gürültüsüz Bir Tılsım İçin El Ele
Atalar boş konuşmazmış nerde çokluk orada pokluk o yüzden ne kadar uğraşırsanız uğraşın boşa
Ama bir tek şunu söyleye bilirim bütün oyuncular loncaya dahil olursa lonca başkanı adam gibi adam olup söz dinletirse küfür kesilir ama adamı loncaya alınca o senin sen onun istediklerini yapacaksın lonca başkanının hiç bir loncayla arasında sorun olmayacak anlatmak istediğim şu eskilerden pek küfür eden yok ama yenilere doğru yolu gösterecen ki doğru yolda ilerlesinler hepimiz ilk oyuna başladığımızda küfürü bastık basmadık desek yalan olur ama sanal ortamda gelip benimi dövecek diye klavye delikanlılığı yaptık yapılmakta yol bilmiyorduk ettiğimiz küfürler ondandı yenileri yolu gösterin inanki küfür kalmaz oyunda ama herkesin bir an önce item sevdasından kurtulması gerek...
Eski adlarıyla
Bysuskun Only Hunxonly
Ama bir tek şunu söyleye bilirim bütün oyuncular loncaya dahil olursa lonca başkanı adam gibi adam olup söz dinletirse küfür kesilir ama adamı loncaya alınca o senin sen onun istediklerini yapacaksın lonca başkanının hiç bir loncayla arasında sorun olmayacak anlatmak istediğim şu eskilerden pek küfür eden yok ama yenilere doğru yolu gösterecen ki doğru yolda ilerlesinler hepimiz ilk oyuna başladığımızda küfürü bastık basmadık desek yalan olur ama sanal ortamda gelip benimi dövecek diye klavye delikanlılığı yaptık yapılmakta yol bilmiyorduk ettiğimiz küfürler ondandı yenileri yolu gösterin inanki küfür kalmaz oyunda ama herkesin bir an önce item sevdasından kurtulması gerek...
Eski adlarıyla
Bysuskun Only Hunxonly
Selamün aleyküm.
Ben bu tür girişimleri yapmöayı deneyen biri olarak sizlere başarılar dilerim.
İnşallah bizlerin başaramadığı şeyi sizler başarırsınız.
Küfürsüz ve kavgasız tılsımı isteyenlerin sayısı umarım çoktur...
herkesin kimseyi şikayet etmesi veya başka türlü şeyler yapması gerekmez.
Koca bir mahalleyi pislikten arındırmak için herkes kendi kapısının önünü süpürse bütün mahalle temizlenir mantığıyla sen(genel ifadeyle) küfür etme o da küfür etmesin.
Koca bir mahalleyi pislikten arındırmak için herkes kendi kapısının önünü süpürse bütün mahalle temizlenir mantığıyla sen(genel ifadeyle) küfür etme o da küfür etmesin.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm.
SERDARBEY yazdı:AlpAykan yazdı:Selamün aleyküm.

Ben her türlü desteğe varım , ama burdaki yazın hiç hoş durmamış.esrarkes yazdı:Eğer benle aynı düşüncedeyseniz Dost olsun olmasın düşman olsun kardeş olsun herkesin desteğini bekliyorum Allah rızası için kardeşlerim aklınızdan kötü düşünceker geçmesin.. :!: :!: :!:
Yaptığımız şeyin oyun oynamak olduğunu hepimiz biliyoruz değilmi ?
Öyleyse düşman kelimesi oraya hiç yakışmamış.
Yine söylüyorum , tüm başlattığım projelerimde hep bunlardan bahsettim , birlik ve beraberlik temasını işledim projelerimde.
Ben dediğim gibi aşarılı olamadım.
Umarım sen başarılı olursun ve Tılsımda bir şeyleri değiştirebilirsin.
Şimdiden başarılar kardeşim...
- esrarkes
- Sahaf Yardımcısı
Haklısın kardeşim onu kullanmamam gerekirdi.Vermiş olduğunuz destekten dolayı tüm benimle aynı düşünen kardeşlerimden Allah razı olsun inşallah seninde dediğin gibi kardeşim bu işi başarırız ve çabalarımız boşa gitmez ama şöyle bi önerim var oyunda bölgeden ve klandan tartışan 2 insansanı sakinleştirme girişiminde bulunursanız sizde, Allahın izniyle Başaracağımızı düşünüyorum Tekrardan TeşekkürlerAlpAykan yazdı:Ben her türlü desteğe varım , ama burdaki yazın hiç hoş durmamış.esrarkes yazdı:Eğer benle aynı düşüncedeyseniz Dost olsun olmasın düşman olsun kardeş olsun herkesin desteğini bekliyorum Allah rızası için kardeşlerim aklınızdan kötü düşünceker geçmesin.. :!: :!: :!:
Yaptığımız şeyin oyun oynamak olduğunu hepimiz biliyoruz değilmi ?
Öyleyse düşman kelimesi oraya hiç yakışmamış.
Yine söylüyorum , tüm başlattığım projelerimde hep bunlardan bahsettim , birlik ve beraberlik temasını işledim projelerimde.
Ben dediğim gibi aşarılı olamadım.
Umarım sen başarılı olursun ve Tılsımda bir şeyleri değiştirebilirsin.
Şimdiden başarılar kardeşim...
NotAlpaslan kardeşim oyunda görüşelim çarlar eö de yada mısırda dır aklında bulunsun :!:
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
İlk önce bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.Ben bunu her yerde vurguluyorum.Düşünün ki başka sunucularda konuşuluyor:'Tılsım çok güzel bir sunucu herkes birbirine yardım ediyor ve argo konuşmalar olmuyor.'' bu tılsım sunucusunun diğer sunuculara bir dersi olur.Benden tam destek.Umarım heyecanınızı kaybetmeden devam edersiniz istediğiniz yolda.Elimden geldiğince yardım etmeye hazırım.
Hayırlı akşamlar.
Hayırlı akşamlar.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- esrarkes
- Sahaf Yardımcısı