Bilmiyordum ne olucakdı.....
Gece mısır çarşısının önündeydim ve söylemediler bana ne olduğun içeri girdiğimde bir lamba çarpdı gözüme yanıp sönüyordu kimse söylemedi bana ne olduğunu oranın müdürü gibi olan Necmi ye gittim ve içimdeki o soğuk ürpertiyi hissettim bir ürpeti ile irkildim ve asansörden gelen bağrışmalar tiksindiriyordu beni benden,
Necmi bana bir şeyler anlatıyordu yine huysuzdu o ihtiyar adam elindeki tütünü masaya dökdü ve bir küfür salladı o kurumuş dudaklarıyla dinlemeye çalışıyordum onu fakat sessizlik kaplamışdı beynimin içini sadece Işık Hanım sesini duydum ve yere bakıp kara kara düşünerek uzaklaşdım onun yanından yolda Işık hanım a giderken 3,4 tane fare saldırdı yeni aldığım o güzelim ayakabımı kemirmişdi o piş sürüngenler Işığın yanına vardığımda birisi çifte tuttu bana doğru mırıldanarak:
-Nalet olsun yine mi fare adamlar.
-Dur yapma.
-Kimsin sen
-Teşkilattan birisi ''Kızgın kumu öldüdüğümden beri görmemişdim onu.''
-Ellerini havaya kaldır ve duvara doğru yaklaş.
''Ellerimi havaya kaldırıp duvara yaslandım''
-Kime geldin''Dedi sinirlice.''
-Sana
-Bana mı ? ''Güzel yüzünde bir utanma belirdi.'' kim gönderdi seni buraya seni hatırladım sanırım sen o Kızgın Kumu katleden adamsın değilmi ?
-Necmi yolladı eski formundan bir şey kaybetmemişsin ''Deyip kahkaha attım.Necminin söylediği bir kaç kelimeyi söyledim ona.''
-Tamam senmişsin o namını duydum şarapçıya git o sana bazı şeyler anlatıcak.
Şarapçıya varmışdım gece karanlığında bir kaç fareyi ezmişdim yanlışlıkla ve ayaklarım yapış yapış olmuşdu
''Şarapçı yine kafayı bulmuş mehtaba bakıyordu.''
-Hoş geldin evlat seni hatırladım hahaha sen o saf adamsın değil mi 1 şişe şarap için ne zahmete girmişdin ama ahahahaha ''Gülmekden keyifi yerine gelmişdi''
-O şarapın tadı hala damağımda
-Nasılsın evlat
-İyim sen nasılsın
-Ne olsun be kahrını unutmak için içiyorum
-Neyin?
-Zahir ve Kenanın birde o
- kim
-Lamia
-Lamia mı
-Evet yazık oldu ona ''Gözleri ıslandı ağlıcak gibi ses tonu değişti Şarapçının.''
-Agop a git ''Bir şişeyi bitirdi dibini bana uzattı bi yudum aldım ve Teşekürler dedim.''
Olayı incelemek için başladıgım yere dondum agopla konusdum bana necmiye git dedi bir kaç şey söyledikden sonra Necmi fark etti beni:
-Gel evlat
-Oraya gidicem
-Doğru senden bunu isteyecekdim
-Senin için değil
-Kimin için ?
-Paşa keyfim öyle istiyo
Deyip bir kahkaha attım ruh sağlığım yerinde değildi ve asansöre bakdım 6 kişilikdi 5 tane en iyi arkadaşımı yanıma aldım,içeri girdim
İÇERİSİ:
İçerisi biraz garipdi bir depoydu ileriden pis bir kan kokusu geeliyordu deliyle deli olunmaz derler ben oldum hepsini öldürdük Bir adam vardı tuvalette düşünüyordu ve ona dokunmadık Lamiayı bulduk delirmişdi bizden 1 kaç rica istedi ve yaptık ve Motorn denen o testereli manyak ı da öldürdüm Motorin denen manyağın yanında 6-7 tane tane sayısı önemsiz fedai vardı ve onları kattlettik sonra ilerledikçe en sonunda Zahiri bulduk bilim insanına benzeyen bir psikopattı onu tek mermi ile vurdum anlının ortasından Kenan denen manyağı buldmuşduk kendisine psikopatça şeyler yapmışdı onuda öldürüp bir sigara yakdım uzun zamandır içmiyordum bu orgazm sigarası gibi zevk veriyordu bana çıktığımda dışarı
gördüm Necmiyi bana bakarak gülüyordu bende sırıtıp yanıp sonen ampule bakdım ve lamba sabıtlenmısdı bır kahkaha atarak başladığım yere döndüm Mısırın önüne
Ufuk YılmaZ
Atatürkçüxbüyücü
Not:pc başında yazmadım edebiyat dersinde yazdım fakat pcye geçirmek uzun sürdü umarım okursunuz
İstanbulda 1 gün
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İstanbulda 1 gün
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbulda 1 gün
Eline sağlık fakat ; günlük gibi olmuş.Motorin, Kenan gibi güçlü ve oyun hikâyesinde önemli yere sahip karakterleri böcek ezer gibi öldürmen hikâyeyi komik gösteriyor.Google'a Coşku ve heyecanı dile getiren metinler diye aratıp biraz o konuda çalış.Cümleler birbiriyle uyuşsun ve eski sözler sıkıştırmaya bak.Ha bu arada ''paşa keyfim öyle istiyor'' kısmı hoşuma gitti.
Tekrardan eline sağlk.
Tekrardan eline sağlk.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
hangi cümlelerxDarkiMMortaLx yazdı:Cümleler birbiriyle uyuşsun
Birader eline sağlık ama ben paragraflarda tek bir nokta bile görmedim :S Tırnak içine alman gerekenler karakterlerin söylediği sözler,yanlış yerleri tırnak içine almışsın.6 kişilik asansör kısmı fıkralardaki gibi olmuş sanki inmek için 5 kişi daha olmak zorundaymış gibi
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Teşekürler deniyeceğimxDarkiMMortaLx yazdı:Eline sağlık fakat ; günlük gibi olmuş.Motorin, Kenan gibi güçlü ve oyun hikâyesinde önemli yere sahip karakterleri böcek ezer gibi öldürmen hikâyeyi komik gösteriyor.Google'a Coşku ve heyecanı dile getiren metinler diye aratıp biraz o konuda çalış.Cümleler birbiriyle uyuşsun ve eski sözler sıkıştırmaya bak.Ha bu arada ''paşa keyfim öyle istiyor'' kısmı hoşuma gitti.
Tekrardan eline sağlk.
evet orası fıkraya benzemıs ama ıyıdır yınede mıgrat ıcınde yazıcam bısılerComader yazdı:hangi cümlelerxDarkiMMortaLx yazdı:Cümleler birbiriyle uyuşsun![]()
Birader eline sağlık ama ben paragraflarda tek bir nokta bile görmedim :S Tırnak içine alman gerekenler karakterlerin söylediği sözler,yanlış yerleri tırnak içine almışsın.6 kişilik asansör kısmı fıkralardaki gibi olmuş sanki inmek için 5 kişi daha olmak zorundaymış gibiBöyle basit hatalardan kurtulup anlatımı güçlendirmek için biraz zaman harcarsan iyi eserler çıkaracağına eminim
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606