İhsannnnn
BURAYA KDRMIS
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BURAYA KDRMIS
bladem seni severdim yaa lodos olsanda arada kapılırdık ama gitmene üzüldümm keşke gitmeseydin ama gitmen iyi oldu cok bağımlılık yapıyor bende bağımlı oldum bırakamıyorum bakalım bana ne zman nasip bu arada şifanı bana bırakabilirsin
:DD::D şakaa
İhsannnnn
İhsannnnn
- hardboy211
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
bir kaç kez grdüm klanda iyi birinee benziodu nese yolun açıkk olsun kardeşş
Alayınaa değilll kralınaaa.

Selamün aleyküm , hayırlı akşamlar.
Ali kardeşim , seninle fazla bir samimiyetim olmadı bir kaç kez oyunda konuştuk o kadar.
Ama takip ettiğime göre , değerli bir arkadaşımızsın.
Oyunu bırakmana üzüldüm kardeşim.
Ama , sana ve tüm oyunu bırakanlara önce benimle bir konuşma yapmalarını hatırlatmak isterim.
Karar senin güzel kardeşim , ama gel kısa bir sohbet yapalım.
Özelinden msn imi atacağım , müsait olduğunda gelirsen görüşürüz.
Reel hayatında başarılar sağlık ve mutluluklar seninle olsun.Görüşmek üzre kardeşim...
Ali kardeşim , seninle fazla bir samimiyetim olmadı bir kaç kez oyunda konuştuk o kadar.
Ama takip ettiğime göre , değerli bir arkadaşımızsın.
Oyunu bırakmana üzüldüm kardeşim.
Ama , sana ve tüm oyunu bırakanlara önce benimle bir konuşma yapmalarını hatırlatmak isterim.
Karar senin güzel kardeşim , ama gel kısa bir sohbet yapalım.
Özelinden msn imi atacağım , müsait olduğunda gelirsen görüşürüz.
Reel hayatında başarılar sağlık ve mutluluklar seninle olsun.Görüşmek üzre kardeşim...
benimki salı gecesi ani bir karar oldu çıkıp 2 carımıda sildim bu demek degildir ki kimseyle görşmek istemiyorum anlamına geliyor öyle gerekti öyle yaptım. benimle görüşmek isteyen arkadaşlarım msn den ulaşa bilirler ulaşmak isteyipte ulaşamayanlar için msn adresimi buraya bırakıyorum.
asi_prensx63@hotmail.com
iyi formlar.
asi_prensx63@hotmail.com
iyi formlar.
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
Kardeşim Yaklaşık 1 yıldır önce Bende Senın gıbı Butun Çarlarımı Sıldım Artık Oyundan Çok Nefret Edıoydum Ama Tekrar Bşladım Bence Çarları Sılmekle Sende Hata Yaptıgını Anlayacaksın Er Yada GeçBladem063 yazdı:benimki salı gecesi ani bir karar oldu çıkıp 2 carımıda sildim bu demek degildir ki kimseyle görşmek istemiyorum anlamına geliyor öyle gerekti öyle yaptım. benimle görüşmek isteyen arkadaşlarım msn den ulaşa bilirler ulaşmak isteyipte ulaşamayanlar için msn adresimi buraya bırakıyorum.
asi_prensx63@hotmail.com
iyi formlar.
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
ben charları kolay kolay silmezdim zaten emin ol oyuna dönmeye dönsemde bu sunucuya dönmeye niyetim yok eger oyuna girer isem altını çizyorum girer isem arkadaşın charından sadece arkadaşlarla görsmek için girerim ayrıca başka sunucuya eger 2 tane sevdigim arkadaşım da benimle beraber gelirse gidecegim.. oda küçük bi ihtimal..
- esrarkes
- Sahaf Yardımcısı
Ahbe Alim sen demi gidiyon Kararına saygı duyuyom Allah yolunu Açık etsin Allah gönlüne göre versin İnşallah realde istediğin konuma gelirsin özletme kendini ara girip bi selam verirsin artık forumdan bunu çok görme bize
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
az önce oyunda susuzprenste sana pm atan bendim ufak bi işim vardı ondan girdim 
- esrarkes
- Sahaf Yardımcısı
Ha senmiydin kardeşim çar senin mi? :lol:
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL

ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
yok kendi çarlarımı sildim arkadaşlar geri alıp oyuna geri döndermeye çalışıyor ufak bi işim vardı halletmek için girdim aradıgım arkadaşı bulamadım ama yarın hallederim.